Halvimmat 500 euron pikavipit

Oletko etsimässä 500 euron pikavippiä  ja haluat saada sen heti tilillesi? Tämä artikkeli on keskittynyt vertailemaan pelkästään 500 € pikavippejä ja löydät tätä kautta varmasti parhaimman vipin vaivattomasti ja ilman järjettömiä kuluja. Vertailussa on vain ja ainoastaan parhaat ja tällä hetkellä edullisimmat firmat. Halutessasi voit myös vilkaista vuoden 2017 uudet pikavipit, jos mieleistä ei vielä löytynyt.

 

Halino

HalinoHalenslaina myöntää pikalainaa alkaen 100 eurosta 6000 euroon asti näppärästi netin kautta tehdyllä ilmaisella hakemuksella. Halino tarjoaa lainaa erittäin pitkällä maksuajalla nimittäin voit valita maksuajan pienimmissäkin lainoissa jopa maksimissaan 5 vuoteen, mikäli näin haluat. Halenslaina on lainaehdoiltaan hyvin joustavaa ja tarjoaa mm. maksuvapaata kuukautta, mikäli sellaiseen tarve tulee. Kaikissa lainoissa on 29,84 % todellinen vuosikorko eli korot eivät todellakaaan päätä huimaa ja mitään muita kuluja lainoille ei siis tule.

Hae Halinolta

 

epikavippi

epikavippiepikavipiltä saat lainattua niin paljon kuin haluat 100 – 5000 euron välillä ja vielä yhden euron tarkkuudella eli jos tarvitset hieman enemmän/vähemmän kuin tavanomaisen lainansumman, niin kannattaa kääntyä epikavippin puoleen. pikalainat irtoaa erittäin kohtuullisella kuluilla ja laina-ajan saat myöskin päättää vuorokauden tarkkuudella. Yhtiö on pyörittänyt lainabisnestä jo lähemmäs 7 vuotta eli kokemusta ja taitoa löytyy ja asiakaspalvelu auttaa kaikkia asiakkaita tarpeen vaatiessa lainaan liittyvissä asioissa. epikavipiltä voit hakea usemman lainan samaan aikaan. Jos tämä kuulostaa sinun jutultasi, niin kannattaa perehtyä lainaehtoihin tarkemmin ja napata vippi 500 euroa epikavippin kautta.

Hae epikavipiltä

 

Vivus

VivusVivus.fi tarjoaa lainaa 10 – 2010 euron haarukassa todella joustavin lainaehdoin. Valitse laina-aika päivän tarkkuudella ja lainasumma 10 euron tarkkuudella. Eikä myöskään unohdeta, että yritys tarjoaa pientä lisämaksua vastaan eräpäivän siirtoa jopa 30 vuorokautta jos lainaaja tuntee, että ei pysty maksua suorittamaan ajallaan. Vivus tarjoaa myös uniikkina ominaisuutena ilmaista ensilainaa jopa 400 euroon asti eli siis voit lainata yhtiön kautta 10 – 400 euroa täysin ilman korkoja, jos olet ensimmäistä kertaa lainaamassa. Vivukselta voit hakea myös 500 euron vipit todella edulliseen hintaan. Jos kiinnostuit Vivuksesta niin ei muuta kuin rohkeasti vain lainaehtoja tutkimaan ja lainahakemusta täyttelemään!

Hae Vivukselta

 

Everyday

EverydayEverydayltä saat oman 500 euron lainan helposti ja nopeasti. Lainahakemuksen voi jättää kellon ympäri ja lainapäätöksen saa nopeasti asiakaspalvelun ollessa auki. Everyday-palvelun tuottaa OPR-Vakuus, pitkään alalla toiminut ja luotettava pikavippiyritys. Lainan takaisinmaksuun palvelu antaa 2 eri vaihtoehtoa, voit valita joko kertamaksun, jolloin maksat lainan takaisin seuraavan kuukauden lopussa. Toisena vaihtoehtona on mahdollisuus lyhentää velkasaldoa 20% kuukaudessa. Everyday tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa eri verkkokaupoissa ostokset Everyday-rahoituksella.

Hae Everyday palvelusta

 

Hae itsellesi paras mahdollinen 500e pikavippi – rahat heti tilille!

Yläpuolella olevat vaihtoehdot ovat jokainen erittäin hyviä mitä vippiin tulee ja voimme suositella jokaista lämpimästi kaikille. Olemme pyrkineet valitsemaan kaikista halvimmat lainapaikat kaikkien pikavippifirmojen joukosta, joten pikavippivertailua teidän ei enää tarvitse erikseen tehdä, sillä se on jo valmiiksi tehty. Valitse sopivimmalta tuntuva lainantarjoaja klikkaamalla firman nimeä, tutustu lainaehtoihin ja täytä lainahakemus!

 

Lainaa

500 euron pikavippi - Acta

Pikavippi 500 euroa on tyypillinen lainasumma pikalainoihin. Sen avulla voit saada helpostusta arjen rahahuoliin tai yllättäviin kuluihin.

500 euron pikavippi on vielä suhteellisen yleinen lainamuoto ja vaihtoehtoja tämän suuruusluokan pikalainoille löytyy myös vaativalle lainaajalle, joten kukaan lainaa etsivä ei varmasti tule jäämään nuolemaan näppejään. Pikavipit ovat haettavissa normaaliin tapaan joko Internetin kautta ilmaiseksi tai pientä lisämaksua vastaan (joissakin tapauksissa ilmaiseksi) vippiä tekstiviestillä.

Ota huomioon, että näin suurta lainaa et välttämättä saa ensilainana kaikkialta ja juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneet nuoret aikuiset eivät välttämättä saa lainaa joka paikasta. Olemme kuitenkin huomioineet nämäkin seikat ja alempana löydät listan yrityksistä, jotka myöntävät 500 euron pikalainaa vaihtelevin lainaehdoin, mutta kaikki ovat kuitenkin erittäin tasokkaita luottofirmoja.

 

Mistä löytyy halvin lainatuote ilman piilokuluja ilmaisella verkkohakemuksella?

Kaikki yllä mainitut yritykset ovat erittäin edullisia hinnoiltaan ja kaikki muutkin asiat ja ominaisuudet on huomioitu sekä jokaisesta pystyy hakemaan lainaa ilmaiseksi netin kautta hakemuksella, joten tämä vastaa käytännössä jo tämän otsikon kysymykseen.

Piilokuluja ei myöskään tarvitse pelätä ja nykyään piilokulut ovatkin jo todella harvinaisia ja sellaiset firmat eivät todellakaan pitkään menesty, jotka tälläistä toimintaa harrastavat. Nykyään myös pikavippi nettihakemuksella on lisääntynyt räjähdysmäisesti ja tekstivipit eivät enää mene niin hyvin kaupaksi kuin ennen.

Tämä johtuu siitä, että nykyään kaikilla on älypuhelimet, jotka ovat lähes poikkeuksetta varusteltu verkkomahdollisuudella ja tätä kautta kaikki pääsevät hakemaan lainaa netistä. Lainan hakeminen netistä on myös edullisempaa ja siihen ei tule muutaman euron ylimääräisiä kuluja mitä tekstiviestillä lainattaessa lähes aina tulee.

Luottoa otetaan yhä enemmän ja enemmän – mistä johtuu moinen ilmiö?

Pikavipit ja niiden suosio ei ole tähänkään päivään mennessä hiipunut tuumaakaan, vaikka niin voisi hyvin kuvitella. Ihmisten lainan tarve on vain lisääntynyt ja keskimääräinen suomalaista henkilöä kohden oleva lainamäärä on noussut hienokseltaan vuosi vuodelta.

Mikä selittää tämän ilmiön ja miksi lainaa otetaan yhä enemmän? Takana on luultavasti hintojen nousu ja ihmiset yksinkertaisesti tarvitsevat enemmän rahaa tänä päivänä. Lainan helppo saatavuus vaikuttaa luonnollisesti myös tähän, sillä ennen pikavippi oli täysin tuntematon käsite ja lainat tuli aina hakea pankista.

Pienemmät ja keskisuuret lainat olivat sula mahdottomuus ja et oikeastaan pystynyt saamaan mistään pienemmän luokan lainoja. Sinun oli turvauduttava aina suurempiin pankkien myöntämiin kulutusluottoihin. Tulevaisuus on kuitenkin muuttanut lainaamista melkoisesti ja nykyään pikavippi on kova juttu lainamarkkinoilla. Hae siis uusi pikavippi Acta.fi:ltä
 helposti ja vaivattomasti meidän kautta.

Vippejä vertailussa muualla:

Kenelle 500e pikavippi myönnetään?

Hakiessasi 500 euroa pikavippiä, sinulta edellytetään oikeastaan puhtaita luottotietoja. Sinulla ei siis saa olla tuoreita maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi. Puhtaat luottotiedot koskevat jokaisia pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä haettavia lainoja, sillä lainan myöntäminen luottotiedottomalle henkilölle on Suomen lain vastaista.

Lainan saamiseksi sinulla tulee tietenkin olla myös suomalainen pankkitili sekä henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Sinun tulee myös asua vakituisesti Suomessa, ulkomailla asuville ei lainoja myönnetä.

Pääsääntöisesti voit hakea 500 euroa lainaa, mikäli olet vähintään 20 vuotias. Ikäraja vaihtelee kuitenkin rahoitusyhtiöstä riippuen ja osalla ikäraja saattaa olla 18 tai 19 vuotta.

Viidensadan euron vippi on pieni, joten yleensä se myönnetään ilman, että sinun täytyy todistaa rahoitusyhtiölle palkka- tai eläketulojasi. Osa yhtiöistä saattaa kuitenkin vaatia palkkatodistusta tai tiliotettasi lainahakemuksesi yhteydessä.

Tiivistettynä: Voit hakea vippiä, jos olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen ja olet hoitanut raha-asiasi mallikaasti. Sama pätee myös 200 euron vippeihin ja suurempiin 1000 euron pikalainoihin.

Mieti maksuaika huolella

500 euroa ei ole kovin suuri summa, mutta varsinkin pienituloisen on mietittävä lainan takaisinmaksuaika huolellisesti. Viidensadan euron lainaa ei kannata välttämättä ottaa lyhyellä

500 euron vippi - takaisinmaksu

Pikavippi 500 euroa suhteellisen pieni laina, mutta siitä huolimatta sen takaisinmaksu on hyvä suunnitella tarkasti.

maksuajalla, sillä yli viidensadan euron takaisinmaksu könttäsummana voit helposti johtaa taloudellisiin vaikeuksiin, tällöin sortuu helposti uuden vipin ottamiseen, selvitäkseen loppukuun menoista ja pikavippikierre alkaa olla valmis.

Viidensadan euron vipille voit parhaimmillaan saada jopa 36 kuukauden maksuajan. Näin pitkää maksuaikaa sinun ei tietenkään kannata ottaa, sillä mitä pidempi maksuaika, sitä suuremmat ovat myös lainasta koituvat kokonaiskustannukset.

500 euroa sinun kannattaa ottaa esimerkiksi epikavipiltä. epikavipiltä saa viidensadan euron express pikaluoton 4 kuukauden maksuajalla. Kuukausittaiset maksuerät ovat tällöin 153 euron suuruiset. Kokonaiskustannuksetkin jäävät 611 euroon.

Vivukselta puolestaan saat samalle vipille ainoastaan 30 päivän maksuajan. Sinun tulee maksaa siis 575e takaisin 30 päivän kuluttua, joten emme suosittele vivuksen palveluita, mikäli et ole sataprosenttisen varma siitä, että voit maksaa lainan takaisin kuukauden sisällä.

Maksuaika kannattaa suunnitella aina omaan talouteen sopivaksi, ennen kuin lainaat sinun onkin hyvä miettiä, että kuinka paljon pystyt maksamaan lainastasi takaisin kuukaudessa tai voitko varmasti maksaa koko summan kerralla takaisin annetun maksuajan puitteissa.

500e vippi vai joustoluotto?

Yleisesti ottaen joustoluotto on aina parempi vaihtoehto kuin pikavippi, varsinkin kun kyseessä on 500 euroa. Suosittelemme sinua siis aina valitsemaan joustoluotto tilin, mikäli olet oikeutettu tilin avaamiseen. Joustoluottotilin avaaminen edellyttää sinulta kuitenkin säännöllisiä kuukausituloja ja yleensä luottotilin avaamiseen vaaditaan myös 20 vuoden ikää. Pikavippejä puolestaan saa ilman tulotarkistusta.

Joustoluottoa voit käyttää samalla tavalla kuin normaalia pikavippiä, mutta luottotilin etuna on, että kun rahasi loppuvat ja tarvitset lisää lainaa, niin sinun ei tarvitse hakea uutta pikavippiä jostain uudesta pikavippi yrityksestä, vaan voit nostaa lisää rahaa pankkitilillesi joustoluottotililtäsi.

Emme tietenkään kiellä sinua ottamasta 500 euron pikavippiä, mutta sinulla pitää olla vippisi takaisinmaksu selvillä ennen kuin otat suuren pikavipin. Jos tarvitset enemmän lainaa, niin tuoreista lainavertailuista voi olla myös apua.

Maksuongelmat

Yllättävät elämäntapahtumat saattavat kerralla romuttaa lainan takaisinmaksun. Äkillinen sairastuminen tai työttömyys voi johtaa maksukyvyn heikkenemiseen ja et välttämättä selviä lainasi takaisinmaksusta. Mikäli sinulle tulee maksuvaikeuksia, niin ota välittömästi yhteyttä siihen lainantarjoajaan keneltä lainasi sait ja selitä heille tilanteesi.

500 euroa voi johtaa nopeasti isompiin kustannuksiin, mikäli et ole ajoissa yhteydessä lainantarjoajaasi. Rahoitusyhtiöt ovat reiluja, joten lainan eräpäivän siirto tai uudet maksujärjestelyt onnistuvat varmasti. Tästä seuraa sinulle tietenkin muutaman kympin lisäkustannukset, mutta sekin on parempi vaihtoehto, kuin joutua tekemisiin perintätoimiston kanssa erääntyneen laskun vuoksi.

Maksamattomasta laskusta voi pahimmillaan tulla sinulle maksuhäiriömerkintä. Maksuhäiriömerkintä säilyy luottotiedoissasi 2-5 vuotta ja merkinnän seurauksena sinun on hankala saada asuntoa, luottoa sekä matkapuhelinliittymää.

Miksi 500 euron lainaa ei myönnetty?

Lainan epäämisen yleisin syy on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa. Jos et ole varma onko sinulla maksuhäiriömerkintää, niin voit tarkistaa sen Suomen Asiakastieto Oy:ltä, pientä maksua vastaan.

Hylkääminen voi johtua myös mikäli hakemuksessasi antamat tiedot ovat virheelliset tai puuttelliset. Ole siis tarkkana lainahakemusta täyttäessä ja varmistu, että tietosi ovat varmasti oikein.

Myös ikäsi voi olla este ja osa rahoitusyhtiöistä myöntää 500 euroa lainaa ainoastaan yli 21 vuotiaille. Rahoitusyhtiöt eivät jousta asettamistaan ikärajoista, joten jos et ole riittävän vanha, niin voit suosiolla unohtaa lainan hakemisen kyseisestä lainapalvelusta. Markkinoilta löytyy useita lainapalveluita, jotka tarjoavat lainaa myös 18-vuotta täyttäneille.