Paras pikavippivertailu 2017 netissä

Pikavippejä tarjoaa tällä hetkellä noin 70 eri yritystä. Osa tarjoaa lyhytaikaista rahoitusta, osa taas on keskittynyt pidempiaikaisiin vippeihin pelkästään. Kirjavaan joukkoon mahtuu monenlaisia lainaehtoja, joiden ymmärtäminen joskus saattaa olla hankalaa. Lainahinnastoissa vilisee myös monenlaista termiä, jonka takia vippivertailu voi olla haastavaa.

Mitä pidempiaikaisempaa pikavippiä on hakemassa, sitä tärkeämpää on huolellinen pikavippipaikan valinta. Jos olet valinnut turhan kalliin pikavipin, tulee se vuosien saatossa todella kalliiksi. Kun hätä on suurin, on apukin lähellä. Vippivertailu 2017 kertoo, mitä tulisi ottaa huomioon paikkaa valitessa ja mistä saat edullisinta pikavippiä.

epikavippi

epikavippi

epikavippi tarjoaa pikavippiä 100 – 5000 euroa. Takaisinmaksuaika määräytyy sopimuksen mukaan, pienimissä summissa pienimmät kuukausierät ovat ainoastaan 20 euroa. epikavippi on erittäin hyvä vaihtoehto nopeaan rahantarpeeseen. Vippipäätöksen nimittäin saat välittömästi jätettyäsi pikavippitarjouspyynnön ja rahaa voit nostaa tilillesi kellon ympäri. epikavippi tarjoaa rahaa kilpailukykyisellä korolla nimelliskoron ollessa 8%. Vippivertailu 2017 artikkelin ykkössija!

 • Pikavippiä 100 – 5000 euroa
 • Takaisinmaksu sopimuksen mukaan, alhainen kuukausierä saatavilla
 • Palvelun ikäraja 18 vuotta
 • Vippipäätös heti

epikavippi loistaa joukosta useastakin eri syystä. Tämän palvelun kautta saat edullista lainaa jokaiseen tarpeeseen, parasta asiakaspalvelua ja löydät sopivan lainatuotteen, olipa tarpeesi lähes mikä tahansa.

Hae epikavipiltä

 

Credit24

Credit24

Credit24, joka on osa kansainvälistä rahoitusalan konsernia ja tarjoaa 250 – 3000 euron pikavippejä. Takaisinmaksuajan voi valita riippuen haetusta summasta 1 – 24 kuukauden välillä. Rahanarvoinen etu kannatta käyttää hyväkseen heti tänään, nimittäin ensimmäisen pikavippinoston saat ilman nostopalkkioita. Credit24 tarjoaa monipuolisen valikoiman tapoja joilla voit nostaa rahaa käyttöösi. Voit nostaa rahaa netin kautta, tekstiviestillä tai modernisti mobiilisovelluksella.

 • Pikavippiä 250 – 3000 euroa
 • Ikäraja palvelussa 19 vuotta
 • Takaisinmaksu 1 – 24 kuukautta
 • Ensimmäinen nosto ilman nostopalkkiota, rahaa voi nostaa myös mobiilisovelluksella
 • Selkeä ja edullinen luotonmyöntäjä

Credit24 on ollut jo vuosia yksi Suomen parhaista vippipaikoista, ja se on jatkuvasti pyrkinyt kehittämään palveluaan entistä paremmaksi ja asiakasystävällisemmäksi. Tässä palvelu on myös onnistunut mahtavasta ja ei ole yllätys, miksi se löytyy myös tältä listalta.

Hae Credit24 kautta

 

Vivus

Vivus

Vivukselta on mahdollista saada kulutonta pikavippiä 400 euroon saakka. Tarjous on saatavilla kaikille uusille Vivuksen asiakkaille. Vanhat asiakkaat voivat nostaa pikavippiä aina 2010 euroon saakka normaaleilla hinnaston kuluilla. Maksuaikaa on tarjolla 3 – 30 vuorokautta. Asiakas voi kuitenkin siirtää eräpäivää kerran eteenpäin, maksamalla pikavippitarjouksessa mainitun kulun. Huom! Vivukselta saat myös 20 euron pikavippejä.

 • Pikavippiä 10 – 2010 euroa (uudet asiakkaat 400 euroon asti)
 • Pikalaina tilille 15 minuutissa
 • Takaisinmaksu 3 – 30 vuorokautta
 • Koroton pikavippi uusille asiakkaille

Vivus on ehkäpä tunnetuin vippipalvelu Suomessa, mitä tulee pienempiin vippisummiin. Yrityksen ehdottomasti parhaisiin puoliin kuuluvat palvelun selkeys, helposti nähtävät kulut sekä täysin kuluton ensilaina.

Hae Vivukselta

 

Everyday

Everyday

Everydayltä nostat 20 – 2000 euron pikavipin nopeasti, helposti ja edullisesti. Pikavipin takaisinmaksuun asiakkailla on 2 vaihtoehtoa. Voit joko maksaa koko pikavipin takaisin kerralla seuraavan kuun lopussa. Näin voit saada maksuaikaa jopa lähes 2 kuukautta. Kertamaksu-vaihtoehdossa ainoa vippiin littyvä kulu on 15%:n nostopalkkio. Osamaksu-vaihtoehdossa lyhennät saldoa 20% kuussa ja saldoon lisätään hinnaston mukainen kuukausikorko.

 • Pikalainaa joustavasti 20 – 2000 euroa
 • Saat vipille keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa
 • Takaisinmaksu seuraavan kuun lopussa tai osamaksulla
 • Mahdollisuus maksaa myös verkko-ostoksia

Everyday on epäilemättä Suomen paras vippi erityisesti nettiostoksiin, mutta sen kautta löytyy sopiva ratkaisu myös muihin tarpeisiin.

Hae Everydayn kautta

 

Miten aloitan vippien vertailun?

Pikavippivertailu 2016

Pikavippivertailu 2017 auttaa sinua löytämään parhaan ja edullisimman ratkaisun.

Vertailua varten tarvitset pikavippitarjouksia, suosittelemme pyytämään useammasta paikasta, joku 4-6 paikkaa on hyvä määrä. Näin saat paremman kuvan minkälaisilla kuluilla ja ehdoilla pikavippiä on mahdollista saada tänä päivänä. Tarjouksenhan saat kaikkein helpoiten kustakin paikasta täyttämällä pikavippihakemuksen.

Hakeminen on aina ilmaista eikä hakijaa sitovaa sopimusta synny ennen vippisopimuksen allekirjoittamista. Suosittelemme tekemään pikavippivertailun tarkasti, sillä voit säästää huomattavia summia hyvin pientä ajankäyttöä vastaan. Jotta löydät varmasti parhaan tuotteen, suosittelemme ottamaan tueksi vähintään yhden muun vippivertailun esimerkiksi täältä – näin saat yhä varmemmin parhaan tuotteen ja pikavippivertailusi tulos on tarkempi.

Riippuen siitä, kuinka montaan paikkaan haluat jättää tarjouspyynnön, kannattaa varautua 20 – 30 minuutin aikaan. Kun olet saanut tarjouksen kaikista paikoista, on aika kääriä hihat ja aloittaa vertailu. Jos omistat tulostimen, kannattaa tulostaa tarjoukset paperille vertailua helpottaaksesi. Nettihakemuksella saat juuri itselle sopivan lainaa hetkessä.

Vertailuprosessi

Kun suoritat vertailua eri tarjousten välillä, muutamaan kohtaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Käsitellään ensimmäisenä kuluja, koska luoton hinta on useimmille se tärkein valinta kriteeri. Kululistassa saattaa olla mainittuna mm. seuraavia termejä:

 • Nimelliskorko
 • Avausmaksu
 • Nostopalkkio
 • Kuukausi/vuosimaksu
 • Tilinhoitopalkkio

Osa yrityksistä ei peri kaikkia näitä, tai he voivat käyttää hieman eri termiä tarkoittamaan samaa asiaa. Koska käytetyt termit eivät ole identtiset kaikkien yritysten välillä, voi vertaileminen olla joskus hankalaa.

Tätä helpottaakseen on Suomen eduskunta säätänyt lain, joka tuli voimaan joku aika sitten, Laissa määritellään se, että jokaisen eri rahoitusyhtiön on ilmoitettava markkinoinnissaan selvästi ja selkeästi luoton todellinen vuosikorko. Tähän on laskettu aina kaikki luottoon liittyvät kulut, olivatpa ne esim. kuukausimaksu ja tilinhoitopalkkio. Näin vertailu on tänä päivänä huomattavasti helpompaa ja läpinäkyvämpää kuin muutama vuosi sitten. Ympyröi tai alleviivaa todellisen vuosikoron suuruus.

Tarvitsetko rahoitusta kuinka pitkäksi aikaa?

Kun olet nyt pikavippiä ottamassa, olet jo varmaan aiemmin miettinyt, minkälainen pikavippi on Sinulle paras. Kuten aiemmin mainitsimme, osa yrityksistä tarjoaa hyvinkin joustavia maksuaikoja, esim. 1 – 12 vuotta. Osa taas tarjoaa hyvinkin lyhyitä aikoja, parista viikosta ylöspäin. Useimmissa lyhytaikaisista luottoja tarjoavia yrityksiä on mahdollisuus ainakin kerran siirtää eräpäivää eteenpäin. Tämä on yleensä lisämaksullinen toimenpide.

Pidemmissä luotoissa kokonaiskulu yleensä tulee kovemmaksi, mutta taas toisaalta näin kuukausieräksi muodostuu hyvinkin kohtuullinen summa, joka ei rasita kuukausibudjettia kovinkaan paljon. Kannattaa tässä vaiheessa aina tarkistaa onko pikavippi mahdollista maksaa takaisin aiemmin ja vähentääkö se kokonaiskulujen määrää.

Paljonko on hyvä kuukausilyhennys?

Hyvä kuukausilyhennys on sellainen summa, jonka maksaminen ei aiheuta ongelmia ja lyhentää luottoaikaa mahdollisimman pian. Kuukausilyhennystä arvioitaessa on hyvä suorittaa helppo ja nopea laskelma.

Laskelman teet seuraavasti:

 1. Laske kuukauden tulosi yhteen
 2. Laske kuukauden menosi yhteen
 3. Vähennä tuloista menosi. Nyt näet kuinka paljon ns. luottovarasi on.

Koska elämässä saattaa tulla äkillisiä rahatarpeita, kannattaa tehdä 200 – 300 euron varaus kuukausimenoihin, niin talous ei mene liian tiukalle esim. lääkärilaskun takia. Jos varauksen jälkeinen summa on esimerkiksi 450 euroa, voit suhteellisen huoletta ottaa pikavipin, jonka lyhennys ei ylitä 300 euroa.

Ota vertailussa huomioon myös asiakaspalvelu

Lainafirman asiakaspalvelun ja joustavuuden merkitys voi korostua odottamattomalla tavalla erityisesti pidemmän laina-ajan kohdalla. Yllättäviä ongelmia voi ilmaantua kaikesta suunnittelusta ja maksukyvyn arvioimisesta huolimatta. Joskus syynä voi olla tapaturma, työttömyys, yllättävät laskut tai jotakin muuta vastaavaa, joka heikentää maksukykyä äkillisesti laina-aikana. Jos näin tapahtuu, niin haluat asioida mieluummin sellaisen yrityksen kanssa, joka ymmärtää yksittäisen asiakkaan pulmia ja pyrkii aidosti ratkaisemaan ne. Vippivertailu 2017 on ottanut myös tämän huomioon ja olemme listanneet ensisijaisesti vastuullisia lainayrityksiä, joiden kanssa et joudu helpolla pulaan edes maksuvaikeuksien kohdalla.

Mitä joustavuus sitten tarkoittaa käytännössä?

Luonnollisesti näidenkin yritysten päätavoite on tehdä toiminnalla rahaa, joten ihan kaverimaista joustavuutta ei tietysti ole tarjolla. Kuitenkin muun muassa esiteltyjen yritysten kautta voit saada lainallesi esimerkiksi maksuvapaitakuukausia, siirtää eräpäivää, korottaa ottamaasi lainaa ja niin edelleen. Näiden maksullisten palveluiden ansiosta velanhoito onnistuu myös muutaman yllätyksen tai odottamattoman kulun kohdalla, etkä joudu turhiin ongelmiin ilman syytä.

Mikään lainatyyppi ei ole automaattisesti paras

Usein eri lainavaihtoehdoista käydään jopa kiivasta keskustelua ja monilla ihmisillä on melko selvät mielipiteet siitä, mikä laina kannattaa ja mikä ei. Toki voit sokkona ottaa lainan, joka on naapurin Jarin tai itsesi mielestä se ainut oikea, mutta se ei tee vielä kannattavaa.

Lainatyypin tai palvelun valinnassa tuleekin ottaa huomioon useampia asioita, jotka yhdessä muodostavat sitten kokonaisuuden. On olemassa tarve, jolloin pikavippi on paras vaihtoehto, mutta niin on myös tililuotolle, osamaksulle, kulutusluotolle, vertaislainalle ja pankkilainalle. Tässä selitimme lyhyesti, mistä suurimmat erot muodostuvat, miten ne todellisuudessa vaikuttavat ja jaottelimme lainatyyppejä hieman käyttötarkoituksen mukaan.

100 – 1000 euron pikavippi lyhyellä maksuajalla

Pikavippi, pikalaina, vippi ja niin edelleen, tästä lainatyypistä on lähes yhtä monta nimitystä kuin on lainanhakijoitakin. Olet ehkä kuullut sanottavan, että ”pikavipissä on älyttömät korot” tai, että ”pikavipeissä ei ole järkeä”. Nämä kommentit ovat kuitenkin käytännössä yhtä järkeviä kuin sanoisi, että ”tietokoneessa ei ole järkeä” tai ”talon katolla ei tee mitään”.

Totta kai tietokoneessa on järkeä, jos sitä tarvitsee johonkin ja talon katto on hyödyllinen, jos ei halua kastua sateella – ja näin on myös pikavipin kohdalla. Jos käyttötarkoitus on oikea ja tarvitset oikeasti sitä, niin kyseessä on paras mahdollinen laina sinulle.

Pikavippi on todistetusti halvin ja paras laina (välillä jopa ilmainen), kun:

 • Lainasumman tarvitsee nopeasti
 • Laina maksetaan takaisin 30 päivän kuluessa
 • Tarvitset sitä väliaikaiseen rahantarpeeseen

500 – 2000 euron vippiluotto jatkuvaan käyttöön

Siinä missä pikavippi on paras laina äkilliseen tarpeeseen, niin se on samalla yksi huonoimmista vaihtoehdoista jatkuvaan käyttöön. Tarvitsetko luottokortin tapaista ratkaisua? Joustavia maksueriä? Tai ehkä et ole varma, kuinka paljon voit lyhentää lainasummaa kuukausittain?

Jos tunnistit itsesi, niin harkitse vippiluottoa. Tätä luottotyyppiä kutsutaan myös tili- ja joustoluotoksi ja sen idea perustuu siihen, että saat käyttöösi oman luottokortin tapaisen luottotilin, jolta teet nostoja haluamallasi tavalla. Lainaa maksat takaisin haluamasi summan joka kuukausi, kunhan vain hoidat lainan minimilyhennyksen aina ajoissa.

Pikavippiin verrattuna tämän luoton heikkous on esimerkiksi suurehkot nostoprovisiot, jonka takia se ei ole halvin tilapäiseen rahantarpeeseen tai jos maksat lainan pois aina nopeasti.

Vippiluotto on todennäköisesti hyvä vaihtoehto, jos:

 • Tarvitset joustavia maksueriä
 • Uskot tarvitsevasi useita pienempiä vippejä lähitulevaisuudessa
 • Lainatarpeesi on jatkuva

1000 – 5000 euron vippilaina tasalyhennyksillä

Kun teet suurempia ostoksia ja voit sitoutua ennalta sovittuun maksuaikatauluun, niin perinteinen kulutusluotto tasaerillä on toimiva ratkaisu. Tämän kaltaisen suuremman lainan avulla ostat tietokoneet, televisiot, huonekalut, kodinkoneet tai vaikka jopa auton itsellesi nyt ja maksat tasaerissä lainan pois. Sen etuja ovat muun muassa huomattavasti edellisiä vaihtoehtoja alhaisempi todellinen vuosikorko, jonka takia kulutusluotto tulisi olla valinta isompiin ostoksiin.

Harkitse tätä vaihtoehtoa, kun:

 • Tarvitset rahoitusta suurempaan hankintaan
 • Haluat rahoitusta pankkilainaa nopeammin tai helpommin
 • Voit sitoutua kiinteisiin tasaerälyhennyksiin

Usein kysyttyjä kysymyksiä vuoden 2017 vippivertailuun liittyen

Kuka vippivertailun on tehnyt?

Paras vippivertailu 2017 on tehty useamman rahoitusalan ammattilaisen toimesta, joilla yhdistyy arvokas kokemus niin lainojen tarjoamisesta, asiakaspalvelusta kuin myös asiakkaana olemisesta. Laajan kokemuskirjon ansiosta olemme saaneet tuotua esille parhaat pikavipit, jotka kestävät vertailua kaikkien osa-alueiden puolesta.

Halusimme tehdä kattavan listan niistä palveluista, joista saa pienien korkojen ja kulujen lisäksi asiakasta ymmärtävää asiakaspalvelu, jotka suosivat vastuullista lainaamista sekä, jonka kautta löytyy sopivia lainoja jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Mielestämme onnistuimme myös loistavasti ja voimme kertoa puhtaalla omallatunnolla, että tältä sivulta löytyy vuoden 2017 neljä parasta pikavippiä.

Miksi pikavippivertailu on tehty?

Kuten ehkä tiedätkin, niin lakiuudistuksista ja uudesta sääntelystä huolimatta markkinoilla on edelleen tarjolla joitakin vippifirmoja, jotka harjoittavat hämärää toimintaa, pyrkivät piilottelemaan kuluja tai lähes kannustavat asiakkaitaan ongelmiin. Me emme hyväksy tämän kaltaista toimintaa, joka on myös pääsyy tämän artikkelin luomiseen.

Mitä vippien vertailussa on otettu huomioon?

Vippivertailussa otimme huomioon asiat, jotka mielestämme kaikista eniten lainapaikan valintaan. Tutkittuihin asioihin kuului muun muassa:

 • Lainavalikoima
 • Joustavuus
 • Asiakaspalvelu
 • Korot ja kulut
 • Läpinäkyvyys

Voiko vertailun tulokseen luottaa?

Kun teet vippivertailun säästät aikaa ja rahaa

Vertailua tehdessä kannattaa valita vastuullinen palvelu, joka keskittyy asiakkaan tarpeisiin.

Vippivertailu 2017 on puolueeton lista lainapalveluista ja meille ei ole merkitystä, minkä palvelun valitset. Me toivomme, että löydät juuri omaan käyttöösi parhaimman lainan joko tältä tai joltakin muulta verkkosivulta. Vertailu perustuu arvostelijoiden omiin mielipiteisiin ja johtopäätöksiin.

Mitä tarkoittaa vastuullinen lainaaminen?

Vastuullisuus tarkoittaa meille sitä, että lainapalvelu ei tietoisesti lainaa asiakkaille, jotka eivät lainasummasta pysty selviytymään ongelmitta. Lisäksi vastuullinen lainapalvelu ei koskaan pyri rahastamaan erilisillä maksuilla tai pyri piilottamaan niitä vaikkapa sopimusehtoihin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että esimerkiksi korot, laskutuslisät, tilinhoitomaksut, nostoprovisiot, laina-aika ja maksuerät ovat ilmoitettu selkeästi useaan otteeseen ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Näin asiakkaalle ei tule ikäviä yllätyksiä laina-aikana ja takaisin maksuerien suunnittelu on huomattavasti helpompaa. Valitsemalla kauttamme vastuullisen lainapalvelun, tiedät välttyväsi tämän kaltaisilta ongelmilta. Vastuullinen lainaaminen ja lainan ottaminen kannattaa aina.