Hae halvin 400 euron pikavippi

400 euron pikavippi on hyvin tyypillinen ja yleinen summa. Keskimäärin nostetut pikavipit vaihtelevat 300 ja 500 euron välillä. Pikavipin hakeminen on tänä päivänä hyvin helppoa ja nopeaa. Listaamamme yritykset ovat tunnettuja nopeasta ja luotettavasta toiminnasta. Useiden yritysen kohdalla myös pikalainainojen tekstiviestinostot ovat mahdollisia.

Jos olet hakemassa 400 euron vippiä, suosittelemme kääntymään alla mainittujen yritysten puoleen. Heiltä saat vippisi helposti ja nopeasti tilillesi ja luonnollisesti ilman takaajia ja vakuuksia. Kaikilta listaamiltamme yrityksiltä kannattaa pyytää vippitarjous sitoumuksetta. Näin saat hyvän kuvan kulutasosta tämän päivän rahoitusmarkkinoilta. Tarjouksen pyytäminen onnistuu nopeasti, sillä aikaa menee vain muutama minuutti per lainapaikka.

Everyday

Everyday

Everyday on yksi suurimmista pikavippiyrityksistä. 400 euron vipillesi saat maksuaikaa seuraavan kuun loppuun, eli keskimäärin 45 vuorokautta. 400 euron vipin kulut ovat 60 euroa, mikäli pikavippi maksetaan kokonaisuudessaan takaisin eräpäivään mennessä. Everydayn pikavippiä voi käyttää myös verkkokaupoissa maksamaan suoritettuja ostoksia. Todella hyvä ja helppo vaihtoehto esimerkiksi suurempien nettiostosten rahoitukseen.

 • Hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt
 • Laina-aikaa seuraavan kuukauden loppuun (myös osamaksumahdollisuus)
 • Asiakaspalvelu avoinna joka päivä 8 – 22

Hae Everyday palvelusta

 

Vivus

Vivus

Vivus on osa kansainvälistä rahoituskonsernia ja toimii 14 eri maassa. Maksuaikaa Vivus tarjoaa luotoillensa 3 – 30 vuorokautta. Pikavipin kulu vanhoille asiakkaille on 15 prosenttia nostetusta summasta. Uusi asiakas voi hyödyntää Vivuksen huipputarjouksen, jossa voit nostaa pikavipin täysin kuluitta, tästä eivät tarjoukset enää parane!

 • Hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt
 • Laina-aikaa maksimissaan yksi kuukausi
 • Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 7 – 23, lauantaisin 10 – 18 ja sunnuntaisin 10 – 14

Hae Vivukselta

 

Credit24

Credit24

MCB Finance Finland Oy toimii Credit24-palvelun tuottajana Suomessa. Baltian ja Suomen lisäksi toimintaa on Australiassa. Ensimmäisen vippinoston saat edullisemmin, ilman nostopalkkiota. Maksuajan voit valita 1 – 4 kuukauden väliltä. Credit24 on yksi parhaimmista vaihtoehdoista lyhyeen rahoitustarpeeseen.

 • Hakijan tulee olla 19 vuotta täyttänyt
 • Laina-aika valittavissa 1 – 4 kuukauden välillä
 • Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9 – 17 välillä

Hae Credit24 palvelusta

 

epikavippi

epikavippi

epikavippi on yksi nopeimmista vippiyrityksistä, luottopäätöksen saa välittömästi. Henkilökohtaisen korkotarjouksen saa välittömästi tarjouspyynnön jättämällä. Rahaa epikavipiltä voi nostaa kellon ympäri. epikavippi on erinomainen valinta jos haluat maksaa ottamasi vipin takaisin pienissä kuukausierissä, kuukausierän voit halutessasi saada niinkin alas kuin 20 euroon.

 • Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt
 • Laina-aika sopimuksen mukaan
 • Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8 -18.

Hae epikavipiltä

 

Lainasto

Lainasto

Lainastolta asiakas saa edullisesti pikavippiä. Maksuaikaa saa 45 vuorokautta 15 prosentin kuluilla, eli tässä tapauksessa 60 euroa. 400 euron pikavippi vaatii hakijalta 21 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Hakeminen netin kautta on nopeaa ja helppoa selkeän hakemuksen kautta. Lainaston asiakaspalvelu on tavoitettavissa aamusta myöhään iltaan, asiakaspalvelu palvelee joka päivä 7 – 23.

 • Hakijan tulee olla 21 vuotta täyttänyt
 • Laina-aikaa 45 vuorokautta (myös mahdollisuus maksaa osissa)
 • Asiakaspalvelu avoinna joka päivä 7 – 23
 • Pikavippi 400 e tilille jopa parissa tunnissa

Hae Lainastolta

 

Miksi ottaa pikavippi netistä eikä hakea rahaa pankista?

Ensinnäkin, jos rahan tarve on vain muutamia satoja euroja, ei pankeilla yleensä ole tarjota rahoitusta näin pienille summille. Ei varsinkaan kohtuullisilla kuluilla. Siinä, missä perinteisten pankkien perimät palkkiot ovat yleisesti kiinteähintaisia ja netissä taas prosenttiperusteisia, tulee helposti pankin tarjoama luotto kalliimmaksi. Netin kautta pikavippiä on mahdollista saada lainaan ihan muutamien eurojen kuluilla tai jopa täysin ilmaiseksi.

Toinen syy on nopeus, netin kautta saat luottopäätöksen erittäin nopeasti, suurin osa yrityksistä lupaa päätöksen 15 minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Kun positiivinen päätös on tullut, ja olet tutustunut tarkasti tulleeseen pikavippitarjoukseen ja päättänyt hyväksyä sen, allekirjoitat sopimuksen sähköisesti pankkitunnuksiesi avulla ja rahat saat tilillesi lähes välittömästi asiakaspalvelun ollessa avoinna.

Pankkilainan haku vaatii visiitin pankkiin, rahaa ja aikaa palaa bussiin, bensaan, pysäköintiin jne. Lainapäätöstä saa odottaa useamman päivän ja lainan saaminen voi vaatia uuden visiitin pankkiin sopimuksen allekirjoittamista varten. Aikaa koko projektiin kestää helposti ainakin viikko, ei kovin nykyaikaista.

Mihin 400€ pikalainaa voi hakea?

Pienempien 400 euron pikavippejä voi hakea käytännössä mihin käyttötarkoitukseen hyvänsä, sillä hakemuksen yhteydessä syytä ei yleensä kysyä. Näin ollen sinun ei tarvitse käyttää aikaa edes valehteluun tai tekosyihin, vaan voit tehdä summalla mitä haluat. Normaaleja (ja varsin päteviä) syitä 400€ pikalainaan ovat yllättävät kulut ja laskut, palkan viivästyminen tai vaikkapa kalliimmat hankinnat. Vipin avulla voit rahoittaa nämä asiat ja maksaa lainasumman takaisin vaikkapa seuraavasta palkasta. Pääasia on, että tiedät oman maksukykysi olevan riittävä ja et joudu pienen lainan takia suurempiin ongelmiin.

TOP 10 syyt 400€ pikavipille:

 1. Tuleva viikonloppu ja sen aiheuttamat kustannukset
 2. Uusi puhelin
 3. Yllättävä lasku
 4. Odotettua pienempi palkka
 5. Vaateostokset
 6. Ruokaostokset
 7. Televisio tai pelikonsoli
 8. Tietokone
 9. Lomamatka
 10. Vuokra

Kenelle pikaluottoja tai –lainoja myönnetään?

Koska pikalainat ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu pikaiseen rahantarpeeseen, niin sen hakemisen yhteydessä ei myöskään usein suoriteta sen kattavampaa arviointia tai luottoluokitusta. Usein

400 euron vippi - lainan myöntämine

Pikavippi 400 euroa ja jopa siitä ylöspäin menevät summat voidaan myöntää lähes kenelle tahansa henkilölle, joka on täysiikäinen.

sen saamiseen riittää pelkästään riittävä ikä ja puhtaat luottotiedot. Tärkeää on myös, että olet hoitanut aikaisemmat lainasi kyseisen lainafirman kanssa aina ilman ongelmia, sillä esimerkiksi aikaisemmat maksumyöhästymiset voivat nostaa uuden lainasi korkoa tai pahimmassa tapauksessa estää sen saannin kokonaan.

Hakijalta voidaan kuitenkin palvelusta riippuen vaatia myös muiden kriteerien täyttämistä. Näitä ovat tyypillisesti seuraavat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä (joidenkin palveluiden tai lainasummien kohdalla 21 vuotta)
 • Suomen kansalaisuutta tai oleskelulupaa
 • Pysyvää osoitetta Suomessa
 • Hakijan tulee asua Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot (ei maksuhäiriömerkintöjä)
 • Verkkopankkitunnuksia
 • Mobiilivarmennetta
 • Henkilökohtaista puhelinliittymää

Lainojen vertailu oikeasti kannattaa

Oletkin ehkä jo huomannut, että pienlainojen välillä on oikeasti eroja. Osa on mahdollista saada todella nopeasti, jotkut pienemillä koroilla, toisissa ei ole lainakaan avausmaksuja ja sitten on vielä ne, joissa yhdistyvät nämä kaikki.

Parhaimmillaan lainavertailun avulla voit säästää jopa 400 euron vipin kohdalla jopa kymmeniä euroja kuluihin menevästä osuudesta. Vaikka se itsessään ei ole järin suuri summa, niin merkitys korostuu entisestään, jos maksuaika venyy syystä tai toisesta vaikkapa kahden kuukauden mittaiseksi.

Me rakastamme matalakorkoista ja edullista lainarahaa vähintään yhtä paljon kuin sinä, ja siksi listasimme parhaimmat palvelut myös tälle sivulle. Jos siis et jaksa tehdä kattavaa vertailua, niin suosittelemme valitsemaan jonkin edellisistä palveluista 400€ vippiä varten.

Vältä turhat ongelmat ja suunnittele myös lainan takaisinmaksu

Kaikki ovat varmasti kuulleet ainakin yhdestä kauhutarinasta, kuinka pikavipit ovat pilanneet nuoren miehen tai naisen elämän. Pienestä sadan euron pikaluotosta alkoi loputon vippikierre, joka johti korkojen, perintä- ja oikeuskulujen takia jopa kymmenien tuhansien eurojen lainataakkaan.

Kuitenkin asian ei ikinä tarvitsisi olla näin, vaan kaikki nämä ongelmat on vältettävissä pienellä suunnittelulla ja itsekurilla. Voit ottaa 400 euron pikalainaa käytännössä mihin tahansa, jos vain hoidat lainasummat takaisin järkevällä aikataululla.

Miten sitten vältät velkaongelmat?

Kuten sanottu, niin kaikki alkaa suunnittelusta, joka ei vaadi kovinkaan suuria ponnisteluita tai edes kattavaa ymmärrystä matematiikasta. Riittää, että osaat ennakoida tulosi ja vähentää niistä juoksevat kulusi. Ennen lainaamista varmista siis, että sinulle on varmasti tulossa rahaa ennen lainan eräpäivää. Jos et tiedä sitä varmaksi tai ainoastaan toivot maksukykysi riittävän, niin pitäisi hälytyskellot jo soida.

Jääkö palkasta varmasti vielä ylimääräistä lainan maksuun? Tiedät siis, että saat rahaa ajoissa ennen eräpäivää, mutta varmista sen jälkeen vielä, että siitä jää riittävästi yli pakollisten kulujen jälkeen. Vähennä ainakin ruokakulut, vuokra ja normaalit laskut. Pikalaina on aina tarkoitettu väliaikaiseen tarpeeseen eikä jatkuvaan selviytymiseen. Jos otat pikalainaa joka kuukausi, niin syy tähän kannattaa selvittää ajoissa.

Vielä, kun pysyt suunnitelmassa, niin ei mitään velasta koituvia ongelmia ikinä tule. Jos päätät maksaa lainan kokonaan pois seuraavassa kuussa tai päätät käyttää ylimääräisiin ostoksiin vain 100 euroa tulevana kuukautena, niin pysy päätöksessäsi. Jos vaihdat suunnitelmia aina hetken mielijohteesta, niin myös haasteet tulevat vastaan yllättäen.

400 euron laina – onko pikavippi järkevin vaihtoehto?

Olet varmasti kuullut, kuinka pikavippien korot ja kulut voivat olla jopa satumaisen korkeita ja maksettavaa pikkulainasta syntyy jopa tonni. Todellisuudessa pikavippi on kuitenkin paras vaihtoehto 400 euron lainaan ja minä kerron sinulle miksi.

Lähtökohtana edelliselle väittämälle ovat lyhyt maksuaika (esim, 30 päivää) ja se, että laina tulee väliaikaiseen rahantarpeeseen.

Toisin kuin äkkiseltään voisi tuntua, niin pikalainan vertailussa ei kannatta kiinnittää liikaa huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, vaikka siihen katse usein ensimmäisenä tarttuukin. Syykin on loppujenlopuksi melko simppeli, sillä sinähän et ole etsimässä lainaa vuodeksi vaan muutamaksi viikoksi? Korkeammasta vuosikorosta huolimatta pikavipin kokonaiskustannukset ovat usein huomattavasti tililuottoja alhaisemmat ja pankeista tämän suuruista lainaa nyt on lähes mahdotonta edes saada.

Otimme esimerkiksi tähän, miten kulut jakautuvat tyypillisen pikaluoton ja tililuoton kohdalla:

Esimerkki 1, pikavippi 400 euroa:

Asiakas ottaa pikavipin melko korkealla 446,2% todellisella vuosikorolla ja aikoo maksaa summan kokonaan takaisin 30 päivän kuluessa ja yhdessä maksuerässä. Koron ja laskutuslisien päälle summaan ei lisätä nostoprovisioita, joka on normaalia tämän suuruisien pikavippien kohdalla. Näin ollen takaisinmaksettavaa olisi kuukauden päästä yhteensä n. 460 euroa. Ylimääristä maksettavaa kertyisi siis noin 60 euroa.

Esimerkki 2, tililuotto 400 euroa:

Asiakas B huomasi taas, että tililuoton saa ainoastaan 132% todellisella vuosikorolla ja otti 400 euron laina sitä kautta. Kuitenkin tililuottoon lisätään normaali 25% nostoprovisio koron lisäksi. Näin ollen maksettavaa syntyi kuukauden maksuajalla 506 euroa, eli 106 euroa ylimääräistä.

Kuten esimerkistä voi huomata, niin todellinen vuosikorko ei ole ratkaisevassa roolissa pienempien lainojen kohdalla (jotka myös maksetaan takaisin nopeasti). Sen sijasta kannattaa tarkastella, kuinka kulut todellisuudessa muodostuvat ja, mikä vaihtoehto sopii juuri sinulle parhaiten. Tässä sinua voi auttaa myös pikalainavertailut.