Pikavippi ilman tuloja

Pikavippi ilman tuloja on mahdollista saada netissä toimivalta rahoitusyhtiöltä, me suosittelemme kuitenkin välttämään suuret korot ja hakemaan Actalta. Kaikki yritykset myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia ja nopeita pikalainoja varten sinulla ei tarvitse edes olla säännöllisiä kuukausituloja.

Et tietenkään voi saada tuhansien eurojen suuruisia luottotilejä tai kulutusluottoja, sillä rahoitusyhtiöt tarvitsevat lähes poikkeuksetta tulotietosi lainahakemuksesi yhteydessä. Sinun on kuitenkin täysin mahdollista saada jopa 500 euron pikavippi ilman tuloja.

Pikalainat ovat pieniä, joten rahoitusyhtiöiden ajatuksena on, että jokainen pystyy varmasti selviytymään pikavipin kustannuksista ilman ongelmia, tämän takia tulotietoja ei tarkisteta pienlainoja hakiessa. Pikavippi tarvitaan yleensä myös nimensä mukaisesti nopeasti ja jos jokaisen pikavipin hakijan tulotiedot tarkistettaisiin, niin kyseessä ei enää olisi pikavippi, sillä tulotietojen huolelliseen tarkistamiseen menee yleensä päivä tai pari.

Pikavippiä myönnetään pääsääntöisesti yli 20 vuotiaille henkilöille, osa yrityksistä tarjoaa pikalainaa myös 18 tai 19 vuotta täyttäneille henkilöille. Pikavipin myöntämisen ehtona on oikeastaan puhtaat luottotiedot. Rahoitusyhtiöt myöntävät mielellään pikalainoja henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa mallikkaasti.

Pikavippi työttömälle tai opiskelijalle

Työttömän on vaikea saada lainaa pankista, sillä jopa pieniin pankkilainoihin tarvitaan säännöllisiä kuukausituloja. Pankkilainaa voit kyllä saada myös työttömänä, jos sinulla on lainallesi riittävät

Pikavippi ilman tuloja!

Pikavippi ilman säännöllisiä tuloja on mahdollista saada muutamista eri paikoista. Muista lainavertailu ennen lainapaikan valintaa!

vakuudet tai takaaja. Muutaman satasen lainaa varten sinun ei tarvitse kuitenkaan mennä pankkiin, vaan voit jättää lainahakemuksen jollekin netissä toimivalle rahoitusyhtiölle.

Netistä sinun on helppo saada parin sadan euron pikavippi ilman tuloja. Et myöskään tarvitse lainallesi takaajaa tai vakuuksia. Lainahakemuksen jätät helposti netissä ja voit tehdä sen omalta tietokoneeltasi tai älypuhelimeltasi. Hakemukseen sinun tulee syöttää vain henkilötunnuksesi, tilinumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Lainahakemuksen täyttämiseen menee aikaa ainoastaan noin 5 minuuttia jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi. Rahat ovat käytössäsi siis alle puolessa tunnissa.

Työttömälle jo pienikin pikavippi voi olla tarpeellinen, silloin kun vastaan tulee jokin yllättävä menoerä. Ilman tuloja myönnettävä pikavippi on kultaakin kalliimpi esimerkiksi silloin, kun sinulla on erääntynyt lasku, jossa eräpäivän kohdalla lukee, maksettava heti. Tässä tapauksessa pikavippi on pienempi paha kuin se, että laskusi menee perintään.

Samoin kuin työttömällä, myös opiskelijalla on vaikea saada pientä lainaa ilman tuloja. Pankit eivät yleensä myönnä lainaa nuorille opiskelijoille, ellei kyseessä ole valtion takaama opintolaina. Pikavippi on monesti opiskelijalle pelastus silloin, kun kämpän jääkaappi ammottaa tyhjänä ja opintotuen saa vasta viikon kuluttua. Viidenkympin pikavipillä ostaa helposti viikon tai kahden makaroonit, nuudelit, tonnikalat, jauhelihat ja muut opiskelija eväät.

Vippaa vastuullisesti

Netistä on erittäin helppo saada pikavippi ilman tuloja, mutta ennen kuin otat yhtäkään vippiä, sinun on oltava täysin varma, että pystyt maksamaan lainasi takaisin korkojen kera. Yleensä pikavippi täytyy maksaa takaisin 7-30 päivän kuluessa ja korko pienelle vipille on noin 20 – 30 % laina-ajan pituudesta riippuen. Satasen vipistä joudut siis maksamaan takaisin 120 euroa.

Ilman säännöllisiä kuukausituloja sinun voi siis olla vaikea maksaa lainaasi takaisin, varsinkin jos otat lainan hetken mielijohteesta, etkä mieti lainan takaisinmaksua. Jos otat pienen pikavipin, niin ota sille mahdollisimman lyhyt maksuaika. Nyrkkisääntönä on, että mitä lyhyempi maksuaika, niin sitä vähemmän sinun pitää maksaa vipistäsi korkoja.

Ennen vippiä mieti myös, miten maksat elämisesi vipin takaisinmaksun jälkeen, ettet joudu turvautumaan uuteen pikavippiin ja joudu sitä myöten vippikierteeseen. Ennen vippiä yritä pyytää lainaa esimerkiksi perheenjäseniltäsi tai ystäviltäsi, heille sinun tuskin tarvitsee maksaa satasen vippiä takaisin suurien korkojen kera. Pikavipin tulisikin aina olla viimeinen vaihtoehto, varsinkin silloin kun sinulla ei ole säännölisiä kuukausituloja.

Mistä pikavippi ilman tuloja?

Pienlainoja tai pikavippejä ilman kuukausituloja tarjoaa lähes kaikki netissä toimivat rahoitusyhtiöt. Listaamme tähän nyt muutaman vaihtoehdon, josta voit hakea pikalainaa ilman säännöllisiä kuukausituloja.

Vivus

Vivus on varmasti kaikille tuttu pikalaina palvelu, sillä he ovat mainostaneet lainojansa erittäin näkyvästi televisiossa, netissä sekä radiossa. Vivus onkin erittäin luotettava ja nopea pienlainojen tarjoaja. Vivus myöntää pikalainaa ilman tuloja ja voit hakea heiltä 10 – 2010 euron suuruista lainaa. Lainalle voit valita maksuajan 3-30 päivän väliltä. Vivus tarjoaa ensilainaajalle lisäksi täysin kulutonta ja korotonta pikavippiä 400 euroon saakka. Tätä tarjousta eivät muut rahoitusyhtiöt tarjoa, joten mielestämme se on paras laina vaihtoehto tulottomalle henkilölle.

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Vippiä 10 – 2010 euroa
 • Kuluton ja koroton 10-400 euron ensilaina
 • Takaisinmaksuaika 3-30 päivää
 • Rahat tilille 15 minuutissa
 • Ilmainen lainahakemus

Euroloan

Euroloan on puhtaasti kotimainen lainapalvelu, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2007 lähtien. Euroloan myöntää 100 – 500 euron express pikaluottoa ilman tuloja ja lainapäätöksen saat alle kolmessa minuutissa. Express pikaluottoa myönnetään kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa mallikkaasti. Euroloan Express pikaluoton vuosikorko on ainoastaan 50,5% kun muilla yrityksillä se saattaa olla jopa yli 200%. Pikaluotolle saat maksuaikaa 4 kuukautta, joten se on huomattavasti joustavampi vaihtoehto kuin vivuksen tarjoama pikavippi.

 • Ikäraja 18 vuotta
 • Express luotto 100 – 500 euroa
 • Lainapäätös kolmessa minuutissa
 • 4 kuukauden maksuaika
 • Ilmainen lainahakemus

Everyday

Everyday on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka kautta voit hakea jopa 2000 euron suuruista joustolimiittiä. Joustolimiitti myönnetään kaikille yli 21 vuotiaille Suomen kansalaisille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Everyday ottaa vastaan hakemuksia kellon ympäri ja lainapäätöksen saa nopeasti. Lainan voi maksaa kerralla takaisin tai voit halutessasi lyhentää velkasaldoasi 20% kuukaudessa.

 • Ikäraja 21 vuotta
 • Lainalimiitti 20-2000 euroa
 • Nopea lainapäätös

Paras pikalaina ilman tuloja löytyy Vivus.fi palvelusta. Ensimmäinen laina on ilmainen, joten maksat takaisin ainoastaan sen minkä lainaat. Jos kuitenkin olet jo ollut vivuksen asiakkaana niin suosittelemme sinulle Euroloanin express pikaluottoa.