Mistä pikavippi helposti tilille?

Pikavippi helposti ja nopeasti netistä. Nykyään tekstivippiviestien ollessa hankalasti saatavilla ja tunnistautumisen ollessa lainan hakemisessa miltei pakollista – on vippi helpoin saada suoraan netistä. Suoraan netistä helpolla verkkohakemuksella haettuna vippi maksetaan tilille melkein heti – jopa minuuteissa!

Netissä toimivia vippipaikkoja, joista saa pikalainan tai -vipin on paljon ja voisimme hyvin esitellä sinulle tässä vaikka 50 lainapalvelua, mutta helpottaaksemme sinun tehtävääsi olemme valinneet lainavertailuumme esiteltäviksi vain viisi mielestämme parasta vippipaikkaa helpon pikavipin tai muun pikalainan tapaisen pienlainan saantiin. Nauti siis seuraavasta pikavippivertailusta ennen kuin lähdet hakemaan lainoja tai tarkastelemaan lainatarjouksia!

 

Pikavippi helposti ja ilmaiseksi Suomilimiitti

Suomilimiitti on uusi brändi, mutta sen takana on kuitenkin yksi tunnetuimmista pikalainapalveluista. Suomessa jo vuosien ajan toiminut J.W.-Yhtiöt Oy on luotonantajaksi rekisteröity yritys, jolla on kaksi tuotemerkkiä.

Pikavippi helposti

Pikavippi helposti netistä!

Tunnetuin näistä tuotemerkeistä on Reissuluotto, joka on erikoistunut todella pienien lainojen tarjoamiseen. Lainaa on tarjolla ainoastaan 100 – 400 euroa. Nämä lainat ovat helposti saatavilla jokaisena päivänä viikossa, mutta kulut niissä on yllättävän suuret ja brändi ratsastaakin varmasti paljon nimellään, sillä onhan reissuluotto aina silloin tällöin kaikille tarpeen.

Suomilimiitti taas tarjoaa loistavia joustoluottoja ja pikalainoja todella pienillä kuluilla ja joissa todellinen vuosikorko on alhainen. Yksi uskomattomimmista tarjouksista on lainapalvelun tarjoama 1000€ ilmainen laina uusille asiakkaille.

Tililuottopalvelun verkkosivuilta voit helposti rekisteröityä lainapalveluun ja tunnistautua verkkopankin kautta, jolloin sinulle saadaan Suomen lain puitteissa antaa lainaa, jos sinulla on luottotiedot kunnossa ja olet täysi-ikäinen. Suomessa luottotiedottoman on miltei mahdotonta saada vakuudetonta pikaluottoa tai muita lainatuotteita kuten vippejä.

Rekisteröidyttyäsi palveluun onnistuu pikavippi helposti ja rahat ovat jo melkein tililläsi. Voit nostaa rahat suoraan tilillesi saatuasi myöntävän lainapäätöksen ja tämän jälkeen sinulla on vapaasti käytettävissäsi 1000 euron vippi. Vaikka lainasta ei synny sinulle kuluja on sen hakeminen helppoa. Voit siis helposti saada Suomilimiitiltä pikavipin ilmaiseksi – korottamana ja kuluttomana!

Tämä on myös syy siihen, että olemme ottaneet kyseisen yrityksen ensimmäiseksi esittelyyn pikavippi helposti -sivullemme!

EDUT:

 • Laina ilman korkokuluja tai nostokuluja
 • Nopea pikalainapalvelu
 • Auki jokaisena päivänä viikossa
 • 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa
 • Ei mitään kuluja asiakkaalle
 • Lainasummat: 10 – 2000 euroa
 • Tunnettu ja luotettu rahoitusyhtiö

 

Vivus luotettavaa ja helppoa lainaa

Vivus lukeutuu Suomen tunnetuimpiin ja menestyksekkäimpiin lainapalveluihin, joka on luotettava luotonantaja ja jolla on selkeät lainaehdot. Saat lainaa heiltä uskomattoman helposti ja pikavipin saamiseen sinulta ei oikeastaan vaadita muuta kuin tarpeeksi ikää ja verkkopankkitunnukset.

Saat myös Vivukselta ilmaista lainaa. Hae pikavippi helposti netissä ja saa rahat tilillesi jo samana päivänä! Voit saada rahat tilillesi jopa vartissa hakiessasi lainaa lainapalvelun aukioloaikoina.

Voit lainata Vivukselta 100 – 400 euroa täysin ilmaiseksi, mutta muiden lainapalveluiden tapaan, vain ensimmäisellä kerralla, jonka jälkeen ottaessasi uuden lainan täytyy tästä maksaa korot ja kulut normaalisti.

EDUT:

 • Pikavippi helposti ja ilmaiseksi
 • Ystävällinen asiakaspalvelu ja luotettava rahoitusyhtiö
 • Osaavat asiakaspalvelijat / lainaneuvojat
 • Yksi Suomen tunnetuimmista lainapalveluista
 • Ilmainen ensilaina korottomasti ja kuluttomasti
 • Seuraavien lainojen kulut siedettäviä

Credit24 tunnetuin Suomalainen ja aina varma valinta

Credit24 ei paljon esittelyitä tarvitse, sillä jokainen kuka on edes hieman etsiskellyt lainoja aikaisemmin tietää jo tämän nimen. Tämä lainantarjoaja tarjoaa alhaiset kuukausimaksut, turvallisen, joustavan ja hinnaltaan järkevän luoton. Saat pikavipillesi tai lainallesi jopa 36kk maksuajan.

Credit24 lainapalvelun verkkosivuilta voit käydä tarkastelemassa luottojen hintoja, juuri sinulle sopivan lainasumman ja ajan perusteella. Erinomainen lainalaskuri kertoo sinulle arvion pikalainan todellisista kuluista. Et tarvitse pikalainoille tai pikavipeille vakuuksia tai takaajia.

Yritys tarjoaa myös sinun päätettävissäsi olevan kuukausierän. Voit siis maksaa lainan takaisin kerralla, minimilyhennyksen tai ihan mitä itse haluat näiden kahden väliltä. Yksi nopeimmista pikavippipaikoista saada pikavippi helposti yksinkertaisella lainahakemuksella.

EDUT:

 • Joustava laina-aika kulutusluotolle, jopa 36kk:n maksuajalla
 • Lainasumma sinun päätettävissäsi
 • Nopeat lainapäätökset
 • Rahat ovat tililläsi jo samana päivänä
 • Velan enneaikainen takaisin maksaminen on ilmaista
 • Läpinäkyvää palvelua
 • Kaikki lainan kulut ja todelliset vuosikorot rehellisesti ilmoitettuna

Ferratum ilmainen pikavippi helposti ensilainaksi

Ferratum on tunnettu todella helpoista ja nopeista lainoistaan, joita he myöntävät lähes kaikille. Tarjolla on pikavippejä 50 ja 300 euron välitä, jotka saat todella helposti.

Yksi parhaista puolista Ferratumilla on heidän lainatarjontansa laajuus, sillä voit saada heiltä lainaa aina 2000 euron luottorajaan asti. Vanhoille asiakkaille lainapalvelu tarjoaa Plus-lainaa aina 5000 euroon asti. Pikalainoja Ferratum maksaa tililuottona ja asiakas maksaa vain nostamastaan lainasummasta korkoa. Lainapalvelun tarjotessa vippejä sekä luottotilin, niin ei hommat voi enää paljon helpommaksi mennä.

Rahoitusyhtiö tarjoaa myös ilmaisen pikavipin todella helposti. Sinun tulee hakea lainaa samoin kuin muilta lainapalveluilta, eli netissä tunnitautumalla verkkopankkisi kautta palveluun. Tämän jälkeen saat lainapäätöksen nopeasti ja hyväksyttyäsi sen rahat maksetaan heti tilillesi.

Lähes kaikki rahoitusyhtiön tarjoamat lainat ovat kuluttomia, jos et tee luottotililtä nostoja. Pikalainan saat siis maksutta ensimmäisellä kerralla, mutta tämän jälkeen nostetuista rahasummista, sinun tulee maksaa normaalit kulut ja korot.

EDUT:

 • Pikavippi helposti
 • Ferratum Joustava – 2000€ edullinen käyttöluotto
 • Ilmainen ensilaina
 • Ei kuluja koko lainasummasta (ainoastaan nostetuista rahoista)

Limiitti.fi helppo lainapaikka

Helppoa pikavippiä etsivälle tuomme viimeisenä tälle sivulle uuden Limiitti lainapalvelun esittelyyn. Lainaaja antaa kaikille ensimmäisen lainahakijoille ilmaisen luoton ja on muutenkin erittäin joustava lainantarjoaja.

Saat kaikille luotoille kaksi maksuvaihtoehtoa. Voit maksaa lainasi joko kerralla pois tai sitten vaihtoehtoisesti erämaksulla. Kaikki Limiitti.fi palvelun lainat ja pikavipit ovat korottomia, mutta niihin tulee 15% nostokulut, eli ottaessasi satasen lainaa sinun tulee maksaa takaisin 115€ ja ottaessasi tonnin lainaa sinun tulee maksaa takaisin 1150€.

Kyseessä on siis todella sopuhintainen laina, vaikka sinun tuleekin maksaa siitä nostokulut. Yritys on siksi yksi suosittelemistamme, koska sen palvelu on erittäin läpinäkyvää ja lainojen kulut tulee sinulle väkisinkin selville. Et siis joudu ostamaan sikaa säkissä, vaan saat kurkistaa, mitä säkki oikeasti pitää sisällään jo ennen lainan ottamista.

EDUT:

 • Kaikki kulut ilmoitettu rehellisesti
 • Rekisteröity ja luotettava luotonantaja
 • Yli 300 000 asiakasta
 • Rahansiirrot 24h vuorokaudessa
 • Nopea lainapäätös
 • Kaksi takaisinmaksu vaihtoehtoa

 

Yhteenveto

Saat pikalainaa helposti miltä tahansa esittelemältämme lainapalvelulta. Jos olet ottamassa lainaa ensimmäistä kertaa, sinun kannattaa valita ilmainen ensilaina.

Selvennyksenä todettakoon, että vaikka arkikielessä usein puhutaan pikavipeistä tai pikalainoista, on osuvampi nimitys kaikille lyhytaikaisille lainoille tai vipeille: joustoluotto, tai vielä osuvammin kulutusluotto. Kulutusluotto (tai joustoluotto) koskee kaikkia alle 3000 euron lainoja, jotka lainataan paikkaamaan lyhytaikaista rahantarvetta. Eli lainataan pieni summa rahaa, jotta saadaan hieman joustoa henkilökohtaiseen talouteen. Kulutusluottojen kaltaisissa lainoissa ominaista on, että ne aiotaan maksaa takaisin lyhyen ajan kuluttua, yleensä noin viiden vuoden sisällä. Yleensä 2000-3000 euron lainat tai luotot ovat kulutusluottoja, ja alle 2000 euron lainoja nimitetään pikavipeiksi. Ja jos vielä tarkemmin asiaa haluaa rajata niin kaikki alle 1000 euron vipit, lainat tai luotot, jotka saa tililleen nopeasti ja helposti – ovat pikavippejä!

Eduskunta sääti vuonna 2013 kaikille alle 2000 euron pienlainoille ja pikavipeille korkokaton, joka vuonna 2017 on noin 50,5 prosenttia. Tämä saadaan kun 50 prosenttiin lisätään korkolain mukainen viitekorko.

Lainan saamiseen vaaditaan ainoastaan täysi-ikäisyyttä, pankkitunnukset ja luottotiedot. Voit siis hakea pikavippiä helposti suoraan netissä!