Pikavippi ilman kuluja

Pikavippi ilman kuluja? Pikalaina on kätevä keino paikata erilaisia arjen rahahaasteita. Joskus kyseessä on pienemmät tai suuremmat hankinnat, kun taas toisinaan eteen saattaa tulla odottamaton lasku, josta ei yksinkertaisesti selvitä ilman, että hakisi pikku lainaa. Tämä on täysin normaalia ja hyväksyttävää eikä pienen vipin tai lainan hakemisessa ole mitään hävettävää. Nyt pikavipin saa myös ilman kuluja – täysin ilmaiseksi!

Onneksi kuitenkin apu on lähellä, sillä esimerkiksi sivustomme kautta saat käyttöösi sopivan lainan tai vipin vain hetkessä ja mikä parasta – jopa täysin ilman kuluja tai korkoja! Nykyisin useammatkin rahalaitokset tarjoavat uusille asiakkailleen tarjouksena noin 400- 500 euron pikavipin ilman kuluja tai korkoja, siis täysin ilmaiseksi, joten tätä parempaa lainaa on lähes mahdotonta saada. Tätä pikalainaa nimitetään virallisemmin kuluttomaksi ja korottomaksi ensilainaksi ja sen tehtävänä on rakentaa luottamusta lainaa hakevan ja lainaa tarjoavan välille.

Vivus

Yksi tämän kaltaisista palveluista, jotka tarjoavat ensilainaa, on huippusuosittu Vivus.fi -lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen ensimmäisen 20 – 400 euron laina kuluitta ja koroitta. Vivus on ehkäpä Suomen tunnetuin pikalainapalvelu ja todella ansainnut maineensa luotettavimpana ja parhaimpana vippipaikkana. Lainapalvelussa kaikki toimii täydellisesti alusta loppuun ja reilujen ehtojen sekä läpinäkyvyyden ansiosta edes ikäviä yllätyskuluja ei pääse tulemaan missään vaiheessa.

Vaikka kyseessä on ainoastaan uusille asiakkaille tarjottava kuluton ja koroton ensilaina, niin myös vanhat laina-asiakkaat pääsevät halvalla. Vivus pikavippien todellinen vuosikorko on hämmästyttävän alhainen, vain 446,2%. Näin pienellä korolla et saa lainaa juuri mistään.

Lainapalvelun kautta nostettava maksimi lainasumma on 2010 euroa, joten tämä lainapalvelu ei ole siis tarkoitettu pidempiaikaiseen rahantarpeeseen tai isompiin hankintoihin, vaan nimenomaan paikkaamaan hetkellistä rahapulaa. Tarvitsitpa asiakas nopean 300 euron vipin tai 2000 euron pikalainan, niin Vivus on aina harkitsemisen arvoinen palvelu.

    • Lainaa 10 – 2010 euroa
    • Pikavippi ilman kuluja ja ilman korkoja (uudet asiakkaat)
    • Laina-aika joustavasti 3 – 30 päivän välille
    • Edullinen Pikavippi heti tilille

 

Useista syistä Vivus on yksi parhaista lainaa tarjoavista palveluista, kun tavoitteena on saada pikavippi ilman kuluja – tai ilman korkoa! Palvelussa yhdistyvät joustavat ehdot lainalle, alhaiset euromääräiset kulut ja nopea lainaaminen, jonka ansiosta pienempiä lainoja varten on oikeastaan edes turha katsoa muita pikavippiä tarjoavia lainapalveluita. Paremmilla ehdoilla tai nopeampaa lainaa et saa mistään.

Miten pikalainat toimivat käytännössä?

Pikavippi ilman kuluja on selvää rahaa!

Lue mistä saa pikavipin täysin ilman kuluja!

Pikavippi on nopea ja joustava pienlaina, joita on ollut markkinoilla jo useita vuosia. Pikavipin suurin ero oikeastaan kaikista muun tyyppisistä lainoista on se, että saat rahat tilillesi heti haettuasi ilman turhaa odottelua. Et huomenna, et viikon päästä, et muutamassa tunnissa – vaan heti välittömästi lainaa haettuasi. Tämän ansiosta pikalaina tai -vippi onkin kätevä kaveri, kun yllättäviä kulueriä tulee vastaan. Jollekin se on tuleva viikonloppu, toiselle kaverin synttärit, kun taas joku muu on saanut yllättävän laskun. Näissä tapauksessa Vivus ja muut vastaavat kuluttomat pikavipit tai -lainat ovat apu paikallaan. Lainat saa myös usein ilman korkoa tai nostoprovisiota.

Lainan hakeminen palvelusta toimii siten, että klikkaat itsesi yksinkertaisesti haluttuun verkkopalveluun ja valitset etusivulta löytyvän lainalaskurin avulla itsellesi sopivan laina-ajan ja lainasumman. Laina-aika tulee miettiä sen perusteella, että koska todellisuudessa pystyt maksamaan lainaamasi summan takaisin. Jos et usko saavasi ylimääräisiä tuloja vaikkapa kahden viikon sisään, niin valitse ihmeessä hieman pidempi takaisinmaksuaika lainallesi. Jos taas tiedät palkkatilisi tulevan ylihuomenna, niin hae kolmen päivän maksuaikaa ja säästät koroissa!

Lainalaskurin jälkeen olet siis selvillä siitä, kuinka paljon tarvitset lainaa ja milloin voit maksaa hakemasi lainasumman takaisin. Tämän jälkeen tulet kohtaamaan melko simppelin lainahakemuksen, johon sinun tulee täyttää perustiedot itsestäsi. Ennen lainahakemuksen täyttämistä lainaa varten on hyvä kuitenkin varmistaa, että sinulla oman tilisi verkkopankkitunnukset lähettyvillä, sillä tulet tarvitsemaan niitä tunnistaumista varten. Tunnistautumisen yhteydessä palvelu, josta haet lainaa, saa käyttöönsä tarkat tiedot, joiden avulla on mahdollista varmistaa, että kyseessä on siis sama henkilö, joka on hakenut lainaa. Tämän yhteydessä rahoitusyhtiö saattaa myös tarkistaa luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:ltä.

Kun myönteinen päätös lainalle on annettu, niin useimmat luottopalvelut siirtävät hakemasi lainasumman ilmoitetulle tilillä käytännössä heti välittömästi. Sen ansiosta koko lainaprosessiin saattaa kulua vain muutamia minuutteja, eli kyseessä on todellakin helppo ja nopea pikavippi.

Lainan takaisinmaksu ja maksuvaikeuksien välttäminen

Jo ennen lainan hakemista olisi tärkeä pohtia omaa maksukykyä ja sitä, kuinka laina suoritetaan takaisin käytännössä. Monet suuret ongelmat ovat alkaneet pienistä lainoista, joita on otettu holtittomasti. Jos lainaamisesi perustuu ajatukselle, että ”kyllä sitä rahaa varmaan sitten taas on kuukauden päästä”, niin varaudu myös ongelmiin lainan takaisinmaksussa. Kysymys ei ole myöskään siitä, että lainaajalla tulisi aina olla todella suuret tulot tai suunnitella jokaisen euron käyttötarkoitus huolellisesti, vaan pelkästään jonkinlainen suunnitelma riittää, kunhan se on realistinen.

Olipa laina sitten 10 tai 2000 euroa, niin harkitse tarkoin, onko sinun todella mahdollista maksaa se takaisin sovitussa maksuajassa. Esimerkiksi 1500 euron vippiä ei kannata ottaa 30 päivän maksuajalla, jos tulosi ovat ainoastaan 1800 euroa kuukaudessa. Täytyyhän sinun kuitenkin maksaa vuokra, eläminen, puhelinlaskut ja niin edelleen. Lainaa siis ainoastaan sen verran kuin pystyt maksamaan takaisin.

Kun lasket todellista maksukykyäsi lainaa varten, niin ota huomioon kaikki kulut, jotka sinun täytyy hoitaa kyseisen kuukauden kohdalla ja vähennä ne tämän jälkeen palkkatuloistasi. Jos tulosi vaihtelevat paljon, niin arvioi ne mieluummin hieman pienemmiksi, jonka ansiosta jätät hieman enemmän maksuvaraa lainalle.

Kysymys ei siis ole monimutkaisen maksustrategian luomisesta tai yliopistotason matematiikasta, vaan yksinkertaisesta laskutoimituksesta. Kun olet selvittänyt tarkasti, kuinka paljon voit maksaa lainaa takaisin kuukaudessa, niin ei siitä tarvitse myöskään stressata turhaan lainan eräpäivän lähestyessä.

Kuluton ja koroton ensilaina Vs. muun tyyppiset lainat

Pikavipeistä ja -lainoista on helppoa löytää paljon negatiivisia kommentteja ja niiden ympärillä on käyty kiivasta keskustelua vuodesta toiseen. Kuitenkin muiden henkilöiden negatiivisia kommentteja ei aina kannata ottaa tosissaan, sillä suuri osa näistä mielipiteistä perustuu vuosia vanhaan tietoon, joka ei pidä paikkaansa enää nykypäivänä.

Ennen pikavippeihin ja -lainoihin lisättiin kohtuuttomia korkoja ja lisäkustannuksia rajoitti ainoastaan rahoitusyhtiön mielikuvitus. Asia ei kuitenkaan ole näin enää, nykyisin pikavippien ja muiden lainojen myöntäminen on erittäin säänneltyä ja valvottua, jonka ansiosta kuluttajan ei tarvitse pelätä kohtuuttomia kuluja tai korkoja pienestä lainasta. Kovan kilpailun ja huonon maineen ansiosta, monien lainaa tarjoavien yritysten kautta on mahdollista saada pikavippi ilman kuluja ja täysin ilman korkoa – siis ilmaiseksi! Tämä tarkoittaa myös että tuon pikalainan saa myös ilman korkoa – täysin kuluttomana ja stressivapaana! Näissä lainatarjouksissa ei ole mitään koiraa haudattuna, vaan kyse on ainoastaan uusien laina-asiakkaiden houkuttelusta, joka sinulle lainaa ottavana varmasti sopii mainiosti. Ensilaina ilman korkoa tai muita kuluja – mikäs sen parempi!

Miten pikavipit sitten eroavat muun tyyppisistä lainoista?

Jos juttelet ystäviesi kanssa lainaamisesta, niin saatat kuulla kommentteja kuten ”pikavippiä ei ikinä kannata ottaa” tai ”luottokortti on paljon parempi valinta”. Nämä ei kuitenkaan aina pidä paikkaansa. Pikavipille on olemassa omat käyttötarkoituksensa, johon se onkin paras lainavalinta.

Pikavipille ja -lainalle tyypillisiä tunnuspiirteitä on nopea rahojen siirto ja helposti täytettävä lainahakemus. Jos et siis normaalisti tarvitse lainaa, vaan kyseessä on poikkeustilanne, niin miksi anoisit vuosi- tai kuukausimaksuilla varustettua luottokorttia pankilta, kun voit ottaa kuluttoman ja korottoman ensilainan minuuteissa?

Tililuottoon, kulutusluottoon ja luottokorttiin verrattuna pikavippi on halvempi vaihtoehto lainalle, jos tarvitset rahaa satunnaisesti ja vain hetkeksi.

Kenelle pikavippi ilman kuluja ja korkoja on tarkoitettu?

Korottoman ja kuluttoman ensilainan voi saada käytännössä kuka tahansa vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen. Kuitenkin myös pikalainojen yhteydessä lainaa hakevalle voidaan tehdä pienimuotoinen luottoluokitus ja luottotietojen tarkistus. Lainaa hakiessa asiakkaan luottotiedot tulisivat olla kunnossa. Vastaavasti hieman palvelusta ja lainasta riippuen hakijalta voidaan asiakkaalta vaatia muun muassa verkkopankkitunnuksia, osoitetta Suomessa, 21-vuoden ikää tai puhelinnumeroa. Myös oma pankkitili on käytännössä välttämättömyys, sillä lainaamasi summa siirretään tilillesi.

Onko pikavippi oikeasti kuluton ja koroton – oikeasti ilmainen?

Pikavippi ilman kuluja tarkoittaa, että kyseessä on todellakin täysin ilmainen pikavippi – ilman korkoa ja täysin kuluttomana! Vaikka tämä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin kannattaa se uskoa. Asiakas voi hakea jopa 400 euron (2017: jopa 500 euron) lainan ilmaiseksi, kunhan maksaa lainatun summan takaisin kokonaisuudessaan sovittuun eräpäivään mennessä. Jos maksusi myöhästyy, niin peritään siitä sovitun lainahinnaston mukaiset kulut. Tällöin lainan hinta ja todellinen vuosikorko saattaa kohota pilviin.

Kuinka pitkän maksuajan pikavipille voi saada?

Tyypillinen maksuaika kuluttomalle vipille tai lainalle on normaalisti noin 14 – 30 päivää. Kuitenkin jotkin luotonantajat myöntävät lainoja jopa puolen vuoden maksuajalla, joiden kohdalla kannattaa kuitenkin laskea korot ja muut lainasta aiheutuvat kustannukset. Pikavipille tai -lainalle tyypillistä on jopa 400 -500% todellinen vuosikorko, jonka takia lainan takaisinmaksua ei kannata venyttää turhaan.

Mikä on suurin lainattava lainasumma pikavipeissä?

Pikavipin ja kulutusluoton ero on melko häilyvä. Normaalisti vippejä ja pikalainoja myönnetään maksimissaan 2000 euroon asti, mutta samankaltaisia kulutusluottoja on saatavilla jopa 10 000 euroon. Yli kahden tuhannen euron lainoihin vaaditaan kuitenkin lähes poikkeuksetta korkeampaa ikää sekä todisteita esimerkiksi säännöllisistä palkkatuloista.

Voiko lainan takaisinmaksua lykätä?

Usean rahoituspalvelun tarjoamaa lainaan tai pikavippiin liittyvää maksua on mahdollista lykätä esimerkiksi kuukaudella, josta toki veloitetaan lainahinnaston mukainen maksu. Kuitenkin esimerkiksi laskun puuttuminen ei ole käypä syy viivästyttää lainan lyhentämistä, vaan tästä huolimatta sinulta veloitetaan myöhästymismaksut ja viivästyskorko. Jos et ole siis saanut laskua lainastasi, niin muista pyytää maksutiedot ajoissa vaikkapa lainantarjoajan asiakaspalvelusta.