Tilaa pikavippi tekstiviestillä

 

Everyday

Everyday lainaa luotettavasti ja lainavaihtoehtoja on vaikka muille jakaa, lainasummia on todella kattava valikoima ja sama pätee laina-aikoihin. Kuka tahansa löytää sopivan kokoisen pikavipin tämän yhtiön kautta.

Voit valita pikavipin 20 – 2000€ väliltä ja lainaehdot ovat 21 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Lue lainaehdot kuitenkin vielä tarkemmin yrityksen sivuilta, koska siellä ne on listattu selkeästi. Firmalta voit hakea pikavipit tekstiviestillä tai vastaavasti ilmaisella nettihakemuksella. Molemmat vaihtoehdot ovat käteviä, mutta netin kautta lainaaminen on edullisempaa, sillä et joudu maksamaan mitään ylimääräisiä kuluja.

Hae Everyday palvelusta

Vivus

Vivus

Pikavippi tekstiviestillä hoituu myös Vivuksen kautta todella kätevästi. Lainaajan tulee näppäillä laina-summa ja lisäksi kuinka pitkällä laina-ajalla vipin haluaa ottaa. Mitään muuta ei tarvita jos olet luonut käyttäjätilin yrityksen sivuille ja nostanut rahaa aiemmin Vivukselta vähintään kaksi kertaa.

Vivus on yksi Suomen suurimmista pikavippiyrityksistä ja tarjoaa nopeaa ja luotettavaa palvelua, onhan kyseessä kansainväliseen konserniin kuuluva yritys. Vivuksen otetun vipin kulut ovat kohtuullinen. Jos lainan tarve on 10 ja 2010 euron välillä, kannattaa hakea rahaa Vivukselta ja näpytellä tekstiviesti ja ei aikaakaan kun rahat ovat tililläsi. Muistathan vielä tarkistaa lainaehdot huolella!

Hae Vivukselta

epikavippi

epikavippi

epikavipiltä lainaaminen onnistuu helposti tekstiviestinkin avulla. Tekstiviestillä rahan nostaminen edellyttää rekisteröitymistä heidän sivuilleen, joka onnistuu hyvin helposti ja lainaa on mahdollista saada jopa 5000 euroa. Maksuaikaa saa sopimuksen mukaan ja rahaa saa jopa niinkin pienillä kuukausierillä kuin 20 euroa. epikavippin nimelliskorko on yksi alan edullisimmista, 8%. Kokonaiskoron suuruus määräytyy asiakaskohtaisesti ja oma korkosi näet saamastasi lainatarjouksesta. Rahan nosto onnistuu ympäri vuorokauden. epikavippi on tarjonnut rahoitusta kohta jo 7 vuoden ajan ja on yksi alan vanhimmista toimijoista Suomessa. Uusi asiakas saa luottopäätöksen saman tien ja voi näin ollen heti nostaa lainaa tekstiviestillä.

Hae epikavipiltä

Pikavippi tekstiviestillä – tee nostoista helpompaa kuin koskaan ennen

Mahdollisuus nostaa lainaa tekstiviestillä on loistava uudistus monen lainapalvelun kohdalla. Nettiluottojen ja vippien suurin ongelma on pitkään ollut niiden riippuvuus internetyhteyteen, jota ei kuitenkaan enää ole. Ottamalla käyttöösi tekstiviestinostot, et ole enää sidoksissa puhelimen lisäksi muihin laitteisiin – ja kuinka moni ei kanna puhelinta aina mukana nykypäivänä?

Tekstiviestinostojen suurimmat edut:

  • Nosta rahaa mistä tahansa
  • Tarvitset ainoastaan puhelimen rahan siirtämiseen
  • Lainaa puhelimella vain parissa minuutissa
  • Tekstiviestivipit helpottavat elämää
  • Et ole sidoksissa paikkaan

Haittoja tekstiviestillä nostamisesta ei juurikaan ole, mutta lisäkulut ovat edelleen joidenkin henkilöiden kohdalla varmasti rajoittava tekijä, jonka takia kaikkia nostoja ei tehdä puhelimella. Lisäksi, jos käytössäsi on mobiili internetyhteys, niin ilmainen mobiilisovellus on myös vaihtoehto.

Miten se onnistuu helpoiten ja ilman kuluja?

Miten ja mistä pikavippi tekstiviestillä?

Pikavippi tekstiviestillä? Sen avulla voit hakea pikalainaa koska ja missä tahansa.

Pikavippi tekstiviestillä on kätevä tapa hakea pikavippiä vaikkapa tien päältä ja, jos ei ole sillä hetkellä Internet-yhteyden päässä. Saat lainan yhdellä tekstarilla ja yleensä rahat ovat tilillä jo viimeistään tunnin sisällä, joskus jopa alle 15 minuutissa. Tämä riippuu hieman mistä vippiä tilaa, sillä jotkut yritykset käsittelevät pikavipit nopeammin kuin toiset.

Huomioi myös kellon aika, koska 23:n jälkeen et voi enää lainaa hakea tai jos haet, niin lainahakemus käsitellään seuraavana työpäivänä. Myöskään ennen kello seitsemää aamulla ei vippiä kannata hakea, koska yritykset eivät saa myöntää lainaa kun vasta aamu 7:n jälkeen. Pikavippi tekstiviestillä on tällä hetkellä nopein tunnetuin tapa saada lainaa!

Yleensä pikavipin ottaminen tekstiviestillä onnistuu vasta sitten kun olet ottanut kerran lainaa netin kautta ja luonut itsellesi profiilin luotontarjoajan sivuille. Tämä tehdään yleensä TUPAS-tunnistaumismenetelmän avulla, jossa joudut todistamaan henkilöllisyytesi verkkopankkitunnuksilla.

Tunnistautumisen jälkeen vippi tekstiviestillä onnistuu näpyttelemällä tekstiviestiin lyhyesti ja ytimekkäästi kuinka paljon rahaa laitetaan tulemaan ja kuinka pitkäksi aikaa rahaa haluaa lainaan. Todella yksinkertaista siis.

 

Toimi näin ja saat parhaimman luoton

Pikavipin hakeminen tekstiviestillä tuo kuitenkin hieman lisähintaa lainalle, sillä viestit kustantavat yleensä jokusen euron kappaleelta ja useimmissa tapauksissa niitä lähetetään kaksi kappaletta. Jos siis haluat kaikista halvimman lainan, kannattaa tehdä lainahakemus suoraan Internetin kautta, koska ne ovat aina maksuttomia ja todella nopeita lähettää.

Saat tällä tavalla rahat yhtä nopeasti tilille. Toki tekstivippi on kätevämpi tapa hoitaa homma ja silloin kun nettiin pääsy ei ole mahdollista, on se äärimmäisen hyvä keino napata vähän extravaluuttaa reissuun mukaan.

Melkein jokainen lainaa myöntävä yhtiö on ottanut tekstivippivaihtoehdon ja niissä onkin erittäin laaja saatavuus.

Etenkin pienemmät 50 euron vippilainat ja  400 e vipit on mahdollista saada tekstiviestillä. Mitä suurempi summa on kyseessä, sitä hankalampi se on saada tekstiviestillä.

Kun kyse on nelinumeroisesta summasta, joudut lähes poikkeuksetta täyttämään lainahakemuksen netissä. Toki voit saada isompaa lainaa myös tekstarilla, kunhan olet siis jo ennestään vanha asiakas ja maksanut kaikki laskut ajallaan takaisin.

Vippi tekstiviestillä on käytännössä aina pikavippi ilman vakuuksia ja takaajia, koska niitä ei tekstiviestin yhteydessä tarkisteta.

Pikalaina tekstarilla on mullistanut ja järisyttänyt rahan lainaamista ja vienyt sen uudelle tasolle. Vielä 2000-luvun alussa kun tämänlaista mahdollisuutta ei ollut, vaan jouduit jokaisessa tapauksessa menemään kolkuttelemaan pankkikonttorien ovia ja kestämään puuduttavia jonotuksia, jotka veivät tuntitolkulla aikaa ja et välttämättä edes saanut haluamaasi. Onneksi nykyään ovat asiat toisin ja vippaaminen on löytänyt paikkansa suomalaisten ihmisten jokapäiväisessä arjessa.

Vippi tekstiviestillä tai vaihtoehtoisesti lainaa tekstiviestillä

Äkkiseltään ei uskoisi, että puhelimella voi saada niin helposti rahaa tilille ja tämä ei ole kaikille tuttu menetelmä.

Varsinkaan vanhemman sukupolven voi olla vaikea käsittää tämänlaista uutta ilmiötä. Pikavippi puhelimella ja yhdellä tekstiviestillä voi kuulostaa alkuun absurdilta, mutta se on loppuen lopuksi viimeisen päälle suunniteltu idea ja erittäin turvallinen.

Joudut kuitenkin tunnistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin tämä on mahdollista, joten sitä ei saa ellei tosiaan ole tarpeeksi ikää tai ole hoitanut raha-asioita ilman moitteita. Nyt vuonna 2017 tämä homma käy jo kuin tanssi ja kustannukset ovat melko pienet niin pienissä kuin suuremmissa vipeissäkin.

Palaute on ollut pääosin hyvää ja positiivista, vaikka aina joukossa on muutamia, jotka eivät ole tyytyväisiä. Kaikenlainen palaute on tervetullutta, sillä se auttaa kehittämään systeemiä vielä paremmaksi kuin se tällä hetkellä on.

Voiko pikavipin nostamisesta tekstiviestillä olla jotakin haittaa?

Joskus kuulee sanottavan, että tekstiviestilainat ovat kaiken pahan alku ja juuri. Mutta onko asia kuitenkaan näin, vai voisiko lainaajan omalla arvostelukyvyllä olla sittenkin suurempi merkitys?

Kysymys tässä lienee lähinnä siinä, että tekstiviestillä lainan hakeminen ja nostaminen on nykyisin aivan liian helppoa. Sen kuin näppäilet puhelimeesi lyhyen merkkisarjan ja BOOM! Rahat ovat tililläsi. Tämä helppous ja joustavuus voi olla osalle lainaajista liikaa ja sen myötä huonoja ratkaisuja on entistäkin helpompi tehdä. Olitpa sitten muutamalla lasillisella ystävien kanssa tai Helsingin kasinolla pelaamassa korttia, niin lainarahaa saat tilille vain parissa minuutissa. Tästä seurauksena on tietysti se, että henkilöt joiden taipumuksena on tehdä impulsiivisia ja huonoja valintoja, tekevät niitä ehkä entistä helpommin.

Toisaalta, jos et ole tämän kaltainen ihminen, vaan ajattelet kaiken aina järjellä ja helppous ei vaikuta negatiivisesti valintoihisi, niin tekstiviestinostot ovat sinulle hyvä juttu. Voit nostaa rahaa tekstiviestillä nopeasti, helpommin ja mistä tahansa. Ei ole enää merkitystä, oletko retkeilemässä lapin tunturimaisemissa, viettämässä iltaa tai kaupassa katsemassa uusia kodinkoneita. Voit tehdä nostoja, kun niitä satut eniten tarvitsemaan.

Kyseessä ei ole siis hyvä tai huono asia, vaan jokaisen lainaajan tulee tunnistaa omat vahvuudet ja heikkoudet ja sen jälkeen valita käyttöön ne palvelut, jotka itselle sopivat.

Pikavippi tekstiviestillä – usein kysyttyjä kysymyksiä

Tähän keräsimme joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka tulevat esiin, kun etsitään tekstiviestillä nostettavia vippejä. Ota huomioon, että eri lainapalvelut voit muuttaa esimerkiksi ehtojaan kysymättä meiltä, joten tarkista ajan tasaiset tiedot aina suoraan kunkin lainapaikan verkkopalvelusta.

Mitä pikavippi tekstiviestillä oikeastaan tarkoittaa?

Tällä tarkoitetaan tapahtumaa, jossa asiakas nostaa lainaa omalle tililleen tekstiviestin avulla. Näin ollen rahojen siirtäminen onnistuu esimerkiksi reissussa tai silloin, kun sinulla ei ole pääsyä internettiin. Kuitenkin tekstiviestinosto-ominaisuus vaatii, että olet tehnyt jo oman tilin kyseiseen vippipalveluun.

Usein nosto tapahtuu siten, että lähetät verkkosivuilla ilmoitettuun numeroon simppelin viestin, kuten ”NOSTO Lainasumma”, jonka jälkeen raha siirtyy välittömästi. Kuitenkin tärkeää on, että nosto ei ylitä sinulle myönnettyä luottorajaa.

Täytyykö minun silti tunnistautua?

Vaikka pikavippi tekstiviestillä on todella näppärä vaihtoehto, niin edellyttää se silti lähes poikkeuksetta tunnistautumista etukäteen. Tunnistaumiselle tarkoitetaan ns. henkilötietojen luovuttamista palveluntarjoajalle, joka tehdään esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai uudella mobiilivarmenteella. Huomaa kuitenkin, että tunnistauminen sinun tulee suorittaa ainoastaan kerran, joten sen tehtyäsi voit nostaa lainoja kuten haluat ja missä haluat. Lähes poikkeuksetta nostoja on mahdollista tehdä jopa vuorokaudenympäri.

Mitä hyötyä on nostaa lainaa tekstiviestillä?

Tekstiviesti nosto on helppo ja nopea, se käy kaikille varmasti järkeen. Perinteinen vaihtoehto on avata tietokone, kirjautua tilille ja tehdä haluttu nosto. Mutta entä, jos internetyhteys ei toimi tai satut olemaan matkalla ilman tätä mahdollisuutta?

Näihin tilanteisiin on kannattavaa varautua ajoissa ja ainakin ottaa ylös ohjeet sekä puhelinnumero, joiden avulla tekstiviestinostot on mahdollista tehdä. Kun yllättävä rahapula iskee seuraavan kerran reissussa, niin oma varakassasi pelastaa sinut ahdingosta.

Maksaako lainan nostaminen tekstiviestillä tavallista enemmän?

Kun nostat lainaa tekstiviestillä, niin sen kyljessä voi tulla joitakin lisäkuluja, jotka ovat kuitenkin aina maltilliset. Joidenkin palveluiden kohdalla viestit menee vain muutaman kymmenen eurosentin korvauksella ja joissain tekstiviestinosto voi kustantaa muutaman euron. Hinnasto ja ajan tasaiset tiedot kannattaa kuitenkin aina varmistaa suoraan lainapalvelusta, joka on velvollinen ilmoittamaan ne.