Pikavippi osamaksulla

Pikavippi on kertaluontoinen pienlaina ja yleensä sille saatava maksuaika on 3-30 päivää. Useat rahoitusyhtiöt myöntävät pienlainoilleen myös pidempiä maksuaikoja. Tässä muutama lainapalvelu, josta onnistuu vippi heti osamaksulla:

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi on yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista pikavippi palveluista. Palvelun kautta voi hakea 100 – 300 euron suuruista pikalainaa eli pikavippiä. Vipille saa maksuaikaa 184 päivää, eli 6 kuukautta. Vippi on myös tämän hetken edullisin, sillä vipin vuosikorko on ainoastaan 49,6%. Pikavippi.fi palvelu myöntää lainaa kaikille 18 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille.

 • Ikäraja 18 vuotta
 • Pikavippiä 100 – 300 euroa
 • Nopeat rahansiirrot
 • Laina-aika 184 päivää
 • Luotettava lainantarjoaja

Lainasto.fi

Lainasto.fi palvelusta on saatavilla 100-1000 euron pikavippi osamaksulla. Yritys ottaa lainahakemuksia vastaan 24h vuorokaudessa ja sen kautta voi hakea myös jopa 2000 euron suuruista joustolimiittiä. Pikavipin maksuaika on 45 päivää. Pikalainan ikäraja on 18 vuotta ja lainapäätöksen saat todella nopeasti. Rahojen siirto luottotililtä onnistuu myös tekstiviestitse.

 • 100 – 1000 euron pikavippi
 • 200 – 2000 euron joustolimiitti
 • Pikalaina ikäraja 18 vuotta
 • Joustolimiitti ikäraja 21 vuotta
 • Nopea lainapäätös

FreedomRahoitus

Freedomrahoituksen kautta voi hakea 100-1000 euron pikalainaa vuoden maksuajalla. Pikalainaa voivat hakea kaikki yli 20 vuotiaat henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa mallikkaasti. Freedomrahoitukselta voi hakea myös suurempaa kulutusluottoa jopa 50 000 euroon saakka. FreedomRahoitus edustaa useita eri pankkeja sekä rahoitusyhtiöitä ja se kilpailuttaa lainat puolestasi.

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Pikalainaa 100 – 1000 euroa
 • Jopa 50 000e kulutusluotto
 • Maksuaika 1 – 15 vuotta
 • Ilmainen lainojen kilpailutus

Halino

Halino rahoitusyhtiöltä on saatavilla 100 – 3000 euron pikavippi osamaksulla ja maksuajan voi valita 1-5 vuoden väliltä. Lainaa myönnetään kaikille vähintään 22 vuotiaille Suomen kansalaisille. Halinon maksuaikataulu on erittäin joustava ja halutessasi voit ottaa lainallesi myös maksuvapaan kuukauden. Lainan vuosikorko on ainoastaan 29,84% ja se on sama jokaiselle lainasummalle. Voit myös maksaa lainan takaisin kerralla, ilman lisämaksuja.

 • Lainaa 100 – 3000 euroa
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Maksuvapaa kuukausi
 • Kiinteä vuosikorko
 • Laina-aika 1-5 vuotta

Kannattaako ottaa pikavippi osamaksulla?

Yleisesti ottaen pikavippi osamaksulla ei ole kovin järkevä vaihtoehto kokonaiskustannuksia ajatellen. Kaikista lainoista joutuu nimittäin yleensä maksamaan enemmän kuluja sekä korkoja mitä

Pikalaina osamaksulla

Pikavippi osamaksulla onnistuu, mutta sen kannattavuutta kannattaa laskea tarkoin. Useammasta erästä koituu monesti myös enemmän kuluja.

pidemmäksi laina-aika venyy. Tietenkin poikkeuksiakin löytyy, kuten esimerkiksi pikavippi.fi palvelu jossa pikavipille saa puoli vuotta maksuaikaa takaisinmaksettavan summan pysyessä samana. Palvelun huono puoli on ainoastaan se, että lainaa ei saa enempää kuin 300 euroa.

Pikavippi kannattaakin aina maksaa takaisin niin nopeasti kuin suinkin mahdollista. On kuitenkin ymmärrettävää, että pienituloisten on vaikea maksaa muutaman sadan euron pikavippiä takaisin könttäsummana, joten silloin pikavipin jakaminen pienempiin kuukausieriin on järkevää, jotta talous pysyisi tasapainossa. Pikavipin maksaminen kerralla saattaa helposti johtaa siihen, että tilin jälkeen rahaa ei enää jää normaaleihin ruokamenoihin, joten jälleen pitää turvautua uuteen pikavippiin. Tästä seuraa usein loputon pikavippikierre.

Pikavippi kannattaa aina mitoittaa omiin tuloihin sopivaksi ja sen takaisinmaksu kannattaa suorittaa niin nopeasti kuin mahdollista. Pienituloisille tai työttömille henkilöille pikavippi osamaksulla on kuitenkin järkevämpi vaihtoehto.

Suurin pikavippi osamaksulla

Yleensä yli 1000 euron pikavipistä käytetään nimitystä kulutusluotto. Kulutusluotto eroaa pikavipistä siten, että sen laina-aika on yleensä 1-5 vuotta ja sen korkoprosentti on myös huomattavasti matalampi. Pikavipiksi kutsutaan kaikkia alle tonnin lainoja ja niiden laina-aika on ainoastaan muutamia kuukausia, joten suurin pikavippi jonka voit ottaa on tuhat euroa.

Pikavipin sijaan sinun kannattaakin ehkä ottaa isompi kulutusluotto. Kulutusluotolla säästät todennäköisesti paljon lainasi takaisinmaksussa. Kulutusluottoa myöntävät kymmenet eri rahoitusyhtiöt mutta yleensä sinun täytyy todistaa myös maksukykyisyytesi hakiessasi kulutusluottoa. Maksukykyisyyden todistus tarkoittaa sitä, että sinun tulee toimittaa rahoitusyhtiölle tilinauhasi tai tiliotteesi, josta näkyvät viimeisen kolmen kuukauden palkkatulosi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun on oltava vakituisessa työsuhteessa saadaksesi lainan.

Nopeasti myönnettävissä pikavipeissä sen sijaan riittää, että olet täysi ikäinen ja luottotietosi ovat kunnossa. Joten mikäli et ole töissä ja tarvitset 1000 euron lainan joustavalla maksuajalla, niin pikavippi osamaksulla on tällöin ainoa vaihtoehto.

Tonnin pikalaina on iso, joten sinun kannattaa ehdottomasti vertailla se kaikkien 1000 euron suuruista pikavippiä myöntävien rahoitusyhtiöiden kesken. Vertailussa sinua auttaa rahoitusyhtiöiden sivuilta löytyvä lainalaskuri, joka antaa sinulle tarkat arviot vippisi kuukausieristä. Muista lukea myös vippiin liittyvät lainaehdot huolellisesti, ettet joudu maksamaan vipistäsi jotain yllättäviä kuluja. Kiinnitä erityistä huomiota lainan korkoihin ja siihen montako kuukautta maksuaikaa vipille on mahdollista saada.

Tältä sivulta löydät jo muutaman hyvän rahoitusyhtiön, jonka kautta on mahdollista ottaa pikavippi osamaksulla.

Joustoluotto perinteistä pikavippiä edullisempi vaihtoehto

Pikavipit ovat hyviä kun äkillinen rahantarve iskee, mutta niiden korkoprosentit ovat yleensä todella suuret ja maksuajat lyhyet. Toki tarjolla on myös osamaksu vippejä, mutta silti niiden korkoprosentit ovat melko suuria. Pikavippiä edullisempi vaihtoehto voikin olla jatkuva kulutusluotto eli luottotili. Joustoluotto sopii erityisesti silloin, jos pikavippiä tulee otettua useasti.

Joustoluotto toimii periaatteessa samoin kuin pikavippi osamaksulla, mutta sen korkoprosentti on matalampi ja laina-aika joustavampi. Joustoluottoa myönnetään jopa 5000 euroon saakka ja voit siirtää rahaa tilillesi niin paljon kuin haluat, luottorajasi puitteissa.

Käyttämäsi luoton voit maksaa kerralla takaisin tai ainoastaan sopimuksessa määritellyn minimilyhennyksen mukaisesti. Minimilyhennys on yleensä 20% nostamasi luoton määrästä. Maksamasi luotto siirtyy takaisin luottotilillesi, joten se on jälleen käytettävissäs. Luottotili toimii siis täysin samalla tavalla kuin mikä tahansa luottokortti. Luottotilin etuna on myös se, että sieltä voit nostaa rahaa tilillesi myös yöllä. Pikavipin myöntämiseen asetetut aikarajat eivät päde luottokorttiin rinnastettavaan luottotiliin.

Luottotilin voit avata esimerkiksi Credit24 palvelussa. Palvelun kautta voit avata itsellesi 3000 euron suuruisen joustolimiitin, jolle saat lisäksi 36 kuukautta maksuaikaa.

Joustoluottotilin hakeminen on ilmaista ja tilistäsi kertyy sinulle kuluja vasta sitten, kun teet tililtäsi ensimmäisen noston. Voit siis avata luottotilin valmiiksi esimerkiksi vararahastoksi, johon voit turvautua vasta sitten, kun todella tarvitset rahaa.

Luottotili on siis jatkuva, joten jos et halua sitoutua lainaan pitkäksi aikaa, mutta haluat silti joustavan maksuajan lainallesi, niin pikavippi osamaksulla on luultavasti parempi ratkaisu. Joustoluoton avaamiseen tarvitsee yleensä myös säännölliset kuukausi- tai eläketulot, joten työttömät tai opiskelijat eivät voi sitä hakea.

Voinko ottaa useamman vipin osamaksulla?

Mikään ei kiellä sinua ottamasta useampaa pikalainaa kerralla, mutta eri asia on, että kannattaako sinun todella tehdä sitä. Vippien korot ovat nimittäin erittäin korkeat. Useampi osamaksu vippi kerryttää kuitenkin isot kuukausittaiset maksuerät ja niistä koituvat kokonaiskustannukset tekevät varmasti ison loven

talouteesi. Päällekkäisistä lainoista aiheutuu nopeasti myös suuria maksuvaikeuksia korkojen kasvaessa. Useampaa pikavippiä parempi ratkaisu onkin mainitsemamme joustoluotto. Kannattaa myös tarkistaa uudet pikalainat, joiden joukosta löytyy hyviä vaihtoehtoja.