Mistä edullisin 50e pikavippi?

Joskus iskee pieni ja äkillinen rahan tarve. Tämän kaltaiseen tarpeeseen sopii hyvin 50 euron pikavippi. Kaikki yritykset eivät kuitenkaan myönnä näin pieniä pikavippejä, mutta ei huolta. Alapuolelta löydät lyhyen esittelyn kolmesta erinomaisesta lainapaikasta, jotka myöntävät 50 euron pikavippejä arjen haasteisiin.

 

Vivus

Vivus

Vivus-pikalainapalvelu on yksi Suomen tunnetuimmista pikavippiyrityksistä ja sen omistaa tunnettu sekä luotettava 4Finance Oy. Konserni toimii Suomen lisäksi jopa 13 muussa maassa. Uudet asiakkaat voivat nostaa 50 euron pikavipin täysin ilman kuluja, vanhat asiakkaatkin maksavat kuluina ainoastaan 9 euroa. Maksuaikaa on aina 30 vuorokauteen saakka. Rahat asiakas saa tilille varttitunnin kuluessa. Vivuksen lainapalvelu on avoinna joka päivä klo 7 – 23.

 • Maksuaikaa 30 vuorokautta
 • Pikavippikulut 0 / 9 euroa (uudet / vanhat asiakkaat)
 • Rahat tilille 15 minuutissa
 • Lainapalvelu avoinna joka päivä 7 – 23
 • Ikäraja 20 vuotta

Hae Vivukselta

 

Everyday

Everyday

OPR-Vakuuden Everyday-palvelu on yksi Suomen suosituimmista edellisen palvelun ohella. Palvelun suosio ei ole ihme, koska Everyday käsittelee vippihakemukset todella ripeästi ja rahansiirrot asiakkaiden tilille toimivat vikkelästi. Ystävällinen asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 8 – 22 välisenä aikana. Pikavipin hinta on ainoastaan 7.50 euroa ja sillä saa maksuaikaa keskimäärin 45 vuorokautta. Pikavippiä voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet. Everyday on myös maksutapana monessa suomalaisessa verkkokaupassa, jonka ansiosta se on toimiva vaihtoehto myös nettiostoksiin.

 • Maksuaikaa keskimäärin 45 vuorokautta
 • Pikavippikulut 6 euroa
 • Rahat tilille nopeasti
 • Asiakaspalvelu avoinna joka päivä 8 – 22
 • Ikäraja 20 vuotta

Hae Everyday palvelusta

 

Credit24

Credit24

Toinen kansainväliseen konserniin kuuluva yritys tässä artikkelissa on Credit24. Credit24 tarjoaa todella kattavan valikoiman vipin nostotapoja. Normaalin nettiasioinnin lisäksi rahaa voi nostaa tekstiviestillä ja mobiiliappsilla. Credit24-palvelun ikäraja on 19 vuotta. 50 euron pikavipille on mahdollista saada jopa 3 kuukautta maksuaikaa. Ensimmäisen pikavipin saa ilman nostopalkkiota. Credit24:n asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9 -17.

 • Maksuaikaa 1 – 3 kuukautta
 • Pikavippikulut kuukauden maksuajalla 3,44 euroa
 • Rahaa myös tekstiviestillä ja mobiilisovelluksella
 • Asiakaspalvelu avoinna arkisin 9 – 17
 • Ikäraja 19 vuotta

Hae Credit24 palvelusta

 

Pikavippipaikan valinta

Kuten pikavippivertailusta huomaat, ei eri lainapaikkojen välillä ole kuluissa kovinkaan isoja eroja näin pienissä pikavipeissä. Kannattaakin katsella esimerkiksi, mikä yritys tarjoaa Sinulle parhaiten sopivaa maksuaikaa tai haluatko maksaa pikavippisi takaisin osissa vai kaiken kerralla? Kaikki listaamamme yritykset tunnetaan nopeista vippipäätöksistä ja rahan siirroista, joten niistä valitseminen on turvallista.

Pikavipin hakeminen

 • Pikavipin hakuprosessi on hyvin selkeä ja helppo.
 • Valitse Sinulle parhaiten sopiva lainapaikka ja lähetä tarjouspyyntö.
 • Tarjouspyynnön tultua tutustu tarjouksen ehtoihin ja sääntöihin hyvin tarkasti.
 • Mikäli päädyt hyväksymään vippitarjouksen, allekirjoita sopimus sähköisesti pankkitunnuksiesi avulla. (katso, vippi ilman pankkitunnuksia, jos sinulla ei ole)
 • Rahat siirtyvät tilillesi hetken kuluttua

Muista hoitaa pikavipin maksu ajoissa

Hae pikavippi 50 euroa heti tilillesi

Pikavippi 50 euroa on saatavilla usean lainapalvelun kautta. Kuitenkin lainaa hakijessa on hyvä arvioida oma maksukyky tarkasti.

Pikavippi tulee hoitaa pois tehdyn lainasopimuksen mukaisesti. Maksun myöhästyminen lisää kuluja ja voi aiheuttaa turhia ongelmia. Eräpäivän jälkeen alkaa juosta viivästyskorko, jonka suuruus on määritelty Suomen lainsäädännössä. Tällä hetkellä se on 7.5%. Myöhemmin lainasaldoon voi tulla lisäksi muistutusmaksuja ja muita kuluja, jotka nostavat helposti velkamäärää huomattavastikin ylöspäin. Jos lyhentämisessä on ongelmia, on ensimmäisenä parasta olla aktiivisesti yhteyksissä asiakaspalveluun asian tiimoilta ja pyytää vaikka eräpäivän siirtoa myöhäisemmäksi.

Ylimääräisten kulujen kertymisen lisäksi vipin hoitamatta jättäminen voi aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän, joka vaikuttaa hankaloittavasti montaa normaalin elämään liittyvää asiaa. Esimerkkejä näistä ovat luottojen ja luottokorttien saamisen estyminen, uudet puhelin- ja internetliittymät vaativat takuumaksuja, vuokra-asunnon saanti vaikeutuu huomattavasti ja työnsaantimahdollisuuksien heikentyminen. Näiden isojen ongelmien takia kannattaa näin pieni pikavippi hoitaa pois ajallaan. Myös uusien, isompien pikavippien saanti helpottuu, kun asiakashistoriassa näkyy että aiemmat pikavipit on hoidettu ajallaan. Ethän ota uutta pikavippiä edellisen maksamiseen, muuten on vaarassa joutua ns. pikavippikierteeseen, josta ulospääseminen voi olla erittäin hankalaa.

Mitä pikavipin valinnassa kannattaa oikeastaan sitten huomioida?

Kuten aikaisemmin mainittiin, niin tämän suuruisissa vipeissä ei ole kovinkaan huomattavia eroja esimerkiksi lainojen koroissa. Kuitenkin joitakin eroja niiden välillä kuitenkin on. Suurimmat erot tulevat esiin muun muassa erilaisten tilinhoitomaksujen, nostoprovisioiden, neuvottelukyvyn ja ripeyden osalta. Esimerkiksi uusista lainasäännöksistä ja lakimuutoksista huolimatta, markkinoilla on edelleen vippiyrityksiä, jotka lähes rahastavat erilaisten maksujen muodossa, vaikka itse korko voi vaikuttaa hillityltä. Me inhoamme tämän kaltaista toimintaa yhtä paljon kuin sinäkin, ja siksi olemme jättäneet nämä yritykset kokonaan pois listasta. Verkkosivuiltamme löydät ainoastaan vippejä, joiden kaikki kulut kestävät suoraa vertailua kilpailijoihin.

Lisäksi myös ripeydessä voi olla suuriakin eroja. Markkinoiden parhaat vipit irtoavat jopa muutamassa minuutissa, kun taas joskus keskivertoaikaa rahojen siirtämiseen ei ole edes ilmoitettu palvelun verkkosivuilla. Poikkeuksetta 50 euron vipit halutaan saada heti, koska niitä haetaan luonnollisesti pikaiseen rahantarpeeseen. Et varmasti halua jäädä odottelemaan tämän suuruista lainaa esimerkiksi tunneiksi tai jopa päiväksi, vaan summa pitää saada tilille heti. Tästä syystä on hyvä tarkistaa, että lainapalvelu on ilmoittanut aikamääreen sivuillaan.

Vippipalvelun neuvottelukyky ja erilaisten maksullisten lisäpalveluiden merkitys tulee esiin erityisesti yllättävien ongelmien tai maksukyvyn äkillisen heikkenemisen kohdalla. Yhdelle voi tulla esimerkiksi yllättävä lasku, kun toinen kohtaa vaikkapa jotakin muita yllättäviä kuluja. Joka tapauksessa tämän kaltaiset ongelmat voivat tarkoittaa väistämätöntä maksun myöhästymistä, sillä rahaa vipin takaisinmaksuun ei yksinkertaisesti ole. Tämän tapahtuessa on erittäin hyvä, jos lainapalvelu mahdollistaa esimerkiksi eräpäivän siirtämisen kohtuullista korvausta vastaan, maksuvapaita kuukausia suurempien lainasummien kohdalla tai jotakin muuta palvelua, jonka ansiosta takaisinmaksuun saadaan lisää joustavuutta. Esimerkiksi tällä sivulla esitellyt lainapalvelut tarjoavat tämän tyyppisiä lisäpalveluita, jonka ansiosta ne ovat turvallinen valinta myös mahdollisten yllätysten osalta.

Olipa kyseessä sitten 1000€ laina, suurempi 500€ vippi tai normaali parin sadan pikavippi, niin vertailu ja kulujen tarkastelu oikeasti kannattaa.

Usein kysyttyä – Pikavippi 50 euroa

Keräsimme tähän joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka nousevat jatkuvasti esiin 50 euron pikavippien kohdalla.

Voiko 50 euron vipin saada ilman kuluja?

Nykyisin vippejä voi kuin voikin saada täysin ilman erilisiä kuluja tai korkoja. Tämä siis tarkoittaa, että lainatessasi 50 euroa, maksat todellakin takaisin ainoastaan 50€. Edellytyksenä tähän tosin on, että lainasumma hoidetaan takaisin sovittuun eräpäivään mennessä. Tämän kaltaisia korottomia vippejä tarjoavat muun muassa Vivus.

Kuinka nopeasti 50€ vippi siirtyy tililleni?

Kuten tekstissä aiemmin mainittiin, niin lainojen siirtoajat voivat vaihdella palvelusta riippuen. Suosituimpien (sivuilla esitellyiden) firmojen kohdalla rahat ovat tililläsi jopa vain muutamissa minuuteissa.

Toiminta on siis usein varsin nopeaa, kuitenkin siirtoaikaan voi liittyä myös muita tekijöitä, kuten esimerkiksi:

 • missä pankissa tilisi on?
 • onko lainahakemus puutteellinen?
 • oletko toimittanut pyydetyt liitteet oikein?

Nopean rahojen toimituksen varmistat siis seuraamalla tarkasti ohjeita ja täyttämällä vippihakemuksesi totuudenmukaisesti ja huolella.

Miksi minulle ei myönnetty 50 euron vippiä?

On erittäin harvinaista, että 50 euron vippiä ei myönnetä, sillä onhan kyseessä melkeinpä pienin mahdollinen lainasumma, jota on mahdollista hakea. Usein myöskään vippifirmat eivät ole suinkaan velvollisia kertomaan syytä, jos lainahakemus hylätään, sillä hylkäämiseen voi vaikuttaa useampi kuin yksi tekijä, joita ei ole aina kovinkaan helppoa eritellä.

Kuitenkin yleisimpiä syitä hylkäämiseen ovat:

 • väärin täytetty lainahakemus
 • puutteelliset tiedot
 • valehtelu hakemuksen yhteydessä
 • aikaisemmat maksuhäiriöt
 • väärä osoite, puhelinnumero tai pankkitilin numero

Jos olet hoitanut aikaisemmat raha-asiasi edes hieman sinnepäin, niin saat todennäköisesti vipin hyvinkin helposti. Jos taas hakemus on täytetty omaa nimeä myöten väärin tai lainojen takaisinmaksu ei ole onnistunut ennenkään, niin hakemuksen hylkääminen on todennäköistä.

Onko pikavippi 50e mahdollista maksaa takaisin osissa?

Usko tai älä, mutta tämä kysymys esitetään usein. Näin olematonta summaa ei voi yleensä maksaa erissä, vaan laina suoritetaan takaisin kokonaisuudessaan sovittuna eräpäivänä tai sitä ennen. Varaudu siis siihen, että 50e vippiin tulee sopimuksesta tai palvelusta riippuen 1 – 4 viikon maksuaika ja laskuun merkitty summa on 50 euroa ja mahdolliset kulut.

Unohdin tai en pystynyt maksamaan laskua eräpäivään mennessä, mitä teen?

Olipa syy mikä tahansa, niin kaikista huonoin ratkaisu on jäädä odottelemaan ja vain unohtaa asia. Jos uskot, että lasku on jäänyt tulematta tai sitten et tietoisesti voinut maksaa vippiä takaisin sovitusti, niin kannattaa ottaa välittömästi yhteyttää lainatarjoajan asiakaspalveluun. Näin ollen voit parhaimmillaan välttää kaikki turhat kulut tai vähintäänkin voit neuvotella uudesta maksuaikataulusta.

Jos laskut vain jätetään maksamatta, niin niihin lisätään automaattisesti myöhästymismaksut, viivästyskorkoja ja niin edelleen. Lopulta erilaisista kuluista saattaa kertyä jo enemmän maksettavaa kuin alkuperäisesti lainasummasta.

Eikö sopivaa ratkaisua löytynyt vieläkään? Uudet pikavipit ovat myös katsomisen arvoisia.