Mistä vaivaton pikavippi ilman pankkitunnuksia?

Suurin osa vippifirmoista edellyttää nykyään lainaajalta pankkitunnuksia, joten suosittelemme niiden hankkimista ennen kuin lähdet ottamaan Acta vippiä. Vippejä on mahdollista saada myös uuden mobiilivarmenteen avulla, joka ei kuitenkaan ole vielä käytössä kaikissa lainapaikoissa. Tutustu alapuolella esiteltyihin palveluihin ja katso, miten saat lainaa ilman pankkitunnuksia. Olipa tarkoituksena sitten pieni 50 euron lainasumma tai suurempi 1000 euron luotto, niin ihan helppoa sen saaminen ei ole ilman verkkopankkitunnuksia.

 

Vivus

VivusVivus on erittäin suositeltava paikka hakea pikavippiä. Uudet asiakkaat voivat hakea pikavippiä 10 – 400 euron välillä ja vanhat asiakkaat 10 – 2010 euron välillä. Uudet asiakkaat saavat ensivippinsä ilman kuluja. Maksuaikaa on saatavilla kuukauden verran, lisämaksusta maksuaikaa on saatavilla lisää 14 tai 30 vuorokautta. Hakeminen onnistuu helposti ilmaisen nettihakemuksen avulla ja vippipäätöksen saat hyvin nopeasti, muutamassa minuutissa. Vivus-palvelun tarjoaa 4Finance Oy, joka toimii yli kymmenessä muussa maassa Suomen lisäksi ja on yksi Suomen suurimmista pikavippipaikoista, voit siis liittyä heidän tyytyväisten asiakkaiden joukkoon helposti. Vivus on myös yksi tarkastelemisen arvoinen paikka, jos haluat lainaa ilman pankkitunnuksia.

 • Ensimmäinen laina ilman kuluja
 • Lainaa 10 – 2010 euroa
 • Jopa 30 päivän maksuaika
 • Todella nopea ja helppo asiointi

Hae Vivukselta

 

epikavippi

epikavippi

epikavipiltä on mahdollista saada lainaa jopa 5000 euroa, pienin nostettava summa on 100 euron vippi. Kuukausierä on valittavissa haetun summan mukaan, alhaisin mahdollinen kuukausierä on ainoastaan 20 euroa. Rahaa voit nostaa kellon ympäri, niin kauan kuin limiittiä on jäljellä. Vippihakemukseen epikavippi lupaa päätökseen välittömästi. epikavippin pikavipin todellinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoprofiilin mukaan ja se löytyy henkilökohtaisesta pikavippitarjouksesta. Tarjouspyynnön voit jättää kellon ympäri Sinulle sopivimpana aikana. epikavippin ikäraja on 18 vuotta.

 • Vippi 500€ euroon asti
 • Luottotilillä lainaa jopa 10 000 euroa
 • Helppo tunnistautuminen
 • Edulliset korot ja kulut

Hae epikavipiltä

 

Credit24

Credit24

Credit24 tarjoaa 250 – 3000 euron pikavippejä kellon ympäri, uusi asiakas saa vippipäätöksen nopeasti asiakaspalvelun aukioloaikana. Ensimmäisen pikavippinoston saat ilman nostopalkkiota. Rahan nosto onnistuu myös modernisti mobiilisovelluksen avulla. Kätevän sovelluksen saat käyttöösi rekisteröitymällä heidän sivustolleen. Pikavipeille on tarjolla maksuaikaa 1 – 24 kuukautta riippuen haetun limiitin suuruudesta. Credit24 tarjoaa rahoitusta Suomen lisäksi Australiassa ja Baltiassa.

 • Tunnettu ja luotettava
 • Lainat 50 – 3000€
 • Ota maksuaikaa jopa 3 vuotta
 • Helppo asiointi

Hae Credit24 palvelusta

 

Vastuullinen lainaaminen – ota riskit huomioon

Otitpa sitten lainaa ilman pankkitunnuksia tai niiden kanssa, niin riskit on tärkeää ymmärtää ja huomioida ennen lainan ottamista.

Rahan lainaamisesta on pyritty tekemään vuosi vuodelta helpompaa ja se on mennyt siihen, että kuka tahansa pystyy lainaamaan rahaa, jos ikää on kertynyt mittariin se 18 vuotta. Tästä herää kysymyksiä, onko se siis hyvä juttu ollenkaan, pitäisi näin nuoren saada vielä lainaa? Kannattaisiko ikärajoja nostaa?

Vai pitäisikö asettaa muita rajoitteita, kuten että pikavippi ilman verkkopankkitunnuksia tehtäisiin täysin mahdottomaksi ja pikavippi puhelimella ei myöskään onnistuisi. Muuten mitään toimenpiteitä ei tarvitsisi tehdä, mutta pikavipit ilman pankkitunnuksia ja oikeastaan kaikki muodot siitä ovat suorastaan liian helposti suoritettavissa niille henkilöille, jotka eivät välttämättä vielä ymmärrä vastuutaan ja joutuvat sitä kautta ongelmiin. Vippi-ikäraja on kuitenkin asetettu laissa niin, ettei alle 18-vuotiaalle saa pikavippiä myöntää, joten siihen on mahdotonta puuttua.

Pitäisi kuitenkin kannustaa nuoria aikuisia käyttämään enemmän järkeä ja ymmärtämään lainaamisen mahdolliset vaarat ja mitä tästä todellisuudessa voi seurata. Nuoret tuskin ymmärtävät, että luottotietojen menetys on vakava asia ja se näkyy vielä monen vuoden päästä tiedoissasi. Tätä kuitenkin pidetään yleisesti pienenä asiana, koska siitä ei sen koommin tiedetä. Luottotietojen menettämisestä voi lukea lisää Internetistä, joka sisältää tarinoita tai uutisia kuinka ihmiset ovat menettäneet luottotietonsa ja miten selvitä siitä mahdollisimman kivuttomasti.

Lainaa ilman pankkitunnuksia ei ole aivan helppo saada

Hae pikavippiä ilman pankkitunnuksia verkosta

Pikavippi ilman pankkitunnuksia on hyvin hankalaa saada, sillä tarvitset ne lähes poikkeuksetta tunnistautumisvaiheessa.

Onko sinulla pikavippi ilman pankkitunnuksia haun kohteena? Se ei ole yleensä ainakaan se helpoin keino pikavipin hakemiselle, sillä lähes kaikki pikavippiyhtiöt vaativat ainakin tiliä luotaessa niitä. Niiden avulla henkilöllisyyden varmentaminen on helppoa ja käytännössä mikään ei voi mennä pieleen. Näin lainayritys näkee välittömästi myös mahdolliset luottotietoihin liittyvät häiriöt ja myös sen, jos olet menettänyt luottotietosi.

Tätä kautta luotonantaja tarkistaa siis vippaajan lainakelpoisuuden ja epäluotettaville henkilöille ei pikavippiä niin helposti myönnetä. Luottotiedottomat henkilöt karsiutuvat myös suurella varmuudella pois, eli heille vipin hakeminen on merkittävissä määrin vaikeampaa ja ennen kaikkea työläämpää, sekä pikavippi ilman pankkitunnuksia ei ole myöskään missään määrin mahdollista. Mitään ei ole kuitenkaan suljettu pois, eli ei kannata sen enempää asiasta hätkähtää vaan jatkaa reippain mielin sopivan pikavipin metsästämistä.

Löydät sen kuitenkin ennen pitkää, koska keinoja nimittäin on ja vuosi 2017 on tuonut niitä roppakaupalla lisää. Käyttäjien ja kuluttajien tarpeita ei ole nykyään enää helppo tyydyttää, sillä aina vaaditaan uutta ja monesti asioihin ei olla tyytyväisiä. Tämä sivusto on keskittynyt ennen kaikkea olemaan mahdollisimman lyhyt ja ytimekäs paketti selkeällä sisällöllä ja päivitetyllä tiedolla, mitään ylimääräistä informaatiota emme tällä sivustolla jaa, eli kaikki teksti on veden pitävää faktatietoa ja vuonna 2017 päivitettyä, joten ajan tasalla ollaan. Alapuolelta aiheesta vippi ilman verkkopankkitunnuksia lisää.

Hae vippiä muualta:

Hae pikavippiä ilman verkkopankkitunnuksia – vaatii sinnikkyyttä hakijaltaan!

Pikavippiä tulee siis hakea aina täysissä järjissä ja silloin kuin on täydellisen varma, että pystyy sen lyhentämään takaisin ilman, että se tuottaa taloudellisia ongelmia. Vippi ilman pankkitunnuksia on periaatteessa lähes mahdotonta saada, mutta jos et omista verkkopankkitunnuksia voit aina yrittää hakea lainaa pankin kautta. Voit sopia omaan pankkiisi ajan lainakonsultille, jonka kanssa käytte yhdessä läpi lainaehdot ja siihen liittyvät asiat. Sopimus syntyy jos se on molemmille osapuolille selvä ja se sinetöidään allekirjoituksella.

Pankista haetut lainat ovat kuitenkin nykyään harventuneet ja pikavippi on selvästi noussut lainamarkkinoiden kärkikahinoihin. Vielä et kuitenkaan voi hakea suuria monien kymmenien tuhansien eurojen lainoja netin kautta ja lainaa ilman pankkitunnuksia ei pysty siis hakemaan muuta kuin menemällä pankkiin paikan päälle ja olemaan fyysisesti läsnä lainaneuvotteluissa. Nykyään ihmisillä tuntuu olevan melkoisen suuri kynnys mennä hakemaan pankista lainaa ja monet haluaisivat, että lainanhakuprosessi olisi entistäkin helpompi.

Nykyään homma on helppoa kuin heinän teko

Enää asiat eivät kuitenkaan voi mitenkään paljoa helpottua, sillä ihmisillä jää yhä useammin lainan lyhennykset maksamatta, mikä pakottaa luotonmyöntäjät käytännössä vaan tiukentamaan lainanmyöntämiseen vaadittuja ehtoja. Pikalaina ilman pankkitunnuksia voi myös pian olla kokonaan historiaa, sillä pankkitunnukset ovat kätevin tapa todistaa henkilötiedot. Tällä tavalla kun ketään ei voi huijata, sillä TUPAS-tunnistauminen on varma keino saada lainan hakijan henkilöllisyys ja taustatiedot ilman, että hakija pystyy näitä muuntelemaan.

TUPAS-tunnistus on FKL:n kehittämä keino, jolla kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla sisään palveluun ja tätä kautta “luovutetaan” henkilötiedot yrityksen/palvelun käsiin, jotta se voi tarkistaa tarvittavat tiedot. Tätä ei kuitenkaan tarvita vielä ainakaan, sillä voit saada lainaa ilman pankkitunnuksia! 

Ole kuitenkin kärsivällinen, ensimmäisestä paikasta et suurella todennäköisyydellä pikavippiä saa, ellet osaa todella etsiä oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Eli sinnikkäät ihmiset palkitaan, niin lainan hakemisessa kuin yleensä kaikessa muussakin! Hyviä lainahetkiä kaikille toivottaa sivuston Webmaster -tiimi.

Mobiilivarmenne on vaihtoehto, kun lainaa on pakko saada ilman pankkitunnuksia

Ilman pankkitunnuksia lainan saaminen on siis erittäin hankalaa, mutta onko se mahdollista? Uusien lainaamista koskevien säännösten ja lakien takia oikeastaan ainut vaihtoehto pankkitunnuksille on sähköinen mobiilivarmenne, jonka kautta tunnistauminen onnistuu. Se on ikään kuin sähköinen henkilöllisyys todistus, jonka ansiosta voit vaikkapa allekirjoittaa sopimuksia verkossa tai todistaa oman henkilöllisyytesi rahoituspalvelulle. Koska kyseessä on vielä melko uusi juttu, niin monetkaan rahoituspalvelut eivät ole lähteneet vielä tähän mukaan, jonka seurauksena pankkitunnukset ovat varmempi ja helpompi vaihtoehto.

Vaikka markkinoilla lienee jo muutamia vippipalveluita, joissa mobiilivarmenne on käytössä, niin rajoittaa näihin päätyminen paljon esimerkiksi lainojen vertailua tai valintaa, sillä et voi valita mitä tahansa palvelua. Suosittelemme siis hankkimaan verkkopankkitunnukset ennen vipin hakemista, jotka usein saatkin jopa täysin ilman kuluja omasta pankistasi. Verkkopankkitunnuksille, myös vippien takaisinmaksu on huomattavasti helpompaa.

Palautetta meille – kirjoita meille mistä pidit ja mistä et!

Me haluamme kuulla sinulta mikä oli hyvää ja mikä huonoa, kaikki palaute otetaan vastaan. Kiitos kaikille lukijoille ja ennen kaikkea suuri kiitos niille, jotka viitsivät nähdä vaivaa ja kertoa meille mahdollisia keinoja, kuinka rakentaa sivusta vielä parempi. Myös kiitokset otetaan vastaan, joten niitäkin voi pistää tulemaan!

Huom! Jos sinulla on hyviä vinkkejä, mistä voi hakea lainaa ilman pankkitunnuksia, niin kerro myös meille ja lisäämme palvelun mukaan listalle.