Mistä lainaa 2000e edullisesti netistä?

2000 euron lainoja on hyvin saatavilla netin kautta ja lainan saa ilman vakuuksia ja takaajia.

Alhaalta löydät edullisimmat lainapaikat listattuna kätevästi

 

Credit24

Credit24Credit24 tarjoaa lainoja 250-3000e väliltä joustolimiitin muodossa 1-24 kk maksuajalla. Palvelu on nopea ja helppokäyttöinen netissä. Täytä hakemus ja saat vastauksen nopeasti. Palvelun ikäraja on 19 vuotta ja lisäksi yhtiö edellyttää lainaa hakevalta henkilöltä puhtaita luottotietotaustoja. Tutustu ja hae lainaa Credit24:n palvelusta heti netistä.

 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta
 • Edullinen ja selkeä hinnoittelu
 • Ilmainen hakemus verkossa
 • Ikäraja 19 vuotta

Hae Credit24 palvelusta

 

Freedom Rahoitus

freedomrahoitusFreedom Rahoituksen kautta saat haettua lainoja ilman vakuuksia netistä helposti ja nopeasti. Täytä hakemus ja saat useita eri luottotarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman. Palvelun ikäraja on 20 vuotta ja rahoitusta voit hakea suoraan verkosta. Freedom Rahoitus on luotettava ja pitkään alalla toiminut lainafirma, joka on varteenotettava vaihtoehto, mikäli etsit lainaa 500 – 30 000 euron väliltä.

 • Lainaa 2000 ilman vakuuksia helposti ja nopeasti
 • Valitse maksuaika 1-12 vuoden väliltä
 • Useita eri lainatarjouksia yhdellä samalla hakemuksella
 • Ikäraja 20 vuotta

Hae Freedom Rahoitukselta

 

epikavippi

epikavippiepikavippi tarjoaa mahdollisuuden nostaa kellon ympäri lainaa  100-5000 euron väliltä. Lainapäätöksen hakija saa välittömästi sähköpostiinsa. epikavippi on yksi harvoista toimijoista, jotka hinnoittelevat lainansa asiakkaan luottoprofiilin mukaan, siksi kannattaakin pyytää henkilökohtainen lainatarjous, josta näkee oman profiilinsa mukaisen koron. Kokemusta löytyy jopa yli 7 vuotta ja epikavippi on palkittu useasti, joten palvelu on huippuluokkaa. Suosittelemme!

 • Hae lainat 100-5000 € netistä
 • Luottopäätös 15 minuutissa
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Lainan kulut maltilliset ja maksuaikataulu hyvin joustava
 • Edullinen ja luotettava – jopa 7 vuoden kokemus laina-alalta

Hae epikavipiltä

 

Everyday

EverydayEverydayltä löytyy apu nopeaan rahantarpeeseen helposti. Täytät vain hakemuksen heidän sivuillaan ja lainapäätöksen saat minuuteissa. Maksuaikaa on tarjolla lainan nostamisesta seuraavan kuukauden loppuun, valittavana on myös kuukausilyhennys-vaihtoehto. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset. Everyday-palvelua pyörittää pitkään alalla ollut OPR-Vakuus, voit ottaa lainan heiltä ilman huolen häivää.

 • Maksuaikaa keskimäärin 45 vuorokautta
 • Hae netistä joustolimiittiä muutamassa minuutissa – nopea lainapäätös
 • Tee nostoja omien tarpeiden mukaisesti tai nosta 2000e kerrallaan
 • Ikäraja 20 vuotta

Hae Everyday palvelusta

 

Vivus

VivusVivukselta saa vanhat asiakkaat 2000 euron lainan lyhytaikaiseen rahan tarpeseen, maksuaikaa Vivus tarjoaa normaalikuluilla maksimissaan 30 vuorokautta. Halutessaan asiakas voi jatkaa laina-aikaa joko 14 tai 30 vuorokautta maksamalla hinnaston mukaiset kulut.  Vivus on yksi Suomen suurimmista nettilainaajista ja tunnettu hyvästä asiakaspalvelustaan. Lainapäätöksen asiakas saa 15 minuutin sisällä ja samassa ajassa luvataan rahat asiakkaan tilille lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

 • Edullinen ja luotettava lainapalvelu
 • Mahdollisuus siirtää eräpäivää 30 vuorokaudella
 • Rahat tilille 15 minuutissa
 • Ikäraja 20 vuotta

Hae Vivukselta

 

Miten lainaa helpoimmin netin kautta?

Netin kautta lainan nosto on helppoa näiden vinkkien avulla, vaikket et olisi kokenut netin käyttäjä.

 1. Mene valitsemasi lainapaikan kotisivuille, helpoiten sinne pääset tältä sivulta löytyvän linkin kautta.
 2. Sivuilta löydät pikavippejä nettihakemuksella, siirry sinne.
 3. Täytä hakemus huolella, tarkista että täytät kaikki vaaditut kohdat. Lainaprosessi on monessa yrityksessä automaattinen ja jos joku vaadittu tieto puuttuu tai on täytetty väärin, tulee automaattinen hakemuksen hylkäys.
 4. Tarkkaile antaamasi sähköpostilaatikkoa, lainapäätöksen pitäisi tulla hyvinkin pian. Esim. kaikki listaamamme yritykset lähettävät päätöksen 15 minuutin sisällä.
 5. Jos lainahakemuksesi on hyväksytty, löydät sähköpostin liitteenä lainatarjouksen.
 6. Tutustu lainatarjoukseen huolella. Käy kaikki lainaehdot läpi huolellisesti ja varmista että ymmärrät kaikki kohdat varmasti.
 7. Jos päätät hyväksyä tarjouksen ja solmia lainasopimuksen, allekirjoita sopimus pankkitunnuksiasi hyväksi käyttäen.
 8. Rahat saat tilillesi hyvin pian.

Lainaehdot

Lainaa 2000e

Kun haet lainaa 2000 euroa, niin kannattaa kiinnittää huomiota myös lainaehtoihin, jotka voivat vaihdella palveluiden välillä.

Onnistunut lainahakemus edellyttää ns. yleisten lainaehtojen täyttämistä. Näiden lisäksi lainayhtiöillä voi olla omia vaatimuksiaan lainan myöntämiselle. Tarkemma lainaehdot löytyvät jokaisen lainafirman kotisivuilta.

Yleisiä lainaehtoja ovat muun muassa seuraavat:

 • Hakijalla täytyy olla puhtaat luottotiedot eli ei merkintöjä Asiakastiedon rekisterissä.
 • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen (moni yhtiö vaatii esim. 20v ikärajan) ja oikeustoimikelpoinen.
 • Hakijalla tulee olla pysyä osoite Suomessa ja suomalainen henkilötunnus.
 • Tunnistautumista varten tarvitaan pankkitunnukset tai mobiilivarmenne
 • Hakijalle tulee olla riittävät, säännölliset tulot lainan takaisinmaksuun.

2000 euroa kannattaa vertailla huolellisesti

Yleensä monet ihmiset tekevät sen virheen, että he eivät vertaile huolellisesti ottamaansa lainaa, vaan laina otetaan ensimmäisestä vastaantulevasta rahoitusyhtiöstä. Tämän jälkeen sitten ihmetellään lainasta aiheutuvia kuluja ja kustannuksia.

2000 euroa on iso summa ja onkin tärkeää, että sen vertailee huolellisesti eri rahoitusyhtiöiden kesken. Lainavertailulla voit säästää pitkän pennin lainasi kokonaiskustannuksissa sekä kuukausittaisissa maksuerissä. Lainavertailu on helppo tehdä itse kunhan siihen käyttää hieman aikaa. Oikeastaan riippumatta siitä, onko laina 1000 euroa tai 20 euroa, paikan valinnassa tulee olla huolellinen.

Ensimmäisenä sinun täytyy listata ylös kaikki netissä toimivat rahoitusyhtiöt, jotka tarjoavat kahden tuhannen euron lainaa. Tämän jälkeen täytät lainahakemukset rahoitusyhtiöiden verkkosivuilla. Hakemusten täyttäminen on ilmaista, joten voit huoletta täyttää hakemukset kaikkien yhtiöiden sivuilla. Lainasumman ollessa 2000 euroa, lainatarjousten pitäisi tulla sähköpostiisi vielä samana päivänä tai viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Lainatarjoukset saat kätevästi sähköpostiisi, jonka jälkeen voit helposti vertailla lainoja keskenään.

Lainoja vertaillessa sinun tulee ottaa huomioon lainan korkoprosentti, todellinen vuosikorko, tilinhoitomaksut, nostopalkkiot sekä muut mahdolliset palvelukustannukset.

Älä kuitenkaan kiinnitä huomiota pelkkään vuosikorkoon, sillä osalla yrityksistä saattaa olla alhainen korkoprosentti mutta muut lainaan liittyvät muut kustannukset voivat olla korkeita.

Lisäksi sinun tulee ottaa huomioon lainan maksamiseen liittyvät ehdot. Onko jollakin rahoitusyhtiöllä kenties mahdollista pyytää lainan lykkäämistä tai maksuvapaita kuukausia ja peritäänkö niistä lisämaksuja. Nämä asiat ovat tärkeitä, varsinkin jos jotain odottamatonta tapahtuu ja et pystykään lyhentämään lainaasi ajallaan.

Kun olet saanut mielestäsi parhaimman lainatarjouksen selville, voit allekirjoittaa lainasopimuksesi. Lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu kätevästi verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen lainaamasi 2000 euroa on käytettävissä tililläsi. Tilisiirto tapahtuu yleensä välittömästi lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen, pankistasi riippuen.

Lainavertailun voit antaa myös lainanvälitys palvelun hoidettavaksi. Lainanvälityspalvelut eivät itsessään myönnä sinulle lainaa, vaan ne kilpailuttavat ja vertailevat lainasi eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien välillä. Sinun tarvitsee jättää ainoastaan yksi lainahakemus tarvittavine liitteineen lainanvälityspalvelun verkkosivuilla, jonka jälkeen hakemuksesi välitetään edelleen useille eri rahoituspalveluille. Lainatarjoukset saat sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa, jonka jälkeen voit vertailla tarjoukset keskenään ja valita niistä sinulle edullisimman lainan. Lainanvälityspalvelua tarjoaa ainakin Etua.fi sekä FreedomRahoitus.

2000 euron luottotili vai kulutusluotto?

Jos tarvitset lainaa 2000 euroa, niin sinulla on kaksi vaihtoehtoa, kulutusluotto tai luottotili.

Saatat varmaan miettiä, että mitä eroa näillä kahdella lainamuodolla on? Tässä hieman selvennystä näistä kahdesta lainatyypistä:

Kulutusluotto on nimensä mukaisesti suunniteltu kuluttamista varten. Kulutusluotto myönnetään vain kerran, eli jos tarvitset lisää rahaa, niin sinun on haettava uutta lainaa tai pyydettävä lainallesi korotusta. Kulutusluotto on suunniteltu kertahankintaan ja yleensä sitä haetaan esimerkiksi uuden kodinkoneen hankintaan, auton ostamiseen tai lomamatkaan, matkalainaksi.

Kulutusluotot myönnetään yleensä nopeasti ja mikäli haet 2000 euroa lainaa, niin saat sen tilillesi todennäköisesti jo lainanhaku päivänä. Yleensä lainan maksuaika on asiakkaan määriteltävissä ja parin tonnin lainalle saatava maksuaika vaihtelee 6kk – 5 vuoden välillä, rahoitusyhtiöstä riippuen.

Pääsääntöisesti yli kahden tuhannen euron kulutusluottoa myönnetään yli 20 vuotiaille tai tätä vanhemmille henkilöille. Ikärajat vaihtelevat eri rahoitusyhtiöiden kesken mutta osa yrityksistä voi antaa parin tonnin kulutusluottoa jopa 18 vuotiaille. Saadaksesi kulutusluottoa sinun tulee myös olla vakituisessa työsuhteessa ja ansaittava riittävää kuukausituloa.

Luottotili tai joustoluotto on käytännössä sama asia kuin kulutusluotto. Luottotilin ero normaaliin kulutusluottoon on kuitenkin se, että se on jatkuva. Luottotililtä voit siirtää rahaa omalle pankkitilille silloin kun sitä tarvitset. Luottotili on siis jatkuvassa käytössä oleva erillinen tili.

Usein luottotilin luottoraja on 2000 euroa, eli voit nostaa luottotililtäsi tämän verran rahaa, joko pienissä erissä tai koko summan kerralla. Siirtäessäsi rahaa luottotililtä pankkitilillesi, luottorajasi pienenee ja kun maksat luottoa takaisin, niin vapautat sitä jälleen käyttöösi. Luottotili toimii siis kuin luottokortti internetissä.

Luottotilin korko on hieman korkeampi kuin normaalissa kulutusluotossa, joten se ei ehkä ole paras ratkaisu suuren kertahankinnan rahoittamiseksi. Luottotili onkin suunniteltu henkilöille, jotka tarvitsevat rahaa useammin, pienempiin hankintoihin. Luottotilin avaamisesta ei yleensä veloitata mitään maksuja ja kulut juoksevat vasta sitten, kun teet luottotililtäsi ensimmäisen noston. Luottotili sopiikin myös erinomaisesti vararahastoksi, josta voit nostaa rahaa sitten, kun sitä tarvitset.

Luottotiliä voit käyttää myös suoraan verkko-ostosten ja laskujen maksamiseen, joten sinun ei tarvitse erikseen siirtää rahaa luottotililtä pankkitilillesi.

Usein luottotilien suuruus on siis 2000 euroa, mutta esimerkiksi Credit24 palvelussa voit avata 3000 euron suuruisen luottotilin. epikavipiltä puolestaan onnistuu jopa 10 000 euron luottotilin avaaminen, mutta tämä edellyttää sinulta jo suuria kuukausituloja.

Suosittelemme sinua siis ottamaan kulutusluoton mikäli rahantarpeesi on hetkellinen ja et mielestäsi tarvitse rahaa enää hankintasi jälkeen. Joustoluottoa sinun kannattaa puolestaan harkita, mikäli tarviset ylimääräistä rahaa useammin kuin pari kertaa vuodessa ja teet pieniä hankintoja.

Paljonko 2000 euroa tulee maksamaan 1 – 2 vuodessa?

Normaalisti 2000 euroa otetaan lyhyellä, vuoden tai kahden maksuajalla. Kahden vuoden maksuaika onkin sopiva normaalituloiselle duunarille. Rahoitusyhtiöiden välillä saattaa olla hieman eroja kuukausi- ja kokonaiskustannuksissa sekä maksuajoissa, joten tässä sinulle muutama arvio sivuillamme mainittujen yhtiöiden kahden tuhannen euron lainoista:

Credit24 palvelun lainalaskuri antaa kahden tuhannen euron lainalle 2976 euron kokonaiskustannukset laina ajan ollessa kaksi vuotta. Kuukausittainen maksuerä on tällöin 124 euroa. Vuoden maksuajalla kuukausittaiset maksuerät ovat noin 207 euron suuruiset ja kokonaiskustannuksina tämä tietää 2480 euroa.

Vivus on erikoistunut pikavippeihin ja valitettavasti vivuksen myöntämä maksuaika on ainoastaan 30 päivää. Vivuksen 2000 euron lainasta joudut maksamaan takaisin 2300 euroa eli korkoja maksat 10 euroa per päivä.

epikavippi myöntää kahden tuhannen euron lainalle ainoastaan 12 kuukauden maksuajan. Arvioituna kokonaiskustannuksina tämä tietää 2154 euron takaisinmaksettavaa määrää. Kuukausittainen maksuerä on siis 179 euroa. Kahden vuoden maksuaika on mahdollista ainoastaan mikäli lainasumma ylittää 2000 euroa.

Everyday joustoluotto on kaikista kallein vaihtoehto kahden tuhannen euron lainalle. Parin tuhannen euron lainalle saat ainoastaan yhdestä viiteen maksuerää ja viidessä maksuerässä maksaminen tuottaa lainallesi 2530 euron kokonaiskustannukset. Joudut siis maksamaan 506 euron suuruisia kuukausieriä.

Freedom Rahoitus on lainanvälityspalvelu ja heidän lainalaskurinsa antaa kahden tuhannen euron lainalle 93 euron suuruisen kuukausierän, laina-ajan ollessa kaksi vuotta. Kokonaiskustannuksina joudut siis maksamaan takaisin 2232 euroa. Vuoden maksuajalla kokonaiskustannukset ovat 2124 euroa eli 177 euroa kuukaudessa. Freedomrahoituksen laskuri on pelkkä karkea arvio, sillä he ovat yhteistyössä usean eri pankin ja rahoitusyhtiön kanssa. Todellisen arvion saat vasta lainatarjouksen saatuasi.

Jos tarvitset 2000 euroa kertalainaa, niin tällä sivuilla mainituista rahoitusyhtiöistä suosittelemme sinulle FreedomRahoituksen palveluja. Yritys kilpailuttaa lainat useiden eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, joten saat lainasi todennäköisesti edullisemmin kuin mitä yrityksen lainalaskurin antama arvio osoittaa.

Rahoitusyhtiöiden välillä on siis todellakin eroja, joten muista aina vertailla lainasi ennen sen ottamista. Kahden tuhannen euron lainassakin voi olla usean sadan euron ero kokonaiskustannuksissa.