Pikavippi puhelimella vai pikalainaa kännykällä – onko mitään eroa?

Pikavippi puhelimella? Kuulostaa nykynuoren korvaan varsin erikoiselta, eikö? Pikalainaa kännykällä sointuu korvaan jo paremmin, mutta ei sekään vielä aivan. Lainaa älypuhelimella? Taas kuulostaa hieman paremmalta, mutta entä tabletti? Kulutusluottoa tabletilla? Entä muut älylaitteet – vippi älykellolla tai luotto älyrannekkeella? Hmm… Vai pitäisikö meidän vuonna 2017 vain siirtyä ilmaisuun: luottoa lainapalvelusta? Jokainen lainapalvelu on yhteydessä verkkoon ja verkon kautta jokainen ihminen on älylaitteidensa kautta yhteydessä lainapalveluun. Monista älylaitteista löytyy sovellus, eli “äppi”, nimeltään puhelin. Saako tuon sovelluksen avaamalla pikalainaa netistä? Tuskin. Ehkä on kuitenkin parempi selvennyksen vuoksi puhua puhelimesta ja tarkoittaa sillä kaikkia kannettavia laitteita – mistä siis pikavippi puhelimella?

Pikavippiä puhelimella myöntäviä yrityksiä:

 • Lainaaja
 • Omalaina
 • Ottoraha
 • Lendo
 • Credico
 • Ekstraluotto
 • Fleksiluotto
 • Etua.fi
 • Risicum
 • Orkia
 • Fellow Finance
 • Suomilimiitti
 • Vippi.fi
 • NordCREDIT
 • Cashbuddy
 • Yleislaina
 • Lainaamo
 • Lainaa24.fi
 • TrustBuddy
 • Freedom Rahoitus
 • Luottoraha
 • Finnlaina
 • Credit24
 • Euro24
 • Rahalaitos

Kuinka paljon voin lainata kännykällä?

Pikavippi eli pikalaina tarkoittaa pientä lainaa, mikä on saatavilla erittäin nopeasti tilillesi. Tästä syystä pikavippi ja puhelin ovat kuin tehtyjä toisilleen. Pikavippien kultakausi oli vuosina 2010 -2013 ja vuonna 2017 ne alkavat tehdä uutta tuloaan kehittyneen teknologian myötä. Siksi uskomme, että luomamme Acta.fi – sivusto on ajankohtaisempi kuin koskaan ennen.

Pikavippi lainasummia, joita voi hakea puhelimella ja ne saa tilille heti.

Pienen lainan hakemiseen voi olla useita syitä, mutta kaikilla meillä on niitä viikkoja tai päiviä jolloin äkillinen rahapula yllättää ja silti on pakollisia menoja. Vipin ottaminen näissä tilanteissa onkin hyvä ratkaisu, mutta jos sen maksamisen kanssa on ongelmia, ei toinen pikavippi edellisen vipin maksamiseksi olekaan enää niin hyvä ratkaisu.

Kuluttajalta ei vaadita oikeastaan muuta kuin luottotiedot ja riittävästi ikää lainan saamiseen. Tietysti sinulla tulee myös olla verkkopankkitunnukset, mutta nehän jokaiselta tänä päivänä löytyvät aina taskusta.

Lendo pikavippi puhelimella onnistuu

Pikavippi puhelimella ja yksinkertaisella verkkohakemuksella

Kuinka hakea pikavippi puhelimella ja mistä?

Lendo on Suomeen vuonna 2014 rantautunut lainapalvelu, joka tarjoaa 500 € – 40 000 € lainaa. Ikärajanaan yritys pitää tiukasti 20 vuotta. Pikavippi puhelimella on helposti saatavilla.

Yritys tarjoaa sinulle erittäin joustavat lainat, joiden maksimilaina-aika on jopa 15.vuotta. Yksi suosituimmista lainapalveluista vuonna 2017 tulee arviomme mukaan olemaan juurikin Lendo. He tarjoavat erittäin läpinäkyvää palvelua, sopivat kulut ja erinomaisen asiakaspalvellun.

Ei pidä myöskään aliarvioida faktoja, jotka ovat: jopa 40 000 € lainaa tai vain 500 €. Maksuaikaa yhdestä 15 vuoteen. Ikäraja ainoastaan 20 vuotta.

Credit24 tarjoaa pikavipit edullisesti

Yksi Suomen suosituimmista ja menestyksekkäimmistä vippipalveluista on juurikin Credit24. Heidän lainansa ovat aina reiluja ja vipin ottaminen on todella helppoa. Credit24 ollessa vanha lainapalvelu, ovat he kuitenkin uudistaneet palvelunsa vuonna 2016.

Palvelun ikäraja on ainoastaan 19-vuotta, mikä on varmasti ilouutinen kaikille nuorille lainanhakijoille. Ilmaista lainaa tämä yritys ei tarjoa, mutta kuitenkin kulujen ollessa aina sopivalla tasolla, on tämä yksi parhaista vaihtoehdoista usein lainaa hakeville henkilöille.

Voit hakea lainaa viidestäsadasta kolmeen tonniin helposti ja nopeasti suoraan netissä, vaikka puhelimellasi.

CashBuddy ja rahat tilille jo tänään

CashBuddy on yksi halvimmista lainapalveluista markkinoilla. Suomessa jo hetken aikaa toiminut rahoitusyhtiö on nostettu esille, koska emme ole kuulleet koskaan asiakkaiden puhuvan mitään pahaa yrityksestä, mikä on todella erikoista lainapalveluiden kohdalla.

Sillä onhan se aina rahoitusyhtiön vika, jos jotain menee pieleen ja siitä sitten huudellaan kaikilla foorumeilla ja arvostelusivustoilla. Harvemmin on tarvetta huudella missään hyvin menneistä asiaoista, näinhän suomalaiset toimivat.

Ollessasi 22 vuotias ja omatessasi luottotiedot voit hakea lainaa helposti CashBuddylta 1000 – 3000 euroa. Kyseessä ei siis ole pikavippi, mutta erittäin halpa laina, jolle voit valita laina-ajan vuoden ja viiden vuoden väliltä. Varma valinta!

Suomilimiitti tarjoaa ilmaisen pikavipin

Tämä vippipalvelu on saanut paljon kiitosta jo lyhyessä ajassa ja siksi esittelemme sen sinulle. Kyseessä on uusi tulokas Suomen lainamarkkinoille ja et ole varmastikaan edes kuullut yrityksestä aikaisemmin.

J:W Yhtiöt Oy:n omistuksessa oleva lainapalvelu tarjoaa sinulle lainaa aina alkaen 10€ vipistä ja jatkuen 2000€ kulutusluottoon. Ikärajaksi yhtiö on asettanut lainasalliman 18 vuotta!

Kyseessä on siis yksi harvoista yrityksistä, jotka tarjoavat lainaa kaikille täysi-ikäisille Suomalaisille! He antavat lainaa myös täysin kuluitta ja jos et ole vielä käyttänyt heidän palveluitaan, on siihen nyt todella hyvä syy. Rekisteröidy palveluun ja ota ilmainen pikavippi jo tänään!

Euro24 on uusi vippipaikka

Uusi, mutta toimiva vippipaikka Euro24 tarjoaa vippejä alkaen sadasta eurosta. Tämän pienempiä vippejä heiltä ei löydy, mutta harvemmin sitä pienempää lainaa kannattaa hakeakkaan. Lainapalvelun ikäraja on 18 vuotta ja rahat on mahdollista saada tilille jopa vartissa.

Voiko uuteen lainapaikkaan luottaa? Voi! Kyseessä on rekisteröity lainapalvelu, joka tarjoaa pieniä ja suuria lainoja TUPAS tunistutumisen jälkeen. Joten voit luottaa palveluun samoin kuin omaan verkkopankkiisi. Ei kannata epäröidä luotettavuuden suhteen, sillä kaikki sivustollamme esitellyt lainapalvelut on tarkastettu toimivuudeltaan ja emme ole tuoneet esille lainapalveluita, joita emme itse tarpeen tullen haluaisi käyttää.

Pikavippi mobiilisovelluksella

Mobiilisovellukset ovat nykyaikaa kaikessa, niin myös lainojen hakemisessa. Voit ladata oman lainapalvelusi mobiilisovelluksen puhelimeesi ja hoitaa niin lainan takaisinmaksamisen kuin lisälainojen ottamisen sekä luottorajan korottamisen sovelluksen kautta.

Sovellusten ainoa heikkopuoli on se, että et pääse enää vertailemaan lainojen kuluja niin helposti. Voit kuitenkin ladata useita sovelluksia, joista tarkastat aina edullisimman luoton tarjoajan, mutta tämä on aika työlästä.

Helpommin saat lainan selaamalla meidän sivustoa ja käyttämällä erinomaista vippivertailuamme.

Pikavippi tekstiviestillä

Voit hakea lainaa tekstiviestillä, jos välttämättä haluat. Vaikeaa on kuitenkin ymmärtää, miksi haluaisit hakea vippiä tekstiviestillä, sillä lainan saa huomattavasti helpommin netistä. Voit siis saada pikavipin puhelimellasi suoraan netistä, vanhanaikaisten tekstiviestien sijasta.

Paras puoli tekstarivipeissä on se, että niistä ei saa syntyä mitään kuluja kuluttajalle. Eli käytännössä kaikki lähettämäsi viestit ovat ilmaisia ja sinulle ei synny mitään kuluja itse lainanhakuprosessista.

Pikavippi soittamalla

Nyt voidaan sanoa, että kaikki palvelut tarjoavat sinulle tämän vaihtoehdon. Soittamalla saat aina pikavipin, jos sinulla on riittävästi ikää ja luottotiedot kunnossa.

Tämä ei kuitenkaan ole nopein keino, jos et halua käyttää laisinkaan nettiä. Jos otat pikavipin puhelimessa, sinun tulee allekirjoittaa sinulle kotiin toimitettava lainasopimus ja postittaa se takaisin lainapalveluun, ennen kuin rahat maksetaan tilillesi. Suosittelemme siis verkkopalveluihin turvautumista, jos haluat saada vipin mahdollisimman nopeasti.

Pikavippi älypuhelimella

Pikavipin saaminen älypuhelimella on todella helppoa. Voit toimia aivan samoin kuin hakiessasi lainaa netistä. Älypuhelimessasi toimivat kaikki sovellukset, kuin myös internet selain, jonka avulla voit tunnistautua lainapalveluun ja hakea lainaa suoraan verkko hakemuksella.

Tunnistautuminen ja PIN-koodin hakeminen

Suomen lain mukaan lainaa haettaessa kuluttajan täytyy tunnistautua lainapalveluun TUPAS-tunnnistautumisella. Käytännössä tämä tarkoittaa verkkopankin kautta tunnistautumista tai sitten mobiilivarmennetta.

Huomattavasti yleisempi tapa on tunnistautua verkkopankissa ja saada lainahakemus eteenpäin sitä kautta. Kun olet hoitanut tunnistautumis osuuden ja täyttänyt lainahakemuksen, voit hakea palvelusta oman henkilökohtaisen PIN-koodin, minkä avulla lainan hakeminen onnistuu sitten myös tekstiviestitse.

Ilmainen pikavippi puhelimella

Ilmaisia pikavippejä tarjoavat useat vippipaikat ja niiden hakeminen ei poikkea mitenkään normaalivippien hakemisesta. Ilmainen pikavippi puhelimella on siis mahdollista saada lähes jokaisesta Suomalaisesta rahoitusyhtiöstä (tietysti heillä tulee olla voimassa ilmaisen ensilainan tarjous).

Oma PIN-koodisi on ainoa vaatimus lainan hakemiseen puhelimellasi. Voit siis saada lainan todella helposti toisella kerralla kun olet sitä hakemassa, mutta ensimmäisellä kerralla rekisteröityessäsi lainapalveluun ja tunnistautumalla verkkopankin kautta, sekä hakemalla omaa PIN-koodia homma on hieman hankalampaa.

Kannattaako puhelimen käyttäminen lainan hakemiseen?

Jos käytät älypuhelinta ja käytössäsi ei ole tietokonetta, vastaus on ehdottomasti kyllä. Jos taas käytössäsi on läppäri, kannattaa hoitaa homma sillä, koska suuren näytön ansiosta lainahakemuksen täyttäminen on vieläkin selkeämpää.

Tekstiviestien käyttäminen pikavipin hakemiseen on vuonna 2017 täysin turhaa, sillä kaikilla on netti käytössä (aina) ja sinun tulee kuitenkin hoitaa lainan hakeminen ensimmäisellä kerralla verkossa. Toisella kerralla voit käyttää tekstiviesti, mutta on vaikeaa ymmärtää, miksi näin haluaisit tehdä.

Pikavippi puhelimella on kannattavaa hakea, jos sinulla älypuhelin ja netti käytössäsi tai jos sinulla on älypuhelin, netti ja mobiilisovellus käytössäsi.

Voiko saada lainaa ilman matkapuhelinta?

Kyllä voit. Et tarvitse itse puhelinta lainan saamiseen, mutta usein sinulla tulee kuitenkin olla toimiva puhelinnumero, jotta voit rekisteröityä lainapalveluun. Lainapalveluun rekisteröidyttyäsi et enää tarvitse puhelinta tai edes puhelinnumeroa mihinkään.

Yhteenveto

Ilmainen pikavippi puhelimella on mahdollinen. Sinun ei kuitenkaan kannata käyttää puhelintasi soittamiseen tai viestien lähettelyyn, vaan mennä sillä nettiin ja hakea laina sieltä.

Jos pikavippi on heti mielessäsi, kannattaa painaa edellistä linkkiä ja siirtyä siitä etusivullemme käyttämään erinomaista vippikonettamme.

Älä huoli, sillä pikavippi on mahdollinen myös ilman puhelinta. Voit hakea lainan suoraan verkossa!

Älä siis mieti, miten saat vipin, vaan valitse lainapalvelu sivuiltamme ja siirry heidän palveluunsa, mitään ylitsepääsemätöntä ei varmasti tule vastaan!