Pikavippi maksuhäiriöiselle

Pikavipin saamisen edellytykset

Pikavipin saamisen edellytykset ovat todella pienet. Voit saada vaikka ilmaisen pikavipin ilman tuloja. Opintotuella tai pienellä eläkkeellä elävilläkin kuluttajilla on mahdollisuus ottaa pikavippiä.

Suurempiin lainoihin hakijalta vaaditaan todistukset niin tuloista, menoista, asumiskuluista kuin maksuhistoriastakin, mutta vippien kohdalla ei paljoa kysellä. Pikavippi maksuhäiriöiselle on kuitenkin hankala homma ja pankki- ja rahoituslaitos Acta ei sitä suosittele.

Jos olisit itse tilanteessa, missä sinun tulisi antaa pikavippi maksuhäiriöiselle, niin antaisitko sen?

Tätä kannattaa miettiä ja voit myös arvata, että niin tekevät luottoyhtiötkin. Turhaa on kuitenkaan miettiä liikaa, sillä Suomen laki kieltää lainojen myöntämisen luottotiedottomille henkilöille.

Et siis voi saada lainaa, jos sinulla ei ole luottotiedot kunnossa. Miksi lainaa annettaisiinkaan niille henkilöille, jotka ovat toistuvasti laiminlyöneet laskujaan ja muita maksujaan.

Voit kuitenkin välttää tähän tilanteeseen joutumisen suhteellisen helpostikin, jos otat lainaa ennen kuin menetät luottotietosi. Voit sitten maksaa lainallasi ulosottovelkasi pois ja maksaa lainaa pitkällä maksuajalla, jolloin saat sen varmasti maksettua ajallaan pois. Näin et koskaan ajaudu tilanteeseen, jossa sinun tulisi hakea pikavippiä maksuhäiriöisenä.

Vipit helposti suoraan netistä

Vipit on nykyään erittäin helposti haettavissa suoraan netistä ja niiden hakemiseen ei tarvita, juuri mitään muuta kuin verkkopankkitunnukset. Lainahakemukset löydät netistä kaikkien lainapalveluiden verkkosivuilta. 100% Suomalaisista lainapalveluista on hoitanut asiansa oikein ja kehittäneet turvallisen lainahakemuksen, mikä toimii verkossa.

Voit hakea pikavipin myös matkapuhelimellasi. Älypuhelimien ihmeellinen aikakausi on ottanut vallan ja tekstiviestit on unohdettu päivittäisessä elämässä jo kokonaisuudessaan. Voitkin ottaa lainaa helposti älypuhelimellasi, missä ja milloin tahansa.

Laki kuitenkin sanoo, että rahat saadaan siirtää tilillesi ainoastaan 8 -23 välisenä aikana, joten jättäessäsi lainahakemuksen yöaikaan, tulee sinun odotella rahoja ja lainapäätöstä aamuun saakka.

Tunnistautuminen onnistuu helposti pankkitunnuksilla

Vuonna 2013 uudistunut lainalaki oli ensin kauhistuttava, mutta sitten kaikki tajusivat ettei se muuttanut mitään hankalammaksi. Kaikilla on käytössään verkkopankkitunnukset ja mikä olisikaan parempi ja helpompi tapa tunnistautua lainapalveluun, kuin niiden käyttäminen.

Kun sinulla on pankkitunnukset jo valmiiksi esillä, näet myös suoraan verkkopankistasi, milloin rahat ovat siirtyneet tilillesi. Ilmainen tunnistautuminen on 100% luotettava, mikä takaa ettei lainaa haettaessa voi tapahtua mitään normaalista poikkeavaa.

Pikavippi maksuhäiriöiselle on taas asia erikseen, koska usein pankissa tunnistautuminen ilmoittaa automaattisesti myös lainayhtiölle, että kyseessä on luottotiedoton lainanhakija, jolloin lainahakemus tullaan luultavasti hylkäämään automaattisesti.

Mistä pikavippi kannattaa ottaa?

Verkkosivuillamme on esitelty parhaimmat pikavippipaikat ja tulet varmasti huomaamaan pieniä eroja heidän hinnoittelussaan. Jos kuitenkin hamuat ilmaista ensilainaa, kannattaa sinun

Pikavippi ilman luottotietoja

Pikavippi maksuhäiriöiselle henkilölle on huomattavasti vaikeampi saada.

tutustua uudet pikavipit -sivuumme.

Varmoja valintoja vippipaikoiksi ovat kuitenkin:

OSTORAHA – Erittäin nopeita pikalainoja tarjoava Ostoraha on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka tarjoaa sinulle joustavan maksuajan ja lainaa aina neljästäsadasta eurosta 3000 euroon. Kyseessä on siis joko kertalaina, kulutusluotto tai pikavippi. Piakvipin saat haettua helposti suoraan netistä ja se maksetaan tilillesi jopa vartissa, jos olet saanut positiivisen lainapäätöksen.

CREDIT24 – Kyseessä on yksi Suomen tunnetuimmista lainapalveluista, joka tarjoaa myös ilmaista pikavippiä kuluttajille, jotka ovat hakemassa heiltä ensimmäistä vippiä. Laina-aika vaihtelee kuukauden ja kahden vuoden välillä, joten joustoakin tarvittaessa löytyy. Valitessasi Credit24 palvelun, voit olla varma, että kaikki toimii juuri niin kuin olet odottanutkin. Tämä on varmasti yksi suuri syy siihen, miksi kyseessä on yksi suomen parhaista vippipaikoista, johon kuluttajat luottavat ja nojautuvat aina uudelleen vipin tarpeen yllättäessä.

epikavippi – Olipa mielessäsi, sitten vippi, kulutusluotto, kertalaina tai oikeastaan, mikä tahansa lainatyyppi, asuntolaina pois luettuna, on epikavippi hyvä vaihtoehto lainallesi. Voit valita joustavan maksuajan lisäksi lainan aina 5000 € saakka! Pikavippikin tosin on mahdollinen ja helposti haettavissa palvelun verkkosivuilta. Pikavippi maksuhäiriöiselle epikavipiltä, ei ole mahdollinen.

VIVUS – Ilmaista ensilainaa! Hae hae hae! Nyt sinulla on mahdollisuus saada pikavippi täysin kuluitta, jos sinulla on luottotiedot kunnossa. Vivus aloitti ensimmäisten joukossa ilmaisen lainan tarjoamisen aina 400€ saakka ja ei ole siitä vielä tänäkään päivänä luopunut. Voit siis luottaa Vivuksen ilmaislaina tarjouksen olevan voimassa aina. Silti lainan hakeminen on helppoa ja sitä on saatavilla valintasi mukaan aina 10 eurosta 400 euroon asti ilmaiseksi ja koron kanssa aina jopa 2010€ saakka.

Pikavippi maksuhäiriöiselle on lottovoitto

Mitkä firmat myöntävät vippejä maksuhäiriöisille kuluttajille?

Suomessa tämä on laitonta toimintaa, joten et luultavasti saa lainaa ainakaan miltään viralliselta taholta. Voit kuitenkin yrittää löytää pankkeja ja rahoitusyhtiöitä Suomen ulkopuolelta, mistä lainan saaminen olisi mahdollista ilman luottotietoja.

Usein kuullaan puhuttavan, että pikavippi tai oikea laina on mahdollinen luottohäiriöiselle Aasiasta. Asian pankit ovat erittäin lepsuja lainaehtojensa kanssa ja myöntävät lainaa todella helposti, vain ja ainoastaan toivoen saavansa rahansa joskus takaisin. Kuitenkin, koska todennäköisyys heille rahojen takaisin saamiseen on huomattavasti pienempi kuin Suomessa, ovat lainojen korot myös aika korkealla tasolla. Saat suomesta siis halvemman pikavipin, kuin mitä saisit oikean pankkilainan tai luottokortin Aasiasta.

Kuinka paljon lainaa kannattaa ottaa?

Voit hakea pikalainaa helposti 1000 euroa tai sitten vaikka vain 20 euroa.

Sinun kannattaa kuitenkin arvioida lainantarpeesi hyvin tarkkaan, sillä lainaa ei yleensä kannata ottaa enempää kuin oikeasti tarvitset. Tosin joskus voit saada hieman suuremman lainan pienemmillä kuluilla ja koroilla, jolloin sen ottaminen voi olla kannattavaa.

Älä kuitenkaan koskaan ota lainaa enempää kuin sinulla on varaa maksaa takaisin. Arvioi tarkasti kuinka suuria lyhennyksiä pystyt maksamaan, ilman että se vaikuttaa normaali elämääsi negatiivisesti. Lainan ollessa huono kokemus, on seuraavan lainan ottaminen sinulle isompi steppi ja saatat jättää sen ottamatta, vaikka se johtaisi luottotietojen menettämiseen.

Arvioi siis tarkkaan paljonko tarvitset lainaa ja hae sitä heti!