300 euron pikavipit vertailussa

Pikavippi 300 € on mahdollista saada kohtuullisen edullisesti tänä päivänä, kiitos pitkän taloustaantuman, korkotaso Euroopassa on hyvin matalalla. Tämä heijastuu myös pikavippien korkoihin. Alla listatut yritykset tarjoavat kuluttajille todella edullista pikalainaa, hyvin ehdoin ja hyvällä ja nopealla asiakaspalvelulla höystettynä.

 

Vivus

Vivus

Ensiasiakas saa Vivukselta 300 euron pikavipin 0 euron kuluilla. Uskomattoman kuuloista, mutta totta. Tähän kun lisää helpon ja ilmaisen nettihakemuksen, johon saa päätöksen lähes välittömästi ja vippisopimuksen allekirjoituksen jälkeen rahat saa asiakas käyttöönsä alle 15 minuutin, on Vivus erittäin suositeltava vaihtoehto vippipaikaksi. Maksuaikaa kuluttomalle luotolle saa kuukauden verran. Vanhat asiakkaat voivat nostaa 300 euroa, maksamalla kuluina 45 euron nostopalkkion.

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Pikavippi 300 euroa, kulut vipille 0 – 45 euroa
 • Maksuaika 30 vuorokautta

Hae Vivukselta

 

epikavippi

epikavippi

epikavipiltä luottokelpoiset täysi-ikäiset Suomalaiset voivat hakea pikavippiä kellon ympäri. Mikäli käytössäsi on luottolimiitti, saat myös siirrettyä rahaa tilillesi päivin ja öin. Hakeminen onnistuu kätevästi ja helposti netin kautta. epikavippi tarjoaa pikavippiä yhdellä markkinoiden edullisimmalla nimelliskorolla, 8%. Henkilökohtaisen kokonaiskorkotarjouksen saat jättämällä tarjouspyynnön nettihakemuksella. Päätöksen pikavipin myöntämisestä ja tarjouksen sähköpostiisi saat välittömästi.

 • Ikäraja 18 vuotta
 • Pikavippikulut vippitarjouksen mukaan
 • Maksuaikaa sopimuksen mukaan, lyhennys alkaen 20 euroa kuussa

Hae epikavipiltä

 

Credit24

Credit24

Creditiltä saat ensinoston ilman nostopalkkiota, näin ollen pikavipin kulut ovat todella edulliset. Maksuaikaa pikavipille saa jopa 4 kuukautta. Creditiltä asiakas voi nostaa rahaa käyttöön helppokäyttöisen ja modernin mobiilisovelluksen avulla perinteisten tekstiviestin ja netin lisäksi. Pikavippiä voivat hakea kaikki vähintään 19-vuotiaat asiakkaat.

 • Ikäraja 19 vuotta
 • Ensimmäinen nosto ilman nostopalkkiota
 • Maksuaikaa 1 – 4 kuukautta
 • Pikavippi 300 – 500 €, joustavasti ja nopeasti

Hae Credit24 palvelusta

 

Everyday

Everyday

OPR-vakuus on yksi Suomen suurimmista pikavippiyrityksistä ja toimii Everyday-palvelun tuottajana. Everyday tarjoaa 300 euron pikavipin varsin kohtuullisilla 45 euron kuluilla (takaisinmaksu kerralla). Maksuaikaa asiakas saa kertamaksussa seuraavan kuukauden loppuun, eli jopa lähes 2 kuukautta. Osamaksuvaihtoehdossa lyhennät velkasaldoa 69 euroa kuukaudessa. Velkasaldoon lasketaan 5 prosentin kuukausikorko.

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Kulut vipille 45 euroa (pikavippi 300 euroa, kertamaksu)
 • Maksuaikaa vipin nostosta seuraavan kuukauden loppuun

Hae Everyday palvelusta

 

Lainasto

Lainasto

Lainastolta saat pikavipillesi 45 vuorokautta maksuaikaa, mikäli haluat säästä kuluissa ja maksat vippisi takaisin kerralla. Halutessasi voit myös hyödyntää osamaksuvaihtoehdon, jolloin lyhennät saldoasi reilut 60 euroa kuukaudessa. Nopeaan rahan tarpeeseen Lainasto sopii erinomaiseksi valinnaksi, pikavippipäätöksen saat ihan minuuteissa ja rahat siirtyvät asiakkaalle salamannopeasti. 300 euron pikavipin saa jo 18-vuotias.

 • Ikäraja 18 vuotta
 • Pikavippikulut 300 euron vipille 45 euroa
 • Maksuaika 45 vrk (kertamaksu)

Hae Lainastolta

 

Mitä pikavipin onnistunut hakeminen vaatii?

Pikavipin saaminen edellyttää kunkin firman vaatimuksien täyttämisen. Eri yhtiöiden välillä on joitain, yleensä pieniä eroja. Kunkin yrityksen kotisivuilta löytyy selkeästi kaikki luottoehdot selkeästi kerrottuna. Seuraavat ehdot on kuitenkin täytettävä jokaisessa pikavippipaikassa:

 • Hakijan on täytettävä ikävaatimus (haitari tällä hetkellä on 18 – 26 vuotta)
 • Hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä
 • Hakijalla tulee olla säännölliset ja/tai riittävät tulot
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen, ja asua pysyvästi Suomessa (myös oleskelulupa todennäköisesti riittää)
 • Pikavippiä ei myöskään saa ilman pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, joita käytetään tunnistautumisessa

Kuten ylläolevasta listasta huomaat, pikavippiehdot ovat hyvin samanlaiset kuin esimerkiksi pankkilainassa. Pikavippiä ei enää (yleensä) myönnetä hakijoille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Sen jälkeen kun merkintä on vanhentunut ja merkintä poistettu, on mahdollista saada 300 euron pikavippiä uudelleen. Tutustu myös pikavippi heti -artikkeliimme.

Pikavippi 300 e – mihin sitä voi saada?

Suhteellisen pienestä lainasummasta johtuen 300 euron pikavippi on mahdollista saada lähes mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Toisin kuin vaikka suuremman remonttilainan, asuntolainan tai autolainan kohdalla, pikavippiä hakiessa sinun ei tarvitse selitellä rahojen käyttötarkoitusta.

Tyypillisiä syitä 300 euron vippiin ovat:

 • Kalliimpi hankinta, esimerkiksi pelikonsoli tai televisio
 • Yllättävä kuluerä, odottamaton lasku tai vaikkapa rikkoutunut puhelin
 • Palkan väärinarviointi tai myöhästyminen
 • Tulevan viikonlopun juhlat, palkka ei ehtinyt ajoissa?

Olipa syy jokin näistä tai sitten ei, niin 300 euron pikavippi on paikallaan, kun haluat paikat rahantarpeen välittömästi. Toisaalta ennen sen hakemista kannattaa huolehtia, että sinulla on varmasti maksukykyä hoitaa lainasumma takaisin ajallaan. Jos et usko tämän tuottavan ongelmia, niin voit huoletta napata korottoman vipin vaikkapa Vivukselta.

Paras pikavippi ei ole aina se, jossa on alhaisin todellinen vuosikorko

Pikavippien vertailussa huomio keskittyy usein liian helposti todelliseen vuosikorkoon, joka on nykyisin pakollista ilmoittaa selkeästi sivuilla. Todellinen vuosikorko ei kuitenkaan ole 2 – 4 viikon

300 euron pikavippi - korot

Pikavippi 300 euroa – Kun vertailet pikavippien eroja, niin pelkästään todellisen vuosikoron tarkkailu ei välttämättä kannata.

lainassa välttämättä se oleellisin asia, sillä sen kohdalla suurimmat kulut tulevat usein kiinteistä kulueristä. Älä siis automaattisesti valitse sitä palvelua, joka tarjoaa alhaisen todellisen vuosikoron, vaan mieti, kuinka paljon minkäkin palvelun kautta syntyy maksettavaa juuri sinun tarvitsemalla maksuajalla.

Esimerkki A:

200 euron vippiin liitetään korkeahko 446,2% todellinen vuosikorko. Laina-ajaksi on määritelty 30 päivää ja takaisinmaksu suoritetaan yhdessä erässä. Tällöin takaisinmaksettava summa olisi 231,10 euroa.

Esimerkki B:

200 euron vippiin lisätään melko alhainen 7,5% kuukausikorko, jonka lisäksi lainasta veloitetaan 15% nostoprovisio. Näin ollen 30 päivän lainasta kertyisi takaisinmaksettavaa yhteensä 245,00 euroa.

Kuten voit esimerkistä huomata, niin pienen koron metsästäminen ei ole kaikissa tapauksissa järkevintä, vaan huomioon tulee ottaa laina-aika ja muut tekijät.

Me tiedämme, että kattavan vippivertailun tekeminen on kuitenkin aikaa vievää ja se saattaa tuntua jopa hölmöltä pienempien lainasummien kohdalla. Tämän takia listasimme sivuille ainoastaan ne palvelut, joka pärjäävät myös korkojen ja kulujen osalta loistavasti.

Miksi vippi on usein tilapäiseen rahantarpeeseen se paras vaihtoehto?

Pikavippi on lähes poikkeuksetta paras valinta, kun etsinnässä on 300 euron laina. Se on käytännössä aina nopein, helpoin ja usein myös tililuottoa edullisempi vaihtoehto. Syy sen edullisuuteen

piilee juurikin siinä, että esimerkiksi 30 päivän lainaa ei ehdi kertymään juuri lainakaan korkoja, vaikka todellinen vuosikorko saattaisikin tuntua huiman korkealta. Koron lisäksi pikavippeihin ei lisätä yleensä erillisiä avausmaksuja tai nostoprovisioita, joita tililuottojen ja kulutusluottojen yhteydessä aina tulee.

Hyvä nyrkkisääntö on siis:

 • Pikavippi, kun tarvitset lainaa 50 – 500 euroa ja maksat lainan takaisin 1-2 kuukaudessa
 • Tililuotto yli 1000 euron luottoihin, jos haluat joustavuutta maksuihin ja tarvitset pientä lainaa jatkuvasti
 • Kulutusluotto tai osamaksu yli 2000 euron ostoksiin, kun teet suuremman hankinnan ja haluat maksaa lainan osissa takaisin

Maksuongelmien välttäminen – mitä kannattaa ottaa huomioon?

Maksut ja lainat tulee tietysti aina hoitaa takaisin ajallaan, tämä lienee itsestäänselvyys kaikille. Kuitenkin maksut ja kuukausierät eivät hoidu itsestään, vaan ne on tarpeen suunnitella ennen lainaamista. Sinun täytyy ymmärtää, mitkä ovat säännölliset kulusi, kuinka paljon tienaat nettona, arvio yllättävistä kuluista ja niin edelleen. Olemme lisäksi keränneet sivustolle ainoastaan palveluita, jotka suosivat vastuullista lainaamista ja sen seurauksena tekevät myös oman arvionsa asiakkaan maksukyvystä, kutenkaan aina tämäkään ei riitä.

Tässä yksinkertaiset ohjeet, kuinka selviät 300 euron vipistä lähes varmasti ilman turhia ongelmia:

 1. Valitse vastuullinen lainapalvelu, jonka kanssa neuvotteleminen on mahdollista jopa maksujen myöhästymisen kohdalla. Esimerkiksi Vivus, Credit24 ja epikavippi ovat kaikki luottamuksesi arvoisia vippipaikkoja.
 2. Varmista maksukykysi oikeasti. Älä pelkästään toivo, että eräpäivänä sinulla sattuisi olemaan ylimääräistä. Tarkista siis, että saat varmasti palkkatuloja, kuukausirahaa, eläkettä tai jotakin muuta tuloa ennen laskun eräpäivää.
 3. Älä lipsu suunnitelmista muuta kuin pakon edessä. Vaikka eteen tulisi mahtavat festarit, uuden puhelimen hankinta tai muuta vastaavaa, niin hoida laskut sovitusti ja tee sitten uusia hankintoja.
 4. Jos kaikesta huolimatta et pysty hoitamaan maksuja, niin tee maksullinen eräpäivän siirto tai neuvottele ajoissa vippipalvelun kanssa maksujen uudelleen aikataulutuksesta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä 300 euron pikavipeistä

Onko sinulla lisää kysymyksiä 300 e pikavipistä? Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä, joita saamme lukijoiltamme jatkuvasti. Voit vilkaista kysymykset läpi ja tarvittaessa ottaa yhteyttä suoraan valitsemaasi vippipalveluun, jonka asiakaspalvelusta saat varmasti ajantasaista tietoa.

Miten pikalainan hakeminen toimii käytännössä?

Pikavippiä 300 euroa saa usein suoraan netissä yksinkertaisella verkkohakemuksella. Näissä hakemuksissa kysytään lähes poikkeuksetta ainoastaan perustiedot, joista suurin osa on vieläpä täyttyy itsestään mobiili- tai verkkopankkivarmennuksen yhteydessä.

Kun tunnistautuminen on suoritettu, lainasumma valittu ja esitäytetty lomake suoritettu loppuun, niin voit lähettää hakemuksen yrityksen hoidettavaksi. Usein pienemmät, 300 – 400 euron vipit käsitellään heti tai välillä jopa automaattisesti, jolloin lainapäätös saadaan käytännössä välittömästi. Tyypillisesti suosittujen palveluiden kohdalla tässä kuluu ainoastaan noin viisi minuuttia.

Kun myönteinen lainapäätös saadaan, niin rahat siirretään heti tilille ja ovat käytössäsi saman tien. Koko lainanhaku- ja myöntämisprosessiin kuluu parhaillaan ainoastaan 15 minuuttia ja ruuhka-aikanakin tämä hoituu usein puolessa tunnissa.

Mitä tarvitset lainahakemukseen?

Kuten edellä mainittiin, niin pikavippien lainahakemuksiin ei todellakaan tarvitse varautua ihmeellisesti. Riittää, että sinulla on verkkopankkitunnukset lähettyvillä tai mobiilivarmenne käytössä. Lisäksi sinulla tulee olla selvillä, kuinka paljon tarvitset lainaa ja mikä on haluamasi maksuaika.

Milloin lainahakemukseni voidaan hylätä?

Lainahakemuksen hylkääminen pienempien vippisummien kohdalla on suhteellisen harvinaista, ja syy näissäkin tapauksissa on lähes poikkeuksetta aikaisemmat maksuhäiriöt. Vippipalvelut eivät myöskään yleensä kerro syytä hakemuksen hylkäämiseen syystä tai toisesta.

Yleisimmät syyt hakemuksen hylkäämiseen ovat todennäköisesti:

 • Julkinen maksuhäiriö, esimerkiksi aikaisemmista lainoista
 • Aikaisemmat maksujen myöhästymiset kyseisen palvelun kohdalla
 • Hakijan alhainen ikä, useimmiten ikäraja on 18 vuotta, mutta osa lainapalveluista voi vaatia jopa 26 vuoden ikää hakijoilta
 • Hakijan liian korkea ikä, monet vippipalvelut rajoittavat lainojen myöntämistä yli 75-vuotiaille henkilöille
 • Virheelliset tai valheelliset tiedot, maksukyky yliarvioitu tai väärät henkilötiedot hakemuksessa

Koska rahat ovat tililläni?

Pikavippi 300 euroa on mahdollista saada tilille 15 minuutissa tai jopa alle sen. Tämä on oletus erityisesti suosituimpien ja suurimpien vippifirmojen kohdalla. Kaikki tällä sivulla ilmoitetut firmat siirtävät rahat tilille heti luottopäätöksen jälkeen, joten voit olla varma saavasi ne saman päivän aikana.

Nopean hakemuksen ja rahansiirron ansiosta vippi on hyvä ratkaisu pikaiseen rahapulaan. Valitsemalla palvelun suoraan tältä sivulta, tiedät saavasi edullisen lainan, jonka maksaminen onnistuu reiluilla ehdoilla ja järkevällä maksuaikataululla.

Milloin lainaa ei kannata ehdottomasti hakea?

Vaikka pienemmät pikavipit on melko helppo hoitaa takaisin ja yleensä niiden hakemiseen ei ole juurikaan esteitä, niin on muutamia tilanteita, jolloin se ei yksinkertaisesti kannata. Juuri mikään ei ole turhempaa kuin joutua vaikeuksiin 300 euron lainan takia, jonka syystä sen hakemista kannattaa välttää, jos:

 • Sinulla on monia vippejä auki jo entuudestaan
 • Aiot maksaa aikaisempia pikavippejä tai niiden korkoja uudella pikalainalla
 • Käytät rahat uhkapeleihin, alkoholiin, huumeisiin tai naisiin
 • Tiedät, että sinulla ei ole varaa maksaa lainaa takaisin eräpäivänä
 • Pikavipit ovat jatkuva osa arkeasi

300 euron vipit ja muut vastaavat pikalainat tulisivat olla ainoastaan väliaikaiseen rahantarpeeseen, eikä siis jatkuva osa arkielämää. Jos asia on kuitenkin näin tai sinulla on uhkapeli- tai alkoholiongelma, niin asian ratkaiseminen kannattaa jollakin muulla tavalla. Esimerkiksi erilaiset säätiöt ja oman kuntasi velkaneuvonta auttaa näissä asioissa tarvittaessa.