Mistä saan pikavippiä nettihakemuksella?

Ostosraha

Ostosraha

Pikavippi tilille jopa alle vartissa! Hae pikavippi ilmaisella nettihakemuksella! Yritys lupaa käsitellä lainahakemuksen 15 minuutin sisään, kunhan se jätetään yrityksen aukioloaikoina. Eli jos todella haluat nopeaa lainaa, kannattaa se ottaa Ostosrahan kautta.

Saat haettua lainaa 100 – 2500 euron väliltä maksuajan vaihdellessa aina 14 vuorokaudesta 36 kuukauteen. Lainavaihtoehtoja Ostosrahalla siis riittää, sillä taitaa olla niitä peräti eniten kaikista lainan tarjoajista.

Hae Ostosrahalta

Lainasto

Lainasto

Lainastolta saa rahaa lainaan jopa 2000 euroa tilille saman tien. Maksuaikaa on saatavilla 45 vuorokaudesta eteenpäin, jos haluat maksaa lainasi heti takaisin. Kuukausilyhennyksen avulla saat maksuaikaa jopa vuoden. Pienimmissä lainoissa (max. 300€) ikäraja on 18 vuotta, suuremmissa lainoissa ikäraja nousee 21 vuoteen.

Lainasto sopii lainapaikaksi erinomaisesti, jos rahantarve on akuutti, koko lainaprojekti vie aikaa keskimäärin vain varttitunnin, kun rahat ovat jo käytössäsi.

Hae Lainastolta

Halino

Halino

Uudistunut Halino – hae 100 – 6000 euroa pikalainaa ilman vakuuksia nettihakemuksella! Pikavippi verkkohakemuksella ilmaiseksi alkaen 100 euroa. Päätät laina-ajan itse, jonka voit valita 1-5 vuoden väliltä jokaisessa lainasummassa. Laina maksetaan tasaisissa kuukausierissä ja todellinen vuosikorko lainoissa on 29,84% eli Halino myöntää vippiä ja kulutusluottoa pilkkahintaan todella pitkällä laina-ajalla!

Jos haluat hieman kevennystä taloudelliseen tilanteeseesi, voit halutessasi pyytää vähän joustoa ja saada maksuvapaan kuukauden. Jos isompi pikavippi kiinnostaa ja ennen kaikkea haluat pitkän maksuajan, on Halino ehdottomasti sinun juttusi.

Hae Halinolta

Vivus.fi

Vivus

Netin halvin! pikavippi Actalta
 nettihakemuksella todella järkevillä ehdoilla. Päätät lainasumman 10 euron tarkkuudella itse ja voit hakea maksimissaan 2010 euron lainaa. Ainoa firma netissä, joka tarjoaa ensimmäistä lainaa ilman korkoja, joten tätä tarjousta ei kannata missään tapauksessa missata jos et Vivukselta ole vielä vippiä ottanut. Vivus.fi on käyttäjäystävällinen ja saanut erinomaista palautetta koko toimintansa aikana eli erittäin potentiaalinen vaihtoehto, mikäli pikalaina ilmaiseksi nettihakemuksella kiinnostaa!

Vivuksen todellinen vuosikorkoprosentti huitelee yleisimmissä lainamuodoissa kuten vippi 100e, vippi 200e tai 300e 447%:ssa, mikä on poskettoman edullinen. Esimerkiksi 200e vippi 30 vuorokaudeksi kustantaa kaikkine kuluineen sinulle vain 230 euroa! Maksat siis noin 30 euroa kuluja, tämän halvemmalla et saa pienlainaa mistään.

Hae Vivukselta

Mistä saan sen haettua?

Pikavippi nettihakemuksella on tämän päivän juttu ja me kerromme kuinka se lyhykäisyydessään tapahtuu ja mistä sitä kannattaa hakea.

Jokainen tulee jossain elämän vaiheessa törmäämään siihen, että rahaa ei ole ja sitä täytyy saada nopeasti. Kaikilla on nykyään Internet, joka mahdollistaa lainaamisen kenelle tahansa täysi-ikäiselle suomalaiselle klo 7 – 23:n välisenä aikana ja pikavippi nettihakemuksella paras mahdollinen keino saada rahaa tilille pikaisesti.

Jokunen vuosi sitten tulleen lain mukaanhan ei muuna aikana ole laillista pikavippiä myöntää. Laki tuli voimaan pääosin sen takia, että hiprakassa otettu pikavipit nettihakemuksella minimoitaisiin, koska silloin ihminen ei osaa toimia niin järkevästi, mikä nyt on sanomattakin selvää.

Käytännössä jokainen pikalainayritys tarjoaa netin kautta lainaa eli voit huoletta valita lähes minkä tahansa firman ja pystyt hakemaan pikavippiä netistä. Meiltä löydät kuitenkin varmimmat ja simppelisti parhaat vaihtoehdot, joissa olemme huomioineet kaikki tärkeimmät kriteerit, kuten lainaan liittyvät kulut, todellisen vuosikorkoprosentin, laina-ajan sekä mahdolliset lisäominaisuudet tuovat aina plussaa.

Palvelualttius ja luotettavuus ovat myös meidän yksi tärkeimmistä vaatimuksista ja jos niissä on puutteita, ei yrityksen nimeä sivullamme mainita. Laadusta emme tingi. Alapuolelta löydät vippiyrityksiä, joilta irtoo vippi nettihakemuksella täysi-ikäiselle luotettavalle henkilölle.

Tilaa vippiä nettihakemuksella helposti ja nopeasti

 • Nettihakemus edellyttää verkkopankkitunnuksia ja niiden kautta tunnistautumista TUPAS-tunnistusmenetelmällä, joka on Finanssialan keskusliiton väsäämä juttu
 • Hae pikavippi nettihakemuksella kätevästi ja helposti

  Pikavippi nettihakemuksella on ehkäpä helpoin keino hakea lainaa. Hakemuksen täyttämiseen menee normaalisti muutama minuutti.

  Lainatessasi tarkista siis, että verkkopankkitunnukset ovat kunnossa ja tunnuslukuja löytyy avainlistasta vähintään pari kappaletta

 • Tätä kautta luotonmyöntäjä saa totuudenmukaiset tiedot henkilöstä, joka pikalainaa nettihakemuksella anoo ja he pystyvät nopeasti päättämään, onko kyseinen henkilö kelpoinen saamaan vippiä

Pikalaina ilman luottotietoja kun on lähestulkoon kiven alla näinä päivinä ja se on erittäin vaikeaa saada ja useimmissa tapauksissa siinä joutuu turvautumaan pankkiin ja silloinkaan lainan saaminen ei ole taattua. Muuten hakemuksen täyttäminen ei eroa mistään muustakaan hakemuksesta eli riittää kun täytät osoitetiedot ja muut perusjutut.

Ajat ovat totisesti muuttuneet, pankissa paikan päällä lainaaminen on historiaa, ellei ota asuntolainaa tai muuhun tarkoitukseen olevaa suurta kulutusluottoa. Pienet lainat irtoavat netistä tehdyllä hakemuksella tai tekstiviestillä ja kyllähän hieman suurempaakin lainaa verkon kautta irtoaa, mutta niitä tarjoavat vain muutamat yritykset. Mikäli laina nettihakemuksella kiinnostaa, kannattaa perehtyä tähän vaihtoehtoon. Muutamat yhtiöt tarjoavat huomattavan suurta lainaa Internet-hakemuksella.

Halvin Pikalaina 2014

Nykyään siis netin kautta lainaaminen on syrjäyttänyt muut lainamuodot, tekstivipitkään eivät enää ole niin suuressa suosiossa kuin mitä ne olivat vielä jokunen vuosi sitten. Tämä johtuu varmasti älypuhelimien räjähdysmäisestä lisääntymisestä ja ihmisillä kun tuppaa nykyään olemaan pääsy Internettiin suoraan puhelimen kautta yhdellä näpäytyksellä.

Kuka siis enää viitsii lähteä pankkiin jonottamaan tai edes kirjoittaa tekstiviestiä. Se ei siitäkään syystä enää ole kannattavaa, sillä pikavippi tekstiviestillä tuo yleensä joitakin euroja lisäkuluja, sillä lähetetyt viestit saattavat maksaa useammankin euron kappaleelta ja niitä pitää yleensä lähettää kaksi kappaletta.

Pikalaina nettihakemuksella – mitä pitäisi tietää ennen sen anomista?

Nettihakemus on ylivoimaisesti helpoin tapa hakea lainaa nykyisin ja se onnistuu lähes keneltä tahansa muutamassa minuutissa, jonka jälkeen luottopäätös on usein valmiina alle kymmenessä minuutissa. Koko prosessiin aikaa kuluu parhaillaan siis vain 15 minuuttia, mutta onko nettihakemuksissa jotakin mitä pitäisi tietää ennen sen täyttämistä?

Ensin huomioon kannattaa ottaa lainavaatimukset, eli täytätkö varmista ainakin suurimman osan niistä? Juuri mikään ei ole hitaan internetyhteyden ja väärinpäin putoavan leivän lisäksi ärsyttävämpää kuin lainahakemuksen täyttäminen turhaan. Sinun iloksesi lainapalvelut kuitenkin suosivat palveluissaan hyvin samankaltaisia ehtoja, joiden ansiosta listasimme ne tähän tärkeysjärjestykseen:

 1. Ikä, hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias
 2. Tunnistauminen, hakijan täytyy luovuttaa henkilötiedot pankkitunnusten, mobiilivarmenteen tai jonkin muun hyväksytyn keinon avulla
 3. Suomen kansalaisuus tai oleskelulupa
 4. Puhtaat luottotiedot
 5. Vakituinen osoite Suomessa
 6. Riittävät tulot, vakituinen työpaikka

Huomaa kuitenkin, että osa ehdoista voi poiketa riippuen siitä, mihin lainapalveluun päädyt.

Mitä kannattaa huomioida lainapaikan valinnassa?

Markkinoilta löytyvistä lainapalveluista löytyy yhä joitakin ratkaisevia eroja, joita on tosin pyritty kitkemään pois esimerkiksi erilaiset lakiuudistusten ja sääntelyn avulla. Nykyisin et tule löytämään yhtä suurta eroa esimerkiksi lainan todellisesta vuosikorosta, mutta sen sijasta tähän vaikuttavat kuluerät on voitu jaotella eri tavoin eri lainapalveluissa.

Mitä tämä sitten tarkoittaa?

Suurin merkitys kuluilla ja sillä mistä ne muodostuvat on huomattavasti merkitystä ja sopivaa valintaa tehdessä huomio on hyvä kiinnittää tarvitsemaasi laina-aikaan. Jos haluat vipin pitkällä maksuajalla, niin haluat mieluummin suuremman nostoprovision ja pienemmän koron, kun taas lyhyellä maksuajalla asia on tietysti toisinpäin.

Palvelullakin on väliä

Vaikka äkkiseltään saattaisi tuntua siltä, että ”mitäpä minä asiakaspalvelusta kysyisin?”, niin todellisuudessa sillä voi olla arvaamatonkin merkitys. Useimmiten kuitenkin hyvää ja joustavaa asiakaspalvelua alkaa kaipaamaan viimeistään siinä vaiheessa, kun ensimmäiset ongelmat takaisinmaksujen kanssa ilmaantuvat. Joudut ehkä maksamaan yllättävän laskun tai sitten jäät täysin yllättäen työttömäksi. Jos tämän kaltainen asia tapahtuu, niin lainanlyhennys voi olla hyvän haastava suorittaa ajallaan, jos se on edes mahdollista.

Jos olet alun alkaen valinnut sellaisen lainapalvelun, joka tarjoaa runsaasti eri vaihtoehtoja tämän kaltaisiin tilanteisiin, niin huokaiset tässä vaiheessa helpotuksesta. Tarjolla saattaa olla vaihtoehto eräpäivän siirtoon, maksuvapaisiin kuukausiin tai sitten voitte tehdä yhdessä uuden maksusuunnitelman. Ikävä kyllä markkinoilla on edelleen myös niitä vippipalveluita, jotka antavat asiakkaiden lainojen mennä suoraan perintään ja siten ulosottoon, joka ei tietenkään ole se inhimillisin tapa hoitaa ongelmia. Nämä kyseiset palvelut olemme myös jättäneet tältä sivustolta pois.

Lainasumman korottaminen

Ennen lainaamista on hyvä ymmärtää myös, että useatkaan rahoitusyhtiöt eivät anna toista lainaa ennen kuin vanha on maksettu kokonaisuudessaan takaisin. Vastaavasti osassa palveluista on mahdollisuus lainasumman korottamiseen, jolla tarkoitetaan, että voit hakea niin monta pikavippiä nettihakemuksella kuin haluat, jos kokonaissumma pysyy luottorajasi sisällä. Vaikka lisälainan hakeminen tai uudet pikavipit ei ole useinkaan kovin hyvä ratkaisu, niin joissakin tilanteissa se voi olla se ainut vaihtoehto. Lainan korottaminen kannattaa myös ennemmin kuin uuden vipin hakeminen toiselta yritykseltä, koska näin voit välttyä turhilta tilinhoitomaksuilta ja kuluilta.

Ikärajat

Kaikki rahoitusyhtiöt eivät käytä samaa ikärajavaatimusta. Esimerkiksi pikavippi nettihakemuksella 18-vuotiaalle irtoaa Vivukselta, mutta monet muut palvelut käyttävät 19 – 21 vuoden ikärajaa. Näin ollen nuorien henkilöiden kannattaa aloittaa etsimällä ne palvelut, joista lainaa ylipäätänsä on mahdollista saada ja sen jälkeen vertailla muita asioita.