Pikavippi opiskelijalle

Mistä pikavippi opiskelijalle? Opiskelija elämä saattaa joskus olla raskasta, ei ainoastaan opintojen kannalta, vaan myös rahallisesti. Nykyisin opintotuki on erittäin pieni ja valtio leikkaa tukia lähes vuosittain. Keskimääräinen opintotuki 19 vuotiaalle on tällä hetkellä noin 300 euroa, mikäli opiskelija asuu itsenäisesti. Onkin ymmärrettävää, että raha on joskus tiukassa ja useiden vuosien opiskeluajalle mahtuu varmasti tilanteita, jolloin tarvitsee hieman ylimääräistä rahaa eli ota vippi tästä.

Netissä toimivat rahoitusyhtiöt myöntävät lainaa tai pikavipin opiskelijalle, joten se on varma tapa saada rahaa tilille silloin kun sitä tarvitsee. pikalaina onkin erinomainen tapa rahoittaa jokin yllättävä menoerä, kuten pyörän tai tietokoneen korjaus. Muutaman kympin pikavippi on paikallaan myös silloin, kun jääkaappissa loistaa ainoastaan valo ja opintotuen saa vasta muutaman päivän kuluttua. Viiden kymmenen euron pikavipillä opiskelija ostaa helposti makaroonit, tonnikalat, nuudelit, leivät ja muut opiskelija eväät, jopa pariksi kolmeksi viikoksi. Suurempiin vippeihin on hyvä tarkistaa uusimmat pikavipit, joiden kulut ovat jopa hämmästyttävän pienet.

Kuinka suuren pikavipin opiskelija voi saada?

Opiskelijalle myönnettävä pikavippi on yleensä suuruudeltaan 20 – 400 euroa, eikä opintotuella elävän opiskelijan kannata suurempia vippejä oikeastaan edes hakea.

Pikavippi opiskelijalle jopa ilman kuluja!

Pikavippi opiskelijalle on saatavilla muutamasta lainapaikasta, joiden lainasummat ulottuvat jopa 3000 euroon asti.

Tämän hetken suosituin pikavippi opiskelijalle löytyy pikavippi.fi palvelusta. Palvelun kautta voi hakea lainasummaltaan 100 – 300 euron suuruista pikalainaa markkinoiden edullisimpaan hintaan. Palvelusta saatavan pikavipin todellinen vuosikorko on ainoastaan 49,6 prosenttia, kun kilpailevilla yrityksillä korko saattaa olla yli 200 prosenttia. Paras asia pikavippi.fi palvelun pikalainassa on kuitenkin sen maksuaika, sillä toisin kuin muut palvelut, pikavippi.fi myöntää kaikille vipeilleen 6 kuukauden, eli 184 päivän maksuajan. Lainanpalvelun ikäraja on ainoastaan 18 vuotta, joten sitä voivat hakea kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset.

Toinen hyvä vaihtoehto pikavipille löytyy Vivus.fi lainanpalvelusta. Vivus on varmasti jokaiselle tuttu, sillä he mainostavat palvelujaan hyvin näkyvästi internetissä sekä radiossa. Vivuksen kautta irtoaa todella edullinen pikavippi opiskelijalle, sillä voit saada sen täysin ilman kuluja 400 euroon saakka. Lainasta ei siis peritä mitään korkoja tai kuluja, eikä siinä myöskään ole piilotettuja palvelumaksuja. Maksat siis takaisin ainoastaan sen minkä lainaat. Tarjous koskee kuitenkin vain uusia asiakkaita, jotka lainaavat rahaa ensimmäistä kertaa vivuksen kautta. Ilmaiselle lainalle saa myös 30 päivää maksuaikaa. Vivuksen ikäraja on kuitenkin 20 vuotta, joten mikäli olet nuori opiskelija niin sinun kannattaa ottaa tarvitsemasi vippi esimerkiksi pikavippi.fi palvelusta.

Kaikki rahoitusyhtiöiltä saatavat pikavipit ovat vakuudettomia lainoja, joten sinulla ei tarvitse olla ketään henkilöä takaamassa lainasi takaisinmaksua. Pikavipit myönnetään tilille myös erittäin nopeasti ja rahat saat yleensä tilillesi jo alle puolessa tunnissa. Pikalainan hakemisen ehtona on ainoastaan puhdas luottohistoria ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Onko pikavippi opiskelijalle ainoa laina mitä voi saada?

Pääsääntöisesti pikalaina tai -vippi on ainoa lainamuoto, jonka opiskelija voi saada. Sinulla on kuitenkin mahdollista hakea myös isompaa lainasummaa jos ansaitset tuloja opintojesi ohella.

Opiskelijalle pikavippi on siis yleensä ainoa rahoitusmuoto, mutta mikäli olet esimerkiksi oppisopimuskoulutuksessa, voit helposti saada isompaakin kulutusluottoa tai joustolimiittiä. Luoton myöntämiseen vaikuttaa tietenkin myös ikäsi, joten kovin nuorena opiskelijana et voi lainoja saada, sillä yleensä isoihin kulutusluottoihin vaaditaan vähintään 21 vuoden ikä.

Oppisopimuskoulutus mahdollistaa isompien lainojen saamisen, sillä olet opintojesi ohella myös palkkatyössä, eli ansaitset säännöllisiä kuukausituloja. Opiskelijana voit siis saada jopa 5000 euron suuruista kulutusluottoa tai joustolimiittiä.

Paras joustolimiitti opiskelijalle löytyy Credit24 palvelusta, jonka kautta voi hakea jopa 3000 euron suuruista luottoa. Yritys myöntää joustolimiittiä kaikille yli 19-vuotiaille Suomen kansalaisille. Lainan myöntämisen ehtona on säännölliset kuukausitulot sekä puhtaat luottotiedot, joten oppisopimuskoulutuksen kautta täytät kaikki lainan ehdot, vaikka opiskelija oletkin.

Joustoluottohakemuksen voit täyttää myös vaikka et oppisopimuskoulutuksessa tai töissä olisikaan, kaikkien hakemusten täyttäminen on aina ilmaista eikä lainatarjouksistakaan veloiteta sinulta yhtään mitään. Lainasi astuu voimaan vasta sitten, kun allekirjoitat lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Voit siis halutessasi hakea vaikka 10 000 euron suuruista lainaa, mutta todennäköisesti et tule sitä saamaan, mikäli ainoa tulonlähteesi on opintotuki. Rahoitusyhtiöt vaativat aina tulotietoja sekä tiliotteita suurten lainahakemuksen yhteydessä.

Vertaile vippisi

Nollatuloisena opiskelijana sinun täytyy aina vertailla saatavilla olevat pikavipit. Pikavippien vertailu on erittäin nopeaa ja sinun tarvitsee ainoastaan käyttää siihen, jotakin hakukonetta. Hakukoneeseen syötät ainoastaan hakusanaksi pikavippi opiskelijalle, myös pelkkä pikavippi hakusana riittänee.

Haun jälkeen näet kaikki pikavippejä tarjoavat yritykset, jonka jälkeen voit klikkailla sivut auki ja etsiä edullisimman vipin. Lainavertailussa sinua auttaa lainapalveluiden sivuilta löytyvät lainalaskurit, jotka antavat tarkan arvion pikavipin kustannuksista.

Pikavippivertailu on kannattavaa, sillä jokainen säästetty euro on tärkeä, varsinkin opiskelijalle. Myös laina-ajan pituus tulee ottaa huomioon pikavippipalvelua valitessa, sillä liian lyhyt maksuaika voi aiheuttaa maksuvaikeuksia.

Pikavippi vastuullisesti

Pikavippi opiskelijalle voi usein olla pelastus, mutta joskus se voi tuhota talouden pitkäksikin aikaa. Ennen kuin otat pikavippiä, niin sinun täytyy olla täysin varma siitä, että pystyt maksamaan lainasi takaisin ajallaan.

Sinun tulee myös miettiä raha-asioitasi eteenpäin ja miettiä jääkö sinulle tarpeeksi rahaa elämiseen vippisi takaisinmaksun jälkeen. Usein vippikierteeseen joutuvat henkilöt, jotka eivät ajattele asioita pidemmälle tulevaisuuteen. Lainanmaksun jälkeen sorrutaan sitten uuteen pikalainaan, kun rahaa ei olekaan enää loppukuun ruokamenoihin.

Lainan kuuluisi aina olla se viimeinen vaihtoehto opiskelijalle, joten ennen kuin otat vippiä, niin sinun kannattaa kysyä lainaa esimerkiksi ystäviltäsi tai vanhemmiltasi. Sinun täytyy myös todella miettiä voitko pärjätä ilman lainarahaa tulevaan opintotukeen saakka.

Jos et kuitenkaan saa lainaa mistään muualta ja pikavippi on ainoa mahdollisuutesi, niin ajoita sen eräpäivä siten, että voit maksaa sen takaisin heti opintotuen saatuasi.

Älä milloinkaan ota pikalainaa muuhun kuin oikeaan tarpeeseen, pikavippaaminen alkoholia varten on ehkä typerintä mitä ihminen voi tehdä. Vipin ansiosta et kyllä missaisi hyviä bileitä, mutta vippaamalla rahaa biletykseen voit helposti ajautua vippikierteeseen, maksuhäiriömerkintöihin ja pahimmillaan menetät luottotietosi täydellisesti.