Pikavippi 20v – Edulliset pikavipit 20v

Mistä Pikavippi 20v -ikärajalla? 20-vuotiaat henkilöt eivät saa aivan kaikkialta vielä pikalainaa, sillä osa lainapalveluista vaatii asiakkailtaan jopa 21 vuoden tai 26 vuoden ikää, mutta Acta lainaa pikavippiä heti tilille. Kuitenkin tarjolla on myös riittävä määrä laadukkaita lainapalveluita 20-vuotiaille, joiden kautta järjestyy nopea laina jopa 2000 euroon asti. Vertaile tästä itsellesi paras lainapaikka ja hae lainaa jopa täysin ilman kuluja! Tällaista kulutonta ja korotonta pikavippiä kutsutaan kuluttomaksi ensilainaksi, ja se on saatavilla myös 20-vuotiaille uusille asiakkaille!

Pikavipit 20v ikärajalla – ominaispiirteitä

Kulutusluotot, joihin pikavippi ja -laina lasketaan, ovat yleensä ikärajaltaan 20v. Pikavipillä tarkoitetaan pientä – nopeasti tilille nostettavaa luottoa, joka on yleensä suuruudeltaan 100 – 500 euroa. Pikalaina nimitystä voidaan käyttää myös suuremmista helposti tilillesi maksettavista lainoista. Kulutusluotto on yleensä suurempi yli 2000 euron laina, jota voi käyttää luottokortin tavoin luottorajan puitteissa jatkuvasti. Kaikki  pikavipit ja pikalainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, eli et tarvitse niihin takaajaa tai vakuuksia!

Yritykset jotka tarjoavat pikalainaa 20v:

 • Vivus
 • Euroloan
 • Ostosraha

Pikavippi 20v – lainasummat:

 • 100e
 • 200e
 • 300e
 • 400e
 • 500e

Kulutusluotot 20v – lainasummat:

 • 500e – 1000e
 • 1000e – 5000e
 • 5000e – 10000e

Vivus

Vivus.fi on ehdottomasti tämän hetken kuumin nimi lainamarkkinoilla ja sen kautta järjestyy myös nopea pikavippi 20-vuotiaille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet aikaisemmat raha-asiat ja lainat mallikkaasti. Vivuksen kautta voit saada vippiä 10 – 2010 euron summissa ja jopa 30 päivän maksuajalla, lisäksi palvelun uudet asiakkaan voivat ottaa lainaa jopa täysin ilman kuluja!

Mikä olisikaan halvempi laina kuin täysin ilmainen? Kyseessä on helppo, luotettava ja nopea pikavippi, johon kukaan ei joudu pettymään. Useiden hyvien puoliensa Vivus lainapalvelusta parempia pikalainoja ei yksinkertaisesti ole mahdollista saada. Palvelu toimii joka osa-alueen puolesta mainosti ja negatiivista palautetta tästä yrityksestä on lähes mahdotonta edes löytää.

 • Ilmainen vippi 20v henkilöille (uudet asiakkaat)
 • Maksimi lainasumma 2010€
 • Maksuaikaa lainalle 3 – 30 päivää
 • Todella nopea ja helppo asiointi
 • Suomen paras pikavippi

Haluatko pikavipin edullisesti, helposti ja nopeasti? Ehkä jopa täysin ilman kuluja tai korkoja? Vivus on sinulle paras vaihtoehto, jos 30 päivän maksuaika on riittävä. Onko tämä se pikavippi 20v jota etsit?

Hae pikavippiä Vivukselta

Euroloan

Euroloan on aina harkitsemisen arvoinen palvelu, kun puhutaan yli 1000€ lainasummista ja tämän takia tulet löytämäänkin sen lähes jokaisesta lainavertailusta, jota verkosta on mahdollista löytää. Euroloan loistaa niin joustavuutensa, nettimaksujen, laajan lainavalikoiman ja monen muun asian puolesta, jonka lisäksi palvelusta saavat pikavippiä jopa alle 20v henkilöt.

Euroloan lainatuotteet on jaettavissa oikeastaan kahteen eri palveluun, joista toinen on nopea Express-laina ja toinen joustava luottotili. Express-lainaa saat aina 500€ asti ja siihen myönnetään luottopäätös jopa alle 3 minuutissa! Luottotili puolestaan on tarkoitettu jatkuvaan lainaamiseen tai suurempiin lainasummiin.

Vaikka Euroloan ei ainakaan nykyisellään tarjoa lainoja täysin ilman kuluja, niin on se monessa tilanteissa kelpo vaihtoehto. Jos haluat esimerkiksi suurempaa lainaa kohtuullisilla kuluilla, niin on kyseessä yksi parhaista palveluista sinulle.

Hae pikavippiä Euroloanilta

Ostosraha

Edellisen palvelun tapaan Ostosraha keikkuu usein lähes kaikkien lainavertailuiden kärkikolmikossa, johon myös syyt ovat simppelit. Palvelusta saa sopivan lainaratkaisun melkeinpä mihin tahansa tarpeeseen, jonka lisäksi palvelu, hinnat ja joustavuus ovat omaa luokkaansa. Ostosrahan kautta pikavippiä irtoaa 400 – 5000€ väliltä ja sitä myönnetään jopa 20-vuotiaille henkilöille. Maksuajan valitset joustavasti 12 – 72 kuukauden väliltä.

Tarvitsitpa rahoitusta tulevaan viikonloppuun, kalliisiin kodinkoneisiin, unelmiesi matkaan tai oikeastaan mihin tahansa muuhun, niin se järjestyy tämän palvelun kautta.

 • Pikavippi 20-vuotiaille
 • lainasumma 5000€
 • Jopa 72kk maksuaika
 • Paras asiakaspalvelu
 • Helppoa lainaamista!

Ostosraha ei ole täysin ilmainen pikavippi, mutta sen lainojen kulut ovat erittäin alhaiset. Tästä syystä sopiva pikavippi löytyy moneen eri tarpeeseen kaikille vähintään 20v henkilöille.

Hae pikavippiä Ostosrahalta

Mistä muualta pikavippi 20v?

Markkinoilla on edellisten luotonantajien lisäksi myös joitakin muita pikavippipalveluita, joiden kautta 20-vuotiaiden henkilöiden on mahdollista hakea pikalainaa. Kuitenkin päätimme jättää nämä luotot listaamatta, koska raatimme mielestä niistä ei löytynyt mitään parempaa kuin edellä esitellyistä rahoitusyhtiöistä. Pikavippivertailumme pikalainat ovat markkinoiden halvimpia ja luotettavimpia vuonna 2017!

Jos kuitenkin päätät valita jonkun toisen lainapalvelun, niin suosittelemme vertailemaan lainaehtoja, korkoja ja kiinteiden tilinhoitokulujen jakautumista edellä mainittujen kanssa. Saatatkin nopeasti huomata, että edullisin palvelu löytyy tästä listasta.

Ikäkriteerin lisäksi otimme lainapalveluita valittaessa huomioon rahoitusyhtiön vastuullisuuden lainaajana, todelliset lainasta aiheutuvat kulut, maksulliset lisäpalvelut ja asiakaspalvelukokemuksen. Nämä kaikki tekevät kuitenkin yhdessä lainauskokemuksesta hyvän tai huonon.

Kuinka valitsen parhaan pikavipin 20v?

Kuten edellä jo mainittiinkin, niin lainapalvelun kuin sopivan luotonkin valinnassa on hyvä ottaa hieman muutakin huomioon kuin pelkästään vaikkapa todellinen vuosikorko ja tässä selitämme miksi. Käytä näitä ohjeita pohjana arvioidessasi eri lainantarjoajien pikavippejä. Vertaile tarjouksia ja vippejä ajan kanssa, äläkä tee hätiköityjä päätöksiä!

Asiakaspalvelu ja joustavuus

Asiakaspalvelu voi tuntua mitättömältä asialta pikavippiä valittaessa, sillä aionhan maksaa lainasumman takaisin aina sovitusti joka tapauksessa? Näin ajatteli todennäköisesti myös 98% muista lainanhakijoista, jotka kuitenkin joutuivat maksuongelmiin syystä tai toisesta.

Eli hyvä asiakaspalvelu ja rahoitusyhtiön kyky joustaa myös ongelma tilanteissa on lähes korvaamatonta, kun yllättäviä ongelmia ilmaantuu. Ehkä saat yllättävän laskun, haluat ostaa uuden puhelimen rikkoontuneen tilalle tai jotakin muuta tulee vastaan. Joka tapauksessa näissä tilanteissa maksun suorittaminen tai lainalyhennys voi olla erittäin vaikeaa tai ehkä jopa mahdotonta.

Jos olet löytänyt joustavan rahoituspalvelun, niin voit siirtää esimerkiksi eräpäivää, sopia maksuvapaasta kuukaudesta tai sopia maksuaikataulusta kokonaan udelleen. Tämä ei käytännössä ikinä onnistu täysin ilmaiseksi, mutta ainakin se onnistuu.

Joustavuus ja hyvä asiakaspalvelu ei ole myöskään itsestäänselvyys lainapalveluiden kohdalla, joka on sinällään todella outoa. Osa rahoituspalveluista pyrkii edelleen keräämään lyhyitä voittoja ja piittaavat asiakkaista vain sen aikaa, kun kaikki toimii moitteettomasti. Sitten kuin ongelmia tulee vastaan, niin asiakkaan annetaan ajautua ongelmiin ja päästetään laina suoraan perintään. Tämä ei ole mielestämme paras tapa hoitaa asioita, joten emme halunneet listata sen kaltaisia palveluita lainkaan.

Nimelliskorko ja todellinen vuosikorko

Lainojen todellista vuosikorkoa ja nimelliskorkoa säätelevät laki ja erinäiset säännökset, joten lainapalvelut eivät saa asettaa sitä enää mielivaltaisesti. Kuitenkin näistä löytyy ihan merkittäviäkin

Pikavippi 20v on saatavilla monesta eri paikkaa!

Mistä edullisin Pikavippi 20v?

eroja palveluiden välillä. Ennen vertailua tulisi kuitenkin ymmärtää ensin, mitä nämä termit oikeastaan tarkoittavat.

Nimelliskorolla tarkoitetaan niin sanottua listakorkoa, siinä ei huomioida inflaation vaikutusta. Tähän korkoon otetaan huomioon viitekorko ja asiakaskohtainen marginaali, mutta ei lainakaan muita kuluja. Asiakaskohtainen marginaali tarkoittaa juuri sinulta perittävää lisäkustannuksia. Esimerkiksi, pikavippi 20v henkilölle sisältää useimmiten korkeammat kulut kuin kauan työelämässä olleen henkilön laina.

Vaikka lainapalvelut ovat velvollisia ilmoittamaan molemmat korot selkeästi sivuillaan, niin useat henkilöt saattavat silti sekoittaa sen todelliseen vuosikorkoon, johon on siis sisällytetty kaikki lainan kulut. Jos haluat pitkäaikaisen lainan, niin pyri siis valitsemaan se palvelu, joka tarjoaa alhaisinta korkoa. Lyhyissä lainoissa korkojen merkitys ei ole niinkään suuri.

Kulujen jakautuminen

Varsinkin lyhyiden pikavippien kohdalla pelkän nimellis- tai vuosikoron tuijottaminen ei kuitenkaan ole järkevää. Pienissä, esimerkiksi 1 – 8 viikon lainoissa suurin osa kustannuksista syntyy kaikista muista kuluista. Vertaile siis enemminkin laskutuslisiä, nostoprovisioita, avausmaksuja ja muita kiinteitä kustannuksia. 20-vuotiaan vippaajan elämää helpottaaksemme olemme eritelleet kaikki lainasta aiheutuvat sivukulut merkityksineen.

Laskutuslisä lainassa tarkoittaa yleensä kuukausittaista maksua, joka on yleensä 5 – 10 euron välillä. Tämä kattaa lainasta ja lainantakaisinmaksun tarkastamisesta aiheutuvia kirjanpitokuluja.

Nostoprovisio peritään yleensä tililuotolta tai jatkuvalta kulutusluotolta tehtävästä nostosta. Nostoprovisio on nykyään yksi suosituimmista keinoista, joilla piilotetaan lainasta aiheutuvia todellisia kuluja. Esimerkiksi 1000 euron esimerkki-lainan nimellinen vuosikorko saattaa olla suhteellisen edullinen 5 prosenttia, mutta nostoprovisio jopa 20 prosenttia. Tämä yleensä lasketaan, että jos lainaat tuon 1000 euroa – olet noston jälkeen velkaa 1200 euroa, eli tuo nostoprovisio pääomitetaan ja lisätään lainasummaan. Tästä 1200 euron summasta aletaan laskea tuota nimellistä vuosikorkoa.

Todellinen lainan kaikki kulut huomioiva vuosikorko lasketaan näiden kaikkien rahoituselementtien yhteisvaikutuksesta ja saattaa aluksi kuulostaa monimutkaiselta.

Tuon laina esimerkin laskutoimitus menisi seuraavasti:

20-vuotias hakee pikavippiä 1000 euroa. Hän ei maksa varsinaisen tililuoton perustamisesta mitään perustamiskustannuksia, vaan tuo laina on hänen nostettavissaan jos hän sitä haluaa. Pikavippaja päättää nostaa koko summan kerralla ja päättää maksavansa lainan takaisin 12 yhtä suuressa kuukausierässä. Eli tuo 20-vuotias lainaa 1000e laina-ajalla 12kk. Hän maksaa 20% nostoprovision, joka pääomitetaan lainaan – nyt 20-vuotias on velkaa 1200e. Kuulostaa varsin yksinkertaiselta ja luulisi tuon lainan takaisinmaksun olevan kuukaudessa 100e (12*100e=1200e) – ei aivan! Nyt 5e/kk -laskutuslisä ja 5% nimelliskorko lisätään tuohon lainasummaan joka kuukausi. Lainan kokonaiskustannukset ovat 1287,29e laskutuskauden lopussa ja 20-vuotias lainaaja lyhentää pikalainaansa 107,27e kuukaudessa. Lainan todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 62,27%.

Laina-aika

Laina-ajan merkitys lienee kaikille itsestäänselvyys, kuitenkin lainapalveluiden välillä on siinäkin merkittäviä eroja. Joissakin palveluissa maksimi aika lainalle on 30 päivää, kun joku muu tarjoaa pientäkin lainasummaa jopa vuosien maksuajalla. Valitse aina itsellesi sopivin vaihtoehto.

Ikäraja – pikavippi 20v – mistä johtuu?

Artikkelin alussa jo kerrottiinkin, että pikavippi 20v henkilölle ei ole edelleenkään täysi itsestäänselvyys, vaan monet lainapalvelut ja luotontarjoajat vaativat asiakkailtaan korkeampaa ikää. Kuitenkin tarjolla on muutamia lainapalveluita, jotka luottavat riittävästi tämän ikäisiin hakijoihin. Jos olet nuorempi henkilö, niin tarkista ensin palvelun ikärajavaatimus ja keskity sen jälkeen muihin asioihin.

Pikavippien ja muiden lainojen ikäraja perustuu yleensä asiakkaasta tehtävään riskiluokitukseen ja alle 23-vuotiailla tämä on erityisen korkea. Riskiluokitus luodaan sen pohjalta, että kuinka suuri mahdollisuus tietyn ikäisillä on joutua maksuvaikeuksiin lainansa kanssa. Suurimmat maksuvaikeudet sijoittuvat 18 ja 20 ikävuoden välille. Riskiluokitus on myös erityisen suuri 20 – 23 -vuotiailla nuorilla lainanhakijoilla.

Tietoa pikavippivertailusta

Vertailun on tehnyt osaava raati, jolla on kokemusta niin lainojen ottamisesta kuin niiden myöntämisestä. Tarkoituksenamme oli löytää paras pikavippi 20v hakijoille ja uskomme, että siinä onnistuimme. Listan kärkikolmikko on ehdottomasti Suomen kärkikaartia pikalainojen osalta ja näistä palveluista löytyy sopiva vaihtoehto aivan kenelle tahansa, jos haussa on alle 10000 euron laina.

Lainavertailussa huomioitavia seikkoja:

 • Lainan ikäraja: 20v
 • Lainasummat: 100 – 10000 euroa
 • Lainan korko: Nimelliskorko ja todellinen vuosikorko
 • Todelliset kustannukset lainalle: Muut sivukustannukset, nostokulut ja laskutuslisä
 • Takaisinmaksuaika: 3kk – 36kk

Mitä vaatimuksia on 20v lainalle?

Hakiessasi pikavippiä sinun täytyy täyttää muutama perusehto:

 • Sinun täytyy olla yli 20-vuotias.
 • Sinun täytyy olla luottokelpoinen Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva.
 • Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä – hakijalle, jolla on maksuhäiriömerkintä ei myönnetä lainaa
 • Sinulla täytyy olla luottotiedot kunnossa – luottotiedoton ei saa Suomessa vakuudetonta lainaa
 • Sinun osoitteesi täytyy löytyä väestötietojärjestelmästä.
 • Sinulla täytyy olla verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Onko pikavippi järkevä vaihtoehto?

Pikavippien järkevyydestä voi olla montaa mieltä ja loppupeleissä se riippuu tietysti täysin rahojen käyttötarkoituksesta. Jos ajattelit heittää rahat kaivoon, niin kyseessä ei ole kovinkaan järkevä laina. Jos taas sijoitat ne fiksusti ja saat jotakin konkreettista hyötyä sen avulla, niin miksei olisi? 20-vuotiaana on hyvä oppia sijoittamisen perusteista ja oppia arvioimaan sijoituksien kannattavuutta.

Hyviä syitä 20-vuotiaalle hankkia pikavippi:

 • Äkillinen ja pakottava rahantarve
 • Rahat halutaan tilille heti
 • Maksuhäiriön välttäminen

Faktana voidaan kuitenkin sanoa pikavipin olevan paras mahdollinen laina, kun on tarpeen saada pientä rahoitusta nopeasti, helposti, edullisesti ja lyhyellä maksuajalla. Useassa tapauksessa se on jopa täysin ilmainen vaihtoehto. Kuinka moni voi sanoa samaa vaikkapa asuntolainasta?

Olipa kyseessä vippi, asuntolaina, autolaina, matkalaina tai mikä tahansa muu rahoitus, niin mieti ensin kulujen suhdetta hyötyyn jonka saavutat. Näin myös päättelet nopeasti, onko siinä järkeä sinulle 20-vuotias lainaaja.