Pikavippi 24h

Pikavippiä ja lainoja vuorokauden ympäri – 24h!

Tiesitkö, että sinulla on nyt mahdollisuus saada nopeasti tilillesi pikavippi 24h riippumatta siitä oliko yö tai päivä? Vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen pikavippejä tai -lainoja maksettiin tileille vain päivisin klo 7-23 välillä, koska yöaikaan harkitsematta otettujen pikalainojen ja pikavippien katsottiin johtavan maksuongelmiin.

Vuorokauden ympäri nostettavat pikavipit ja pikalainat ovat kuitenkin yleistyneet uudestaan, sillä suurin osa lainapalveluista on siirtynyt tarjoamaan uusia jatkuvia pikavippejä ja pikalainoja, kuten tililuottoja tai kulutusluottoja, joita eivät koske kertaluottojen nostoon vaikuttavat aikarajoitukset. Tililuoton kautta lainaa voi hakea ja saada pikavippiä 24h – siis myös öiseen aikaan.

 

Hanki tililuoton kautta pikavippi 24h – jopa yöllä!

Aiemmin pikavipin tai pikalainan hakeminen edellytti aina uuden hakemuksen täyttämistä uutta lainaa varten, mutta tililuoton eli joustoluoton avulla voit nyt nostaa pikavippiä useamman kerran samalla lainahakemuksella. Tililuotto on jatkuvaa käyttölainaa, eli ainalainaa, jossa asiakkaalle annetaan tietty luottoraja ja siten se toimii käytännössä samoin kuin luottokortti. Tililuotto (tai joustoluotto) luetellaan kuuluvaksi kulutusluottoihin, aivan samoin kuin pikavipit ja muut pikalainatkin. Tililuotto sai alkunsa vuoden 2013 lakimuutoksesta, jossa lainan myöntäminen yöaikaan kiellettiin – tällä tavalla pikavippi saatiin asiakkaan käyttöön päivällä ja yöllä – 24h! Lainahakemus tosin piti tehdä jo edellisenä päivänä. Usein tili- ja joustoluottoja markkinoitiinkin haettavaksi varmuuden vuoksi, äkillisen lainatarpeen tyydyttämiseksi – vaikka keskellä yötä – 24h!

Pikavippi 24h vuorokauden ympäri jokaisena päivänä viikosta!

Pikavippi 24h netistä nopeasti heti tilille!

Tililuotto-palveluiden kautta voi edelleen hakea pientä pikavippiin verrattavaa lainaa, ja “vipit”maksetaan edelleen tilillesi nopeasti, miltei heti minuuteissa! Pienlainojen lainahakemuksien käsittelyajat ovat nykyään erittäin lyhyitä ja koko lainaprosessi erittäin sukkela. Tililuoton pikahaku kuitenkin eroaa kertaluonteisesta pikavipistä siten, että sinulle myönnetään kerralla isompi luottoraja, yleensä noin 2000 euroa. Pikavipiksi määritellään yleensä pieni lyhytaikainen, vakuudeton kulutusluotto, jonka suuruus on yleensä enintään 400 euroa tai 500 euroa.

500 euron ylittäviä lainoja kutsutaan yleensä yleisesti kulutusluotoksi.  Kulutusluotossa on pikavippiin verrattuna joustavammat laina-ajat ja mahdollisuus saada lainaa jopa 5000-10 000 euroa. Pikavippien laina-ajat ovat kulutusluottoon verrattuna lyhyemmät, yleensä kahdesta viikosta kuuteen kuukauteen ja joillain pikavippiyrityksillä  jopa vuoteen asti.

Tililuoton etuja ovat kulutusluottoon verrattuna joustavat takaisinmaksumahdollisuudet ja matalammat vuosikorot. Yleensä et joudu myöskään maksamaan vuosimaksuja tai muita kiinteitä kuluja, maksat vain käyttämästäsi lainasta.

Pikavippi-alan lakimuutosten ansiosta sinulla on nyt myös mahdollisuus saada tililuoton kautta pikavippi 24h vuorokaudessa, sillä laki ei koske jatkuvia lainamuotoja, kuten tililuottoja tai luottokortteja. Moni pikavippi-yritys onkin siirtynyt tarjoamaan pääasiassa tililuottoa muistuttavia lainoja sen joustavuuden ansiosta.

Useimmissa rahoitusyhtiöissä voit rekisteröitymisen jälkeen hakea pikavippiä tai pikalainaa joko netissä tai tekstiviestillä ja laina maksetaan tilillesi lähes heti – jopa yöllä! Sinulla on edelleen mahdollisuus hankkia rahoitusyhtiöiden sivuilta pikavippi 24h vuorokaudessa myös kertaluonteisena, mutta lakimuutoksen vuoksi vippejä tai lainoja maksetaan tilillesi vain päivisin klo 8-22 välillä.

 

Rahoitusyhtiöitä, jonka kautta voit saada lainaa tai pikavippiä 24h vuorokaudessa

Useat pikavippiä tarjoavat lainapalvelut tarjoavat nykyisin lainaa 24h vuorokaudessa jatkuvan luoton kautta. Voit saada pikavipin tilillesi parhaassa tapauksessa jopa muutaman minuutin sisällä. Vertailemalla löydät juuri omaan tarpeeseesi sopivan pikavipin ja sitä tarjoavan lainantarjoajan, ja edullisimman rahoitusratkaisun.

 

epikavippi

Suomalaisen vippipaikan epikavippin kautta sinulla on mahdollisuus saada tilillesi nopeasti suurempi laina tai pienempi pikavippi 24h vuorokaudessa – aina 5000 euroon saakka. Luottopäätöksen saat muutamassa minuutissa ja nostamasi vippi siirtyy tilillesi välittömästi. Etkö pääse heti koneelle, mutta tarvitset rahaa nopeasti? epikavippin kautta sinulla on mahdollisuus hakea pikavippi 24h vuorokaudessa myös tekstiviestillä.

epikavippin kautta voit avata maksuttoman luottotilin, jonka kautta voit nostaa rahaa tai vippiä aina tarpeen mukaan – ympäri vuorokauden. Voit avata tilin täysin ilmaiseksi ja sen käytöstä maksat vain lyhennyseriä. Korkoa kertyy ainoastaan käyttämäsi luoton mukaisesti ja vapautat luottoa, eli uutta vippiä,  jälleen käyttöösi maksaessasi sitä takaisin.

Uudet asiakkaat voivat saada epikavippin kautta nyt jopa 5000 euroa lainaa ilman kuluja, jotka muodostuvat perustamis- ja kuukausimaksuista, poikkeuksellisesti vain 10,4% todellisella vuosikorolla. Voit maksaa lainoja takaisin helposti ja yksinkertaisesti kiinteänä summana joka kuukausi 12 tai 24 kuukauden ajan. Lainasumman suuruus määrittelee maksuajan pituuden.

 • 100 – 5000 euroa lainaa nopeasti ja helposti
 • Maksuaikaa 12 – 24 kuukautta
 • Maksuton luottotilin avaaminen
 • Lainaa ja pikavippiä 24h vuorokaudessa luottotilin kautta
 • Edullista kulutusluottoa uusille asiakkaille
 • Lainan ikäraja 18 vuotta

 

Lainasto

Lainaston kautta voit saada kertapikavippiä enintään 400 euroa. Voit nostaa lainaa netin kautta tai tekstiviestillä silloin, kun sinulle parhaiten sopii, mutta saat rahat tilillesi vain klo 8-22 välillä. Jos tarvitset rahaa myös yöaikaan, sinun kannattaa avata tililuotto, jonka kautta sinulle voidaan myöntää jopa 2000 euron pikavippi 24h vuorokaudessa. Tililuotto voidaan myöntää vähintään 21 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle. Tililuotto on joustoluottoon ja kulutusluottoon verrattava jatkuva luottolimiitti, jossa tuo limiitti on rajattu 2000 euroon.

 • Pikavippi tai pikalaina 100-400 euroa
 • 2000 euron tililuotto, jolta voit nostaa vippiä alkaen 100 eurosta ylöspäin
 • Joustava lainantakaisinmaksu joustolainalle
 • Todellinen vuosikorko lainalle on 122,54%
 • Tililuoton ikäraja 21 vuotta

 

Vippi.fi

Vippi.fin kautta voit avata tililuoton, johon ei liity avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja. Näitä kutsutaan myös perustamiskustannuksiksi, ja ovat omiaan nostamaan lainoista aiheutuvia todellisia kustannuksia ja korkokuluja, ja todellista vuosikorkoa.

Lainapalvelun kautta voit saada lainaa heti jopa 2000 euroa. Tililuoton pikavippien nostot maksetaan 24h, eli 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä, joten voit saada rahaa missä tahansa oletkin. Tarvitsetko nopeasti rahaa, etkä pääse tietokoneen ääreen? Voit nostaa pikavippiä myös tekstiviestillä – 24h vuorokaudessa!

Ensimmäisen 500 euron noston saat kuluttomasti ja korottomasti, mikäli suoritat sen kerralla laskun eräpäivään mennessä – eli täysin ilman kuluja. Seuraavista nostoista veloitetaan 15 % nostokulu, joka lasketaan noston määrästä. Lasku erääntyy aina kuukauden viimeisenä päivänä, ja lasku lähetetään 14 vuorokautta ennen eräpäivää. Lainapalveluun kirjaudutaan tunnistautumalla pankkitunnuksilla.

 • Lainaa jopa 2000 euroa heti
 • Tililuottoa voit nostaa ympäri vuorokauden vaikka pienen vipin muodossa
 • Saat pikavippiä 24h vuorokaudessa tekstiviestillä tililuoton kautta
 • 15% nostokulu
 • Tililuoton ikäraja 22 vuotta

 

Ferratum

Ferratumilta saat uudelle ensilainaajalle tarjottavaa täysin korotonta pikavippiä 50 eurosta 300 euroon, eli täysin ilman kuluja! Suurempiin lainoihin sinun kannattaa valita Joustava-luotto, joka toimii kuten tililuotto ja tarjoaa luottoa 2000 euroon asti.

Voit nostaa rahaa myös Ferratumin mobiilisovelluksella, jonka kautta saat lainaa missä ikinä kuljetkin – ja mihin aikaan tahansa. Se on kuin oma vippiä tarjoava lainapalvelu taskussasi! Ferratumilta saat lainapäätöksen ja rahat tilille todella nopeasti: Joustava-luoton kautta pikavipit tulevat tilillesi muutaman minuutin sisällä ilman erillistä lainahakemusta – 24h vuorokaudessa / 7 päivänä viikossa.

 • Lainaa 50-2000 euroa
 • Korotonta ja kulutonta pikavippilainaa 50-300 euroa
 • Korottoman pikavippilainan maksuaika 7-30 päivää
 • Joustava-luottoa 2000 euroon asti
 • Pikaluoton joustava takaisinmaksu
 • Voit maksaa mobiilisovelluksella
 • Ikäraja 21 vuotta

Lisää erinomaisia, edullisia ja vakuudettomia vippivaihtoehtoja löydät myös meidän lukuisista vertailuartikkeleistamme.

Kuinka ja mistä haen pikalainaa esimerkiksi yöllä?

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja yksinkertaista. Lainan hakeminen on todella helppoa, sillä et tarvitse siihen takaajia, eikä sinun tarvitse täyttää hankalia sopimuksia. Sinun ei myöskään tarvitse perustella lainantarvettasi rahoitusyhtiölle, vaan voit itse päättää, mihin rahasi käytät.

Tililuoton avaaminen ja myös kertaluonteisen pikavipin hankkiminen onnistuvat nopeasti kirjautumalla lainasivustolle pankkitunnuksillasi ja täyttämällä verkkohakemuksen – jopa keskellä yötä ja 24h vuorokaudessa. Lainapalvelu käyttää verkkopankkitunnistautumista henkilöllisyytesi ja mahdollisten maksuhäiriöidesi varmistamiseksi.

Tililuoton käyttäminen on erittäin yksinkertaista: nostat vain tilillesi rahaa tarvitsemasi summan vapaasti luottorajasi puitteissa joko kerralla tai pienemmissä osissa tarpeesi mukaan. Voit itse päättää, maksatko koko lainasumman takaisin seuraavana eräpäivänä vai otatko käyttöön osamaksun.

Saat rahat käyttöösi nopeasti, sillä useimpien rahoitusyhtiöiden kautta voit saada pikavipin tilillesi saman päivän tai jopa tunnin aikana – luottotilin kautta myös 24h päivittäin.

 

Kilpailuta lainasi parasta lainatarjousta varten

Kilpailuttaminen joustoluottojen ja muiden lainojen välillä oli aiemmin huomattavasti vaikeampaa, mutta nykyisin lainoittajien vertailu onnistuu netin kautta todella helposti. Lainanvertailu ja lainanvälityspalveluiden kautta voit kilpailuttaa lainoja useiden eri rahoitusyhtiöiden sekä pankkien kesken löytääksesi parhaan tarjouksen uusista lainoista. Jätät vain lainahakemuksen ja lainanvälityspalvelu välittää sen eteenpäin. Lainojen välittäjät eivät peri palveluistaan mitään käsittelykuluja, vaan saavat palkkionsa myönnetyistä lainoista suoraan rahoituslaitoksilta.

Palveluntarjoajamme kautta voit vertailla helposti eri rahoitusyhtiöitä, jotta löydät itsellesi sopivan lainan. Kirjoitat vain hakukoneeseen lainantarpeesi ja välityspalvelu etsii sinulle tarpeeseesi sopivan lainan eri rahoitusyhtiöiden tarjoamista vaihtoehdoista – nopeasti ja vaivattomasti. Vakuudettomien joustoluottojen lainavertailu kannattaa aina.

Sinun kannattaa etsiä erityisesti rahoituspalveluita, jotka tarjoavat tililuottoa, jos haluat nostaa lainaa joustavasti ympäri vuorokauden. Tutustumalla lainantarjoajien ehtoihin löydät tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää vippi 24h vai vain yrityksen aukioloaikoina.

Lainavertailupalvelumme kautta voit nyt vertailla myös lainojen nimelliskorkoja ja todellisia vuosikorkoja aiempaa helpommin. Koroissa on suurta vaihtelua muutamasta kymmenestä useisiin satoihin prosentteihin, joten lainantarjoajien huolellinen vertailu on tärkeää. Tililuotossa korot ovat yleensä kertaluottoa matalammat ja takaisinmaksu on joustavampaa.

Todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa tehdä huolellisia laskelmia omasta taloudellisesta tilanteestasi, jotta vältyt maksuvaikeuksilta. Vähentämällä kuukausittaiset menosi nettotuloistasi voit laskea, kuinka suureen lainasummaan sinulla on varaa ja millaisella laina-ajalla se kannattaa ottaa. Myös rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukseen vaikuttaa lainan korkoon ja lainasta aiheutuviin kuluihin. Myös saatavilla oleva lainasumma suurenee, kun samalla todelliset kulut pienenevät.

 

Kenelle voidaan myöntää?

Pikavippiyhtiöt kiinnittävät nykyisin entistä enemmän huomiota asiakkaiden maksukykyyn ja vastuulliseen lainantarjoamiseen, joten lainaehtoja on yleisesti kiristetty. Yli 1000 euron lainahakemuksiin ja tililuottoon tarvitaan yleensä puhtaiden luottotietojen lisäksi säännölliset palkka- tai eläketulot. Useimmat rahoitusyhtiöt vaativat lisäksi tililuottoa varten vähintään 21 vuoden iän, sillä alle 23-vuotiaiden luottoriskiä pidetään yleensä liian suurena.

epikavippin kautta voit kuitenkin saada jopa 5000 euroa lainaa jo 18-vuotiaana tai vaihtoehtoisesti voit hakea enintään 500 euron kertaluonteista pikavippiä useilta rahoitusyrityksiltä pelkillä luottotiedoilla. Vain yli 21-vuotiaille voidaan yleensä myöntää pikavippi 24 h vuorokaudessa useimpien rahoitusyhtiöiden tililuottoa koskevien ikärajojen vuoksi.

Maksuhäiriömerkinnät estävät pikalainan tai tililuoton saamisen, sillä luottotiedottomalle ei voi Suomen lain mukaan antaa lainaa. Luottotietosi tarkastetaan rekisteröityessäsi lainapalveluun, joten jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, et voi yleensä saada lainaa. Jotkut harvat yritykset tarjoavat pieniä pikavippejä myös maksuhäiriöisille, joilla on takaaja, mutta yleensä moitteettomat luottotiedot ovat vähin vaatimus lainan saamiselle jo Suomen lainkin mukaan. Jos et ole varma omista luottotiedoistasi, voit tarkistaa ne Suomen Asiakastieto Oy:n kautta.

Lainan saadaksesi sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili, jolle rahat voidaan siirtää. Tarvitset myös henkilökohtaisen suomalaisen matkapuhelinliittymän, sillä sinulle lähetetään yleensä varmistuskoodi puhelimeesi hakiessasi lainaa. Prepaid-liittymää ei tähän tarkoitukseen voida käyttää.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko minun mahdollista saada tililleni pikavippi 24h/7?

Kertaluontoista pikavippiä et voi vuonna 2013 voimaan astuneen lakimuutoksen mukaan nostaa klo 23-7 välillä, mutta tililuoton kautta voit nostaa myös pikavippejä tai pikalainaa ympäri vuorokauden.

 

Voinko saada lainaa, jos luottotietoni eivät ole kunnossa?

Et. Suomen lain mukaan pikavippiä tai muuta lainaa ei voida tarjota henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintöjä. Yli 1000 euron lainoihin ja joustoluottoon tarvitset lisäksi säännölliset palkkatulot, mutta pienempiä lainoja voit hakea pelkillä puhtailla luottotiedoilla. Vaikka luottotietosi ovat kunnossa, saavat lainoittajat tietoa toisiltaan aikaisempien vippien ja muiden lainojen hoidosta. Tätä tietoa välittää Suomen Asiakastieto Oy, mutta tietoa keräävät vippiä myöntävät lainoittajat. Maksamalla luottolaskusi ajallaan voit vaikuttaa myös positiivisesti luottoluokitukseesi. Tämä myös vaikuttaa tarjottavan lainan ehtoihin ja saattaa myös painaa alas lainoista aiheutuvia kuluja ja korkoa.

 

Lainahakemukseni evättiin, mitä tein väärin?

Tarkista ensin, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi. Jos tietosi ovat puhtaat, tarkista täytätkö lainan ikä- ja tulovaatimukset. Voi olla myös, että et saanut lainaa hakemuksessasi olleen virheen vuoksi, joten käy se aina huolellisesti läpi ennen lähettämistä. Erityisesti lainojen ja vippien maksuhistoria vaikuttaa luottoluokitukseen.

 

Tarjoavatko kaikki lainapalvelut pikavippiä 24h tilille?

Eivät. Useimpien pikavippiä, pikalainaa tai muita joustoluottoja tarjoavien lainapalveluiden kautta voit saada pikavippiä tai -lainaa saman päivän aikana, mutta kaikki eivät siirrä rahaa tilillesi yöaikaan. Tarkista aina lainapalvelun tarjoajan lainaehdot varmistuaksesi asiasta.