Mistä lainaa 1000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainaa 1000 euroa saa tänä päivänä helposti netin kautta ja kohtuullisella todellisella vuosikorolla. Lainalle ei tarvitse vakuuksia eikä takaajia. Lainapäätöksen saa yleensä hyvin nopeasti, muutamassa minuutissa. 1000 euron vakuudeton luotto luetaan lain mukaan pikavippeihin. Pikalainoiksi luetellaan myös kaikki alle 2000 euron lainat. Tässä artikkelissa kerromme kaikki asiat, miten saat oman 1000 euron lainasi nopeasti ja kaikkein edullisimmin vuonna 2017!

Olemme valinneet vertailuun TOP-5 lainapalvelut, joista saa lainaa 1000 euroa alhaisella korolla:

 • Freedom Rahoitus
 • Vivus.fi
 • Credit24
 • Everyday
 • Euroloan

Mistä saa lainaa 1000 euroa heti tilille?

Internet mullisti maailmaa ja nopeutti tiedonsiirtoa monella tapaa. Netin ansiosta myös lainan saaminen on todella nopeaa, sillä sinun ei tarvitse mennä enää pankkiin lainaneuvotteluihin. Nykyään voit tehdä lainahakemuksen helposti omalta tietokoneeltasi ja rahat saat tilillesi erittäin nopeasti.

Tiesit varmasti, että muutaman satasen pikavipit ovat nopeita, mutta nykyään voit saada jopa yli 1000 euroa tilillesi yhtä nopeasti. Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää ilmainen lainahakemus ja syöttää siihen ainoastaan muutamia perustietoja. Tämän jälkeen tunnistaudut vielä pankkitunnuksillasi ja rahat siirretään tilillesi.

Tonnin lainassa ei kauaa nokka tuhise ja parhaimmillaan saat rahat tilillesi jo noin viidessätoista minuutissa. Nopeus onkin yksi netissä toimivien rahoitusyhtiöiden etuja, sillä tonnin laina voi tulla tarpeen esimerkiksi autokaupoilla, jossa rahat on maksettava myyjän käteen heti. Lainahakemuksen voit täyttää myös älypuhelimellasi missä tahansa oletkin.

Olemme koonneet listan TOP-5 lainapalvelut, jotka tarjoavat 1000 euron pikavippiä heti tilille. Lista perustuu vuosien kokemukseen pikalaina-alalta, ja luulemme onnistuneemme kokoamaan sinulle kaiken kattavan listan parhaimmista ja edullisimmista palveluista.

Freedom Rahoitus

Hae lainaa 1000 euroa Freedom Rahoitukselta!

Acta.fi – Freedom Rahoitus – Lainaa ja pikavippejä!

Freedom Rahoitus tarjoaa edullista lainaa 1000e ilman vakuuksia jopa 1-12 vuoden maksuaikataululla kaikille luottokelpoisille vähintään 20 vuotta täyttäneille. Palvelu on nopeaa netissä ja saat yhdellä hakemuksella useita eri lainatarjouksia. Saat valita näistä parhaimmalta tuntuvan, tai voit olla valitsematta mikäli et sopivaa luottoa löydä. Freedom Rahoitus on pitkään alalla toiminut luotettava lainayhtiö. Suosittelemme yhtiötä, mikäli olet edullisin lainan tarpeessa.

 • Lainaa 500 – 30 000 euroa ilman vakuuksia
 • Hae ilmaiseksi netistä
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Saat päättää maksuaikataulun ja kulusi
 • Laina-aikaa jopa 1-12 vuotta

Hae Freedom Rahoitukselta

Vivus

Hae lainaa 1000 euroa ja elämä hymyilee!

Acta.fi – Vivus.fi – rahaa oikealla hetkellä!

Vivukselta voivat kaikki vanhat asiakkaat nostaa 1000 euron lainan helposti tunnuksiensa avulla. Maksuaikaa on tarjolla aina yhteen kuukauteen saakka. Eräpäivää on mahdollista siirtää 14 tai 30 vuorokautta eteenpäin. Vivuksen tämänhetkinen ikäraja lainoille on 20 vuotta. Rahat Vivus siirtää asiakkaan tilille viidessätoista minuutissa. Lainapalvelu on avoinna joka päivä 7 – 23 välisen aikana.

 • Lainaa 10 – 2010 euroa
 • Mahdollisuus eräpäivän siirtoon
 • Ikäraja 20 vuotta

Hae Vivukselta

Credit24

Hae lainaa 1000 euroa 24h!

Acta.fi – Credit24 – Lainaa 24h ympäri vuorokauden!

Creditin lainavalikoima alkaa 250 eurosta aina 3000 euroon saakka. Credit24 tarjoaa todella helpon tavan nostaa lainaa älypuhelimen avulla vain muutamalla napin painalluksella. Lainan nosto ei ole ollut ikinä näin helppoa. Kannattaakin testata mobiilisovelluksen helppoutta ja toimvuutta, kun on seuraavan kerran lainaa hakemassa. Ikäraja tässä palvelussa on 19 vuotta.

 • Lainaa 250 – 3000 euroa
 • Näppärä mobiilisovellus saatavilla
 • Ikäraja 19 vuotta

Hae Credit24 palvelusta

Everyday

Hae lainaa 1000 euroa kännykällä tai puhelimella!

Acta.fi – Everyday – luottokortti kännykässä!

Everydayn lainatarjonta asettuu 20 ja 2000 euron välille. Lainan haku onnistuu helposti selkeän nettihakemuksen avulla. Lainapäätöksen -ja tarjouksen saa yleensä muutamassa minuutissa. Lainaa voi hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet luottokelpoiset Suomen kansalaiset. Everyday-palvelun tarjoaa OPR-vakuus Oy, joka on yksi Suomen suurimmistä ja vanhimmista lainaa netin kautta tarjoavista yhtiöistä.

 • Lainaa 20 – 2000 euroa
 • Nopea lainapäätös
 • Ikäraja 20 vuotta

Hae Everyday palvelusta

Euroloan

Hae lainaa 1000 euroa netistä heti tilille!

Acta.fi – Euroloan – Express pikavipit 24h!

Euroloan tarjoaa lainoillensa erittäin kilpailukykyistä nimelliskorkoa, tällä hetkellä sen suuruus on 8 prosenttia. Lainan kokonaiskorko määräytyy asiakkaan tietojen perusteella, niin sanotussa luottoriskianalyysissä. Lainapäätöksen ja korkotarjouksen saa välittömästi tarjouspyynnön jättämisen jälkeen. Euroloanilta on mahdollista saada lainaa 1000 euroa vain 50 euron kuukausilyhennyksillä. Rahaa on mahdollista nostaa kellon ympäri.

 • Lainaa 100 – 5000 euroa
 • Rahaa kellon ympäri
 • Ikäraja 18 vuotta

Hae Euroloanilta

Kuinka hoituu 1000 euron lainan takaisinmaksu?

Yleensä maksuvaikeuksiin ja luottotietojen menetyksiin johtaneet lainat on haettu hetken mielijohteesta ajattelematta sen kummemmin lainasta aiheutuvia kuluja. Vanha sanonta kuuluukin: Velka on veli ottaessa mutta veljenpoika maksettaessa.

1000 euro laina ei ehkä kuulosta paljolta ja voitkin ajatella, että senhän maksaa helposti takaisin jo parissa kuukaudessa. Näin ehkä onkin, mutta pienemmilläkin lainasummilla on moni saanut taloutensa melko pahaan jamaan. Pikalainasta selviää kyllä kunhan laskee tarkasti oman takaisinmaksukykynsä.

Ennen lainaa sinun on hyvä vähentää kuukausittaiset menosi tuloistasi, eli kuinka paljon rahaa sinulle jää käteen pakollisten menojen jälkeen – tästä lainapalvelut käyttävät nimitystä: asiakkaan maksukyky. Asiakkaan maksukyky on yksi suurimmista mittareista, joita lainapalvelut käyttävät arvioimaan lainanhakijan kykyä suoriutua lainan takaisinmaksusta.

Esimerkiksi: Sinulle jää verojen jälkeen 1500 euroa käteen palkastasi, vuokrasi on 450 euroa ja puhelinlasku sekä muut laskut tuottavat 150 euroa menoja. Sinulla menee siis 600 euroa jo pakollisiin laskuihin. Tähän summaan lasketaan mukaan työmatkoista/autosta aiheutuvat kustannukset sekä ruoka- ja vaateostokset, olkoon tämä summa yhteenlaskettuna vaikka 600 euroa. Menosi ovat siis 1200 euroa kuukaudessa. Sinulle jää siis 300 euroa ylimääräistä rahaa, jonka voit käyttää velkasi maksuun. Tämän jäljelle jäävän summan puitteissa lasket lainallesi sopivan maksuajan.

Lainatessasi 1000 euroa sinulle sopii maksuajaksi siis 6 – 12 kuukautta. Kuuden kuukauden maksuajalla joudut maksamaan lainastasi takaisin noin 180 – 200 euroa, riippuen rahoitusyhtiöstä. Vuoden maksuajalla kuukausittainen maksueräsi tulee olemaan 88 – 110 euroa.

Yleisesti ottaen sinun kannattaa maksaa lainasi takaisin niin nopeasti kuin mahdollista, sillä mitä lyhyempi maksuaika on, niin sitä pienemmät ovat kokonaiskustannukset. Jos kuitenkin haluat, että sinulla on varaa käydä myös silloin tällöin ulkona, niin laina ajan pidentäminen pienentää kuukausittaisia maksueriä. Lainaa voi usein lyhentää myös suuremmissa maksuerissä, kuin mitä kuukausittaiset maksuerät ovat. Useille rahoitusyhtiöille voi myös maksaa koko velkasumman takaisin yhdessä suuremmassa maksuerässä, esimerkiksi veronpalautus päivänä.

Muistathan lyhentää lainaasi eräpäivänä

Lainaa 1000 euroa heti tilille!

Lainaa pikavippi 1000 euroa helposti – paras ja halvin pikalaina vuonna 2017!

Laina tulee hoitaa ajallaan ja lainasopimuksen mukaisessa aikataulussa. Lainan lyhentämättä jättäminen aiheuttaa monia ongelmia ja turhia kuluja. Jos eteen tulee sellainen tilanne, ettei lyhennys kerta kaikkiaan onnistu, kannattaa olla rohkeasti yhteyksissä lainapaikan asiakaspalveluun ja kertoa asiasta. Asiakaspalvelun kanssa löytyy yleensä asiaan molemmille osapuolille hyvä ratkaisu.

Monelle lainapaikalle riittää osittainenkin lyhennys, jos asiakas on aiemmin lyhentänyt lainaansa normaalisti ja eräpäivään mennessä. Kannattaa myös kysyä onnistuuko maksuvapaa kuukausi, moni alan yritys tarjoaa tätäkin vaihtoehtoa. Muita yleisesti käytettyjä vaihtoehtoja ovat myös eräpäivän siirto sekä kuukausierän muuttaminen. Eräpäivän siirto on hyvä vaihtoehto silloin kun asiakkaalle on lähiaikoina tulossa rahaa tilille, jolla lyhentää lainaa. Kuukausierän laskeminen laina-aikaa jatkamalla, on yleensä parempi vaihtoehto silloin kun rahaongelmat ovat pidempiaikaisia, tähän johtavia tilanteita voivat olla kuukausitulojen lasku tai kuukausimenojen kasvu.

Lainanlyhennyksen laiminlyönti

Mikäli lyhennystä ei hoida eräpäivänä, alkaa velkasaldo kasvaa viivästymiskoron johdosta. Kahden viikon kuluttua eräpäivästä lähestyy lainayritys maksumuistutuksella ja ylimääräisillä kuluilla. Mikäli lainaa ei ole lyhennetty kuukauden sisällä, tulee toinen ja viimeinen maksumuistutus lainafirmalta.

Lainafirmat rekisteröivät maksuviivästymiset luottorekisteriin kun kaksi kuukautta on kulunut eräpäivästä. Samaan aikaan laina on jo irtisanottu erääntymään välittömästi ja lainaa hoitaa perintätoimisto, joka lisää asiakkaan velkasaldoon omat kulunsa. Jos perintätoimet eivät onnistu, lainalle tullaan hakemaan lainafirman toimesta velkatuomio asiakasta lähinnä olevasta käräjäoikeudesta.

Mitä edellytetään kun lainaa 1000 euroa?

Kaikkien lainojen myöntämisen edellytyksenä on puhtaat luottotiedot. Ei ole väliä haetko lainaa 10 euroa, 1000 euroa tai 10 000 euroa, niin rahoitusyhtiön ja pankkien lainaehtona on aina puhdas ja moitteeton luottotietorekisteri. Lainahakemus hylätään välittömästi, mikäli sinulta löytyy maksuhäiriömerkintä luottotiedoistasi.

Tonnin lainan saamiseksi sinun tulee täyttää myös rahoitusyhtiön asettama ikäkriteeri, yleensä tonnin lainan saa varmasti mikäli olet yli 20 vuotias. Osalla yrityksistä ikäraja saattaa olla 18 vuotta ja osalla jopa 26 vuotta.

Sinun on myös oltava Suomen kansalainen ja asuttava vakituisesti suomessa. Et voi siis hakea pikalainaa suomessa toimivalta rahoitusyhtiöltä mikäli asut esimerkiksi Ruotsissa. Lainan myöntämisen ehtona on myös suomalainen pankkitili, johon lainarahasi ohjataan.

1000 euroa on melko suuri ja useat lainapalvelut tarvitsevat sinulta myös todistuksen kuukausituloistasi lainahakemuksen yhteydessä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun on oltava vakituisessa työsuhteessa saadaksesi lainaa. Kaikki rahoitusyhtiöt eivät kuitenkaan tarvi tulotietojasi tuhannen euron lainasummaa hakiessasi. Esimerkiksi Vivus myöntää pikavippiä ilman tulotietoja, mutta maksuaikaa vivukselta saa ainoastaan 30 päivää.

Lähes kaikki rahoitusyhtiöt käyttävät asiakkaan tunnistautumiseen TUPAS verkkopankkitunnistautumista. Sinulla on siis oltava oman pankkisi verkkopankkitunnukset lainaa hakiessasi. Ilman pankkitunnuksia lainaa ei nykypäivänä saa juuri mistään. Verkkopankkitunnukset voit hakea maksutta omasta pankistasi. Toisin kuin vaikkapa 300 euron lainoihin, niin yli tuhannen euron summiin sinulle voidaan tehdä myös jonkin sortin luottoluokitus.

Kannattaako ottaa lainaa 1000 euroa pikavippinä?

1000 euron pikavippi on suuri ja sinun on ymmärrettävä, että sillä on erittäin lyhyt maksuaika sekä suuret korot. Vipatessasi 1000 euroa joudut maksamaan siitä takaisin 1150 euroa 30 päivän kuluttua. Emme suosittele näin suurien vippien ottamista kenellekään, sillä se on jo sanalla sanoen melko tyhmää.

1000 euron vipille on olemassa parempi vaihtoehto ja se on nimeltään luottotili. Luottotilin voit avata jopa 5000 euroon saakka ja voit käyttää sitä kuin pikavippiä. Luottotilin korkoprosentti on huomattavasti matalampi kuin pikavippien korkoprosentti ja käyttämääsi luottoa voit halutessasi maksaa kuukausittain takaisin ainoastaan sopimuksessa määritellyn minimisumman mukaisesti.

Avatessasi 3000 euron luottotilin, voit nostaa sieltä tarvitsemasi 1000 euroa, jonka jälkeen sinulle jää vielä 2000 euroa pelivaraa. Sinun ei siis tarvitse ottaa uutta lainaa, mikäli tarvitset lisää lainaa, vaan voit nostaa sitä kätevästi tilillesi luottotililtäsi. Maksaessasi luottoa takaisin vapautat sitä jälleen käyttöösi luottotilillesi. Luottotili toimii siis samalla periaatteella kuin luottokortit.

Luottotilin avaaminen on ilmaista ja sinulle kertyy kuluja vasta ensimmäisen nostosi jälkeen. Voit oikeastaan avata luottotilin vaikka heti valmiiksi, sillä se ei maksa sinulle mitään. Monet ihmiset avaavat luottotilin itselleen vararahastoksi, pahan päivän varalle.

Ennen lainan ottamista lainoja kannattaa vertailla tarkasti ja valita itselle se kaikkein paras vaihtoehto.

Mihin tarkoitukseen lainaa 1000 euroa voi hakea?

Hakiessasi lainaa netissä toimivilta rahoitusyhtiöiltä, sinun ei tarvitse selittää mihin käyttötarkoitukseen rahasi menevät. Rahoitusyhtiöitä ei kiinnosta kuin se, että maksat lainasi takaisin ajallaan. Voit siis ottaa 1000 euroa lainaa vaikkapa ulkomaanmatkaa varten tai ostaa sillä itsellesi uuden tietokoneen. Tonnin kulutusluotto sopii myös erinomaisesti remonttilainaksi.

Laina tulisi aina ottaa kuitenkin vain tarpeellisiin hankintoihin tai unelmien toteuttamiseen. Älä milloinkaa ota lainaa esimerkiksi vedonlyöntiä varten, sillä myös Barcelona saattaa joskus hävitä. Lainaa ei myöskään kannata ottaa viinaa tai huumeita varten. Biletykseen sijoitettu raha on sama kuin heittäisi rahaa kaivoon. Uhkapelaamiseen tai viinaan otettu laina johtaa nopeasti maksuvaikeuksiin ja usein siinä samassa kärsivät myös ihmissuhteet.

Mistä 1000 euron laina yritykselle?

Kaikki tässä lainavertailussa olevat lainoittajat myöntävät luottoja ainoastaan yksityishenkilöille. Yrityksen on kuitenkin mahdollista hakea vakuudetonta kulutusluottoa tai pikavippiä. Yritysluottojen suosio on ollut kovassa kasvussa vuonna 2017 ja yrityslainat ovat vakiinnuttaneet paikkansa muiden vakuudettomien lainatuotteiden rinnalla. Kuitenkin valtaosa yritysluototuksista tapahtuu perinteisellä pankkirintamalla, mutta rahoituslaitokset ovat kaappaamassa isoa siivua tuosta lainakakusta. Vakuudettomien yrityslainojen etuina on niiden helppous ja nopeus. Vakuudettomalla pikalainalla on helppo paikata puuttuvaa kassavirtaa, esimerkiksi tilanteessa jossa eilisen hankinnat täytyy maksaa huomisen tuloilla. Yrityksille voi olla myös elintärkeää hoitaa laskut ajallaan, sillä yrityksen maksamaton lasku voidaan siirtää suoraan perintään ja yritykselle syntyy julkinen maksuhäiriömerkintä. Yrityksen maksuhäiriömerkintää kutsutaan protestiksi. Jokaviikkoisen Kauppalehden sivuilta voi lukea tuoreimmat protestiyritykset.

Vuonna 2017 lainanvälitys- ja kilpailutuspalvelut ovat lisääntyneet ja nyt myös yritysluottoja pystyy vertailemaan nopeasti. Kilpailuttaminen on erittäin hyödyllistä ja näin voit varmistaa yrityslainallesi parhaat lainaehdot – paremman vuosikoron ja takaisinmaksuaikataulun. Esimerkkinä yrityslainahakemuksia pankeilla ja rahalaitoksille välittävistä kilpailutuspalveluista on Etua.fi. Etua.fi välittää myös yksityisiä kulutusluottohakemuksia, mutta yrityslainojen kilpailutus onnistuu myös.

Voiko luottotiedoton saada lainaa 1000 euroa?

Voi ja ei. Luottotiedoton voi saada lainaa jos hänellä on muita vakuuksia lainalle. Esimerkiksi luottotiedoton voi pantata asuntonsa lainaa vastaan. Tällaisia lainoja myöntävät yleensä vain suuremmat pankit.

Luottotiedoton ei kuitenkaan voi saada vakuudetonta luottoa verkon kautta. Lainapalvelut saavat tiedon mahdollisista maksuhäiriömerkinnöistä suoraan Suomen Asiakastieto Oy:ltä ja heidän tietokoneensa on ohjelmoitu suoraan hylkäämään hakemukset, joiden lähettäjillä on häiriö luottotiedoissa. Suomen laki myös sanoo, että lainanantajan on varmistuttava hakijan maksukyvystä ja ongelmien välttämiseksi rahoituslaitokset ovat ottaneet säännöksi olla myöntämättä lainoja luottotiedottomille.

Voiko saada lainaa 1000 euroa ilman vakuuksia?

Kyllä, 1000 euron lainan voi saada ilman vakuuksia. Kaikki vertailussamme olevat luotot ovat vakuudettomia kulutusluottoja, joihin et tarvitse lisävakuuksia tai takaajia. Nämä luotot ovat hieman korkeakorkoisempia kuin vakuudelliset pankkilainat, mutta ovat kaikkien saatavilla, jotka täyttävät muutaman perusehdon.

Näitä perusehtoja lainan saamiselle ovat:

 • Puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Pysyvä asuinpaikka Suomessa
 • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten
 • Suomalainen pankkitili, jonne laina maksetaan (lainaa ei makseta ulkomaille)

Jos lainanhakija täyttää edellä luetut perusehdot – voi hän hakea vakuudetonta pikavippiä tai -lainaa verkossa.

1000 euroa ei riitä – entä kulutusluotto 2000 euroa?

Jos 1000 euroa vippiä ei riitä ja haluat suurempaa lainaa, niin kannattaa miettiä jatkuvaa kulutusluottoa yhtenä vaihtoehtona. Tällaista kulutusluottoratkaisua kutsutaan yleensä tililuotoksi. Tililuotolta sinun on mahdollista tehdä nostoja luottorajasi  puitteissa. Jos haluat luottorajaksesi tuon 2000 euroa niin yleensä tuoksi lainattavaksi summaksi tulee hieman enemmän. Suomen lain mukaan kaikki alle 2000 euron lainat ovat pikavippejä ja niitä koskee erityissäännökset. Erityissääntönä on esimerkiksi korkokatto, jossa alle 2000 euron lainan todellinen vuosikorko ei saa ylittää n. 50% prosenttia. Nostamalla asiakkaan luottorajaa yli tuon 2000 euron rajan pikalainapalvelut välttyvät näiltä erityssäännöiltä.

Kannattaa kilpailuttaa ja vertailla kun lainaa 1000 euroa

Kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa aina varsinkin kun lainasumma on 1000 euroa tai enemmän. Lainasta koituvia kustannuksia voit vertailla helposti rahoitusyhtiöiden verkkosivuilta löytyvillä lainalaskureilla. Ne antavat melko tarkan arvion lainan kuukausieristä sekä kokonaiskustannuksista.

Suosittelemme sinua lähettämään lainahakemuksen jokaiselle tuhannen euron lainaa tarjoavalle rahoitusyhtiölle. Lainahakemuksen jättäminen on ilmaista, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi, että niistä koituisi sinulle jotain kustannuksia. Lainasopimus astuu voimaan vasta sitten, kun olet allekirjoittanut saadun lainatarjouksen sähköisesti, verkkopankkitunnuksillasi.

Lainan kilpailutuksen voit antaa myös esimerkiksi Freedom rahoituksen hoidettavaksi. Freedom rahoitus on lainanvälitys palvelu, joka vertailee ja kilpailuttaa lainat puolestasi. Sinun tarvitsee jättää ainoastaan yksi lainahakemus, jonka jälkeen se välitetään eteenpäin pankeille sekä rahoitusyhtiöille. Lainatarjoukset lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen muutaman arkipäivän kuluessa, jonka jälkeen voit tutustua lainojen ehtoihin ja valita niistä sinulle edullisimman lainatarjouksen. Helppoa eikö totta.