Mistä uudet vipit tilille?

Tältä sivulta löydät vuoden 2017 uudet pikavipit. Huomaa, että vaikka kaikki lainapalvelut eivät ole uusia yrityksiä markkinoilla, vaan niiden palvelut on voitu uusia totaalisesti. Vertaile tästä itsellesi uusi vippi ja hae pikalainaa naurettavan edulliseen hintaan.

epikavippi

epikavippi

epikavippi on uudistanut palvelunsa hiljattain ja kokemusta löytyy edellisen konseptin takia jo yli 7 vuotta. epikavipiltä voit nostaa luottoa 100 – 5000 euron verran luottotilin muodossa. Rahaa on saatavilla kellon ympäri ja voit nostaa sitä itsellesi 50 euron välein ilman kustannuksia. Kulut syntyvät vain otetusta lainasummasta, eivät nostoista. Palvelu on tällä hetkellä vielä ainoa laatuaan ja erittäin halpa, joten hyödynnä se jo tänään.

Tarkista yrityksen uudet pikavipit ja tilaa edullinen laina luottotilin kautta epikavipiltä jo tänään!

Hae epikavipiltä

 

Halino

halino

Uudistunut HALINO tarjoaa lainaa erittäin pitkäksi laina-ajaksi! Esimerkiksi 100 euron pikavippi on mahdollista ottaa 60 kuukauden laina-ajalla, jolloin kuukausittainen erä on vain 3 € / kuukausi! Voit hakea suurempaakin lainaa, nimittäin Halino tarjoaa maksimissaan 6000 euron suuruista lainaa.

Yrityksellä on pitkä kokemus luotonmyöntämisestä, sillä se on aloittanut rahoitustoimintansa Ruotsissa jo vuonna 1987 eli kokemusta ja luotettavuutta piisaa. Halino tarjoaa uudet pikalainat erittäin maltillisella vuosikorolla, etkä maksa lainan avausmaksuja tai mitään muitakaan ylimääräisiä kuluja. Todellinen vuosikoro on uusissa pikavipeissä 29,84 % ja saat myös halutessasi maksuvapaan kuukauden, mikäli sitä koet tarvitsevasi.

Hae Halinolta

 

Credit24

Credit24

Credit24:n palvelu on myöskin uudistunut ja hinnat ovat todella alhaiset. Lainoja on tarjolla 250 – 3000 euron väliltä 1-24 kuukauden joustavalla maksuajalla. Lainahakemuksen voit pistää verkossa ja vastaus tulee minuuteissa. Luottopalvelun ikäraja on 19 vuotta ja Credit24 vaatii lainaajalta puhtaat luottotiedot. Credit24 uudet pikavipit ja kulutusluotot ovat aina varma valinta moneen erilaiseen tarkoitukseen.

Credit24 on luotettava ja edullinen vippipalvelu – suosittelemme!

Hae Credit24 palvelusta

 

Hinnat ovat alhaisemmat kuin koskaan ennen

Uudet pikavipit ovat vuonna 2017 yhä suuremmassa roolissa, mitä tulee lainatarjontaan. Pitkään vanhat tekijät ovat tarjonneet tylsiä lainavaihtoehtoja kankeilla ehdoilla, mutta nyt kaikki muuttuu. Markkinoille on viime vuonna ja jopa viime kuukausina tullut huikeita uusia yrityksiä, jotka tarjoavat asiakkailleen entistä parempaa lainapalvelua. Vaikka tämänkin listan joukosta huomaat varmasti myös vanhoja nimiä, niin huomaathan, että lainapalvelua tai ehtoja on todennäköisesti uudistettu.

Uudet lainapalvelut mahdollistavat pikavippien saannin jopa huomattavasti pienemmillä kuluilla ja joustavammalla maksuaikataululla. Nyt voit saada pikavipin jopa ilmaiseksi 30 päivän maksuajalla ja pidempäänkään lainaan ei lisätä kovin kummoisia kuluja. Pikalainat ovat uusien pikavippien ansiosta siis uudistuneet täysin ja nykyisin todella kannattava vaihtoehto tiettyihin tilanteisiin.

Hintojen alentumiseen lienee useita syitä, mutta korkokatto ja uudet säännökset ovat tehneet myös osansa. Lisäksi uusia lainapalveluita on tullut markkinoille kymmeniä uusia lyhyen ajan sisään, jonka seurauksena kilpailu on entistä kovempaa. Tästä syystä myös monet vanhemmat rahoitusyhtiöt ovat ottaneet kovat aseet käyttöön ja tarjoavat ensimmäistä vippiä jopa täysin ilman korkoa tai muita kuluja.

 

Hae uusin vippi edullisesti verkosta

 

Uudet pikavipit löydät tältä sivulta ja niitä voit hakea kätevästi ja edullisesti suoraan verkosta. Nettihakemukseen tarvitset ainoastaan perustiedot, kuten nimet, henkilötunnukset, osoitteet ja niin edelleen. Hakemuksen yhteydessä teet myös pankkitunnistautumisen, johon tarvitset luonnollisesti verkkopankkitunnukset.

Hae uudet pikavipit meiltä helposti ja nopeasti 15 minuutissa

Uudet pikavipit 2017 löydät tältä sivulta

Nettihakemuksella säästät myös oikeaa aikaa ja ravaamista, esimerkiksi eri pankeissa. Pahimmillaan pienenkin lainasumman saamisesta voi tulla aikaa vievä prosessi, jos et tee hakemusta verkosta. Muun muassa pankkien kohdalla lainan saanti vaatii usein kahta erilistä vierailua, joista toisessa käyt tekemässä anomuksen ja tämän jälkeen allekirjoitat vielä lainasopimuksen, kun lainapäätös on viimein saatuNopea lainan saaminen olisi mahdotonta, joka tulisi sekoittamaan pakkaa, kansan jo tottuessa, että lainavertailu on saatavilla lähes välittömästi, mikäli tarvetta ilmenee

Nettihakemuksen edut:

  • Nopea lainapäätös
  • Helppo asiointi
  • Ei turhaa pankkikonttoreissa asiointia
  • Säästä aikaa ja rahaa
  • Uudet pikavipit löytyvät poikkeuksetta netissä

Nettihakemuksella puolestaan saat helposti tarvitsemasi luoton kohtuullisilla kuluilla hetkessä. Usein lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutamia minuutteja ja parhaimmillaan luottopäätös sekä rahat siirtyvät tilille jopa vartissa. Nettilaina on siis paras ja ehkä jopa ainut järkevä vaihtoehto, kun rahapula on akuutti.

Uudet pikavipit ja niiden kulut

Kuten varmasti tiedät, niin pikavipeistä on käyty kiivasta keskustelua jo vuosikausia, jonka juuret juontavat noin kymmenen vuoden päähän. Tähän aikaan lainan korkoja, ehtoja ja kuluja ei juurikaan säännelty, jonka seurauksena monet rahoitusyhtiöt perivät lähes törkeän suuria kuluja pikalainoista. Nykyaikana asiat ovat kuitenkin jo toisin, mutta monia ihmisten mielipiteet eivät ole muuttuneet uusien pikavippien mukana. Nykyisin vippejä säännellään erittäin tarkasti ja rahoitusyhtiöiden toimintaa valvovat aluehallintavirastot, jotka osaltaan pitävät huolen, että reiluja ehtoja ja pelisääntöjä noudatetaan. Uusien pelisääntöjen seurauksena et siis tule huomaamaan kovinkaan suuria eroja lainan todellisessa vuosikorossa, valitsitpa minkä lainantarjoajan hyvänsä.

Mistä kulut sitten muodostuvat ja onko väliä, minkä palvelun valitsen?

Joitakin eroja eri lainapalveluista silti löytyy. Vaikka todellinen vuosikorko ei juurikaan muutu eri palveluiden välillä, niin kulut voivat silti jakautua hyvin eri tavalla. Joku palvelu käyttää korkeaa nimelliskorkoa, mutta saattaa tarjota lainaa ilman turhia käsittelykuluja, kun taas toiset palvelut myyvät tuotteitaan pienen koron ansiosta, mutta lisäävät muita kustannuksia samassa suhteessa.

Sinun elämääsi tämä vaikuttaa käytännössä siten, että haluat valita sellaisen lainan, joka sopii kaavailemaasi maksuaikatauluun. Suunnittelitko maksavasi vipin takaisin jo heti seuraavassa kuussa? Silloin olet todennäköisesti sujut myös korkean nimelliskoron kanssa, sillä tältä ajalta sitä ei juurikaan ehdi kertymään. Toisaalta, jos epäilet maksun venyvän useammalle kuulle, niin korkeammat käsittely- tai nostomaksut voivat hyvinkin kannattaa, jos taas säästät koroissa sen ansiosta. Valitse siis aina omaan käyttöösi paras vippipalvelu.

Myös tälle sivulle olemme pyrkineet keräämään sellaisia palveluita, jotka pärjäävät hyvin vertailussa 1 – 10 viikon maksuajalla. Joten, jos tarpeesi osuu tähän väliin, niin voit huoletta valita pikavippisi täältä.

Onko pikavippi minulle paras valinta?

Vaikka vippien ympärillä käydään edelleen paljonkin keskustelua ja niiden maine ei ole täysin palautunut, niin ei kannata valita lainatyyppiä jonkun toisen mielipiteen perusteella. Sen sijasta on parempi katsoa itse, mikä käyttöön oikeasti sopii parhaiten.

Pikavippi ei läheskään aina ole paras valinta, mutta joskus on. Erityisesti, jos tarvitset pikalainaa nopeasti ja lyhyellä laina-ajalla, niin parempaa vaihtoehtoa on oikeastaan hankala löytää. Uudet asiakkaat saavat joidenkin palveluiden kautta jopa täysin ilmaista lainaa ja vanhoillekin asiakkaille 50 – 500 euron laina irtoaa vaan muutaman kympin kuluilla.

Ota käyttöösi uudet pikavipit, jos:

  • Sinulla ei ole aikaa odotella, tarvitset rahat heti
  • Maksat lainasi nopeasti takaisin
  • Haluttu lainasumma on noin 50 – 1000€
  • Lainan tarve on väliaikainen

Uudet vipit ovat siis mainio ratkaisu väliaikaiseen ja pieneen rahantarpeeseen. Jos haluat lainasumman tilille nopeasti ja maksat sen vieläpä lyhyessä ajassa takaisin, niin muita lainatyyppejä ei kannata oikeastaan edes harkita.

Kannattaako tähän vertailuun luottaa?

Kun etsit itsellesi aidosti paras lainavaihtoehtoa, niin on hyvä lukea useampia vertailuja ja tutkia tarkkaan eri lainapalveluiden korot ja kulut. Kuitenkin olemme melko vakuuttuneita, että onnistuimme listaamaan tällä sivustolle ne rehellisimmät, helpoimmat ja reiluimmat vipit. Tämän ansiosta voimme ylpeänä sanoa, että voit valita tältä sivulta minkä tahansa palvelun, jos aikasi ei riitä perusteelliseen vertailuun.

Nämä vertailut ovat tehty helpottamaan lainaa etsivien henkilöiden elämää, sillä me tiedämme hyvin kuinka hankalaa uusien vippien vertailu voi olla. Tästä syystä halusimme rakentaa kattavat vertailun ja tarjota rehellisiä vastauksia kaikille.

Vertailua ovat olleet mukana tekemässä useat erilaiset henkilöt, joilta osalta löytyy kokemusta rahoitusalalta ja toiset omaavat pitkän kokemuksen eri lainapalveluiden käytöstä. Tämän ansiosta saimme myös hieman erilaisia näkökantoja asioihin. Jos vielä mietit, onko tämä vertailu luottamuksesi arvoinen, niin kannattaa huomioida myös, että emme ota asiakkailtamme mitään palkkioita. Tämän sijasta saamme komission suoraan rahoitusyhtiöltä riippumatta siitä, minkä lainapalvelun tulet valitsemaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä uusista pikavipeistä

Uusitut vipit* ja pikalainat herättävät paljon kysymyksiä ja pyrimme vastaamaan yleisimpiin asioihin tässä. Jos kuitenkin vastauksista huolimatta sinulle jää mieltä askarruttavia asioita, niin voit olla yhteydessä myös suoraan valitsemaasi lainapalveluun, jonka asiakaspalvelusta löytyvät varmasti ajan tasaiset tiedot kustakin asiasta.

*Uusilla pikavipeillä tarkoitetaan lainauudistuksen jälkeisiä vippipalveluita.

Ovatko uudet pikavipit kuluiltaan samat?

Lainauudistuksen yhteydessä lainojen käsittelykulut, kuukausimaksut, tilinhoitomaksut ja nostoprovisiot eivät käytännössä muuttuneet, sillä sääntely koskee lähinnä nimelliskorkoa ja lainan todellista vuosikorkoa. Sen sijasta joidenkin lainapalveluiden kohdalla maksujen määriä tiputettiin tai vastaavasti jaoteltiin uudella tavalla. Tästä syystä kannattaa tutustua huolella uusittuihin palveluihin, jos et ole ottanut vippiä vielä lainauudistuksen jälkeen.

Muuttuiko korko uusien pikavippien myötä?

Monien palveluiden kohdalla korko tippui huomattavasti niin nimelliskoron kuin myös todellisen vuosikoron osalta. Jos olet siis käyttänyt vippipalveluita ennen lakiuudistuksia, niin on hyvin epätodennäköistä, että joutuisit maksamaan yhtä paljoa kulujen muodossa.

Voiko vippiä saada ilman kuluja?

Vipin voi kuin voikin saada nykyisin täysin ilman kuluja! Tästä yksi esimerkki on Vivus pikalainapalvelu, joka tarjoaa uusille asiakkailleen 30 päivän maksuaikaa 400 euron lainaan. Maksat siis takaisin ainoastaan lainaamasi summan etkä mitään muuta. Edellytyksenä tällä tarjoukselle on myös, että laina hoidetaan sovitusti eräpäivään mennessä.

Mitä minun tulisi tietää nettihakemuksista ennen lainaamista?

Toisin kuin vaikkapa perinteisen pankkilainat, luottokortit tai kulutusluotot, uudet pikavipit on helppo hakea kätevän nettilomakkeen kautta. Nämä hakemukset ovat poikkeuksetta todella simppeleitä täyttää ja niiden tekemiseen et tarvitset juuri muuta kuin omat perustietosi ja verkkopankkitunnukset. Pienempien vippien kohdalla ei tehdä edes kattavaa luottoluokitusta, joten päätöskin tulee usein minuuteissa. Joissakin tapauksissa palvelu voi vaatia asiakkailtaan myös henkilökohtaista puhelinliittymää.

Miksi tarvitset verkkopankkitunnuksia?

Olet varmaankin jo huomannut, että useat pikalainat vaativat käyttäjiltään pankkitunnuksia. Niitä tarvitaan ensisijaisesti tunnistautumisprosessiin, joka hoidetaan turvallisella TUPAS-menetelmällä. Tämä siis tehdään hakemuksen yhteydessä, ja siinä kirjaudut palveluun suoraan omilla pankkitunnuksilla, ja annat näin luvan henkilötietojen luovuttamiseen. Tunnistautumisen jälkeen vippifirma tietää siis kuka olet ja saa myös esitäytettyä perustiedot hakemukseen.

Välillä palvelut tarjoavat mahdollisuutta myös mobiilivarmennukseen, joka on uudenlainan puhelimessa kulkeva henkilötodistus. Sen avulla voit muun muassa allekirjoittaa sopimuksia suoraan verkossa ja todistaa henkilöllisyytesi aina kuin se on tarpeen. Tosin tämä palvelu on vielä suhteellisen tuore ja vähän testattua, jonka takia kaikki palvelut eivät vielä luota siihen riittävästi, jotta voisivat ottaa sen käyttöön.

Kuinka nopeasti uuden vipin saa tilille?

Parhaimmillaan uudet pikavipit on mahdollista saada tilille jopa alle vartissa. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista aivan kaikkien palveluiden kohdalla, vaan se on enemmänkin suurempien rahoitusyhtiöiden juttu. Kuitenkin keskimääräinen hakemuksen täyttämiseen, lainapäätökseen ja rahojen siirtoon kuluva aika on noin tunti. Huonoimmillaankin ruuhka-aikana rahojen pitäisi olla tililläsi parin tunnin kuluessa. Jos asiassa kuitenkin kestää tätä kauemmin, niin kannattaa olla yhteydessä suoraan kyseisen rahoituspalvelun asiakaspalveluun ja varmistaa, että esimerkiksi hakemuksen osalta kaikki on kunnossa.

Voiko useita vippejä ottaa kerralla?

Ei, tai siis tämä on ainakin kaikkien vastuullisten rahoitusyhtiöiden kanta. Koska kattavia luottoarvioita pikalainojen yhteydessä ei kuitenkaan aina tehdä, niin teoriassa tämän voi olla mahdollista. Kuitenkin lainahakemuksessa aina pyydetään ilmoittamaan muut aukinaiset lainat, joiden ilmoittamatta jättäminen tekee lainasopimuksesta mitättömän myös rahoitusyhtiön puolesta. Jos tämä käy ilmi, niin usein myös maksuneuvottelu tai muut ratkaisut ovat huomattavasti hankalampia toteuttaa, jos myöhemmin joudut maksuvaikeuksiin.