Hae 200 euron pikavippiä nopeasti

200 euron pikavippejä saa hyvin monesta paikasta netistä. Osa paikoista perii kuitenkin näinkin pienistä pikavipeistä kovia kuluja. Olemmekin listanneet sinulle valikoiman hyviä yrityksiä, jotka tarjoavat pikavippiä edullisimmin.

 

Everyday

Everyday

OPR-Vakuus Oy, Everyday-palvelun tuottaja, on yksi Suomen vanhimmista pikavippiyrityksistä. Maksuaikaa saat jopa lähes kaksi kuukautta, pikavippi erääntyy maksettavaksi vipin nostosta seuraavan kuukauden lopussa. Näin ollen saat parhaimmillaan siis lähes 2 kuukautta maksuaikaa! Tarvittaessa voit maksaa pikavippisi takaisin osissa, tällöin vippisaldoon lisätään 5%:n kuukausikorko.

 • Pikavippiä on tarjolla 20 vuotta täyttäneille henkilöille
 • Rahat jopa vartissa tilille
 • Halutessasi voit maksaa pikavippisi takaisin pienissä kuukausierissä

Hae Everyday palvelusta

Credit24

Credit24

Kansainväliseen konserniin kuuluva Credit24 tarjoaa 200 euron pikavipille jopa 3 kuukautta maksuaikaa. Uusi asiakas nostaa pikavipin edullisesti, sillä voimassaoleva kampanja takaa ensimmäisen pikavippinoston ilman nostopalkkiota. Rahaa voit nostaa myös mobiiliappsilla vain muutamalla napin painalluksella. Mobiiliappsin saat käyttöösi helposti ja nopeasti rekisteröitymällä Credit24:n verkkosivuille.

 • Pikavippiä tarjolla 19 vuotta täyttäneille
 • Nopea vippipäätös
 • Maksuaikaa 200 euron pikavipille jopa 3 kuukautta

Hae Credit24 palvelusta

Vivus

Vivus

Vivukselta voit nostaa 200 euron pikavipin täysin kuluitta, mikäli et ole ollut aiemmin Vivuksen asiakas. Maksuaikaa Vivus tarjoaa kuukauden verran, ja sitä voit halutessasi jatkaa maksamalla hinnaston mukaiset kulut. 4Finance, joka toimii Vivus-palvelun tuottajana, on yksi Suomen suurimmista pikavippipaikoista. Vivus siirtää pikavippisummat nopeasti asiakkaiden tilille, viimeistään 15 minuutissa.

 • Pikavippiä on tarjolla 20 vuotta täyttäneille
 • Mahdollisuus täysin kuluttomaan pikavippiin
 • Maksuaikaa 3 – 30 vuorokautta

Hae Vivukselta

epikavippi

epikavippi

epikavipiltä haet pikavippisi todella helposti ja vikkelästi. epikavippi lupaa pikavippipäätöksen välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen. Pikavipin nimelliskorko on hyvin kohtuulliset 8 prosenttia. Kahden sadan pikavipin voit maksaa takaisin halutessasi 20 euron kuukausierissä. epikavippi on toiminut jo pitkään pikavippimarkkinoilla, menossa tällä hetkellä on jo 7. vuosi. epikavippi myöntää pikavippejä myös 18-vuotiaille.

 • Pikavippiä tarjolla 18 vuotta täyttäneille
 • Pienet kuukausilyhennyserät
 • Vippipäätös heti hakemuksen jättämisen jälkeen

Hae epikavipiltä

Lainasto

Lainasto

Lainasto tarjoaa yhtä Suomen nopeinta pikavippipalvelua, päätöksen ja pikavippirahat saat tilille minuuteissa. Lainaston pikavippi on myös edullinen, kuluja kertyy ainoastaan 30 euroa, mikäli maksat pikavippisi takaisin eräpäivään mennessä. Lainastolta on mahdollista hakea pikavipin lisäksi luottolimiittiä.

 • Pikavippiä tarjolla 18 vuotta täyttäneille
 • Edulliset kulut
 • Hakemuksen voit jättää kellon ympäri

Hae Lainastolta

Mihin pikavippiä voi nostaa?

Pikavippi 200e heti netistä

Pikavippi 200 euroa on mahdollista saada lähes mihin käyttötarkoitukseen hyvänsä.

Hakemasi pikavipin voit käyttää ihan kuinka haluat, yksikään pikavippipaikka ei kysele mihin tarkoitukseen pikavippiä haetaan ja tee vippipäätöstä sen perusteella. Parin sadan euron pikavipin voit käyttää vaikka pieneen matkaan, romanttiseen illalliseen ravintolassa tai jonkin kivan lahjan ostamiseen tai ihan johonkin yllättävään rahan menoon. Vaihtoehtoja on tarjolla lähes loputon määrä ja valinta on yksin Sinun.

Pikavippitarjouksen pyytäminen on aina ilmaista, eikä vie aikaa kuin muutaman minuutin. Hakeminen tapahtuu nettihakemuksen kautta ja on hyvin helppo täyttää. Muista vain täyttää kaikki vaaditut kohdat huolellisesti ja saat pikavippitarjouksen ihan muutamassa minuutissa. Lue saapunut pikavippitarjous huolella läpi ennen sitovan vippisopimuksen solmimista. Mikäli ehdoissa on joku kohta josta et ole aivan varma, kannattaa olla reilusti yhteyksissä pikavippipaikan asiakaspalveluun.

Pikavippi 200 euroa – sopivan vippipaikan valinta

Kuten jo varmasti olet huomannut, niin erilaisia vippipaikkoja löytyy 200 euron lainaa varten monia. Tällä sivulle listasimme niistä vain muutaman, jotka mielestämme nousivat positiivisesti esiin niin lainaehtojen, laina-ajan, korkojen, kulujen kuin myös asiakaspalvelun osalta. Kuitenkin olemassa on varmasti muitakin harkitsemisen arvoisia palveluita. Mitä sitten ottaa huomioon, kun valitset itsellesi sopivinta lainapaikkaa?

Huomioon kannattaa ottaa lainan lisättävien kulujen, vuosikoron ja laina-ajan lisäksi muun muassa:

 • kuinka kulut todellisuudessa muodostuvat?
 • mitä tapahtuu maksuongelmien kohdalla?
 • ja onko lainalle mahdollista hakea korotusta?

Nämä tekijät voivat vaikuttaa lainasi kokonaiskustannuksiin ja takaisinmaksun helppouteen enemmän kuin ehkä arvaatkaan. Tästä syystä perusteellinen vippivertailu kannattaa, jos siihen vain on aikaa.

Olet ehkä tietoinen muutamia vuosia sitten tehdyistä lakimuutoksista joiden ansiosta ryöstökorkoja perineiden yritysten hinnoittelu saatiin kuriin ja samalla erot eri vippipalveluiden välillä kutistuivat. Tämä toimi osittain ja nykyisin pikalainojen todelliset vuosikorot ovatkin hyvin samalla tasolla. Kuitenkaan todellinen vuosikorko ei kerro käytännössä sitä, mikä on juuri käyttöösi edullisin vaihtoehto. Joidenkin palveluiden kuukausi- tai vuosikorot voivat olla lähes hämmästyttävän pienet, mutta kuluja kertyykin sen sijasta vaikkapa laskutuslisistä, tilinhoitomaksuista tai nostoprovisioista. Vastaavasti alhaiset provisiotkaan eivät hyödytä paljoa, jos kuukauden lainasta kertyy maksimi korko. Tällä sivulle pyrimme listaamaan sellaisia 200 euron vippejä, joihin ei tule yllättäviä kustannuksia. Voit siis käytännössä valita minkä tahansa palvelun ja silti saat edullisen lainan.

Entä, jos kohtaan maksuvaikeuksia?

Maksuongelmia ei ole aina helppoa ennakoida. Lähes aina maksuvaikeuksista kärsivä ihminen ei ole arvannut tai ennakoinut niiden tulemista edes kuukautta etukäteen. Tästä syystä on hyvä valita reilu ja vastuullinen vippipalvelu, jonka kanssa et joudu pulaan edes yllättävien maksuongelmien kohdalla. Parhaiten vältät ongelmat valitsemalla sellaisen vippifirman, joka tarjoaa lyhennysvapaita kuukausia, mahdollisuutta eräpäivän siirtoon tai jotakin muuta vastaavaa palvelua lisämaksua vastaan. Vaikka eräpäivän siirrosta aiheutuisi 10 – 20 euron kustannus, niin on se huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin laskun maksamatta jättäminen.

Älä aliarvioi rahantarvettasi

Vaikka 200 euron vippeihin liittyy usein jonkinlaisia kuluja, jotka myös usein kasvavat lainasumman myötä, niin myöskään rahantarpeen aliarvioiminen ei kannata. Jos esimerkiksi otat 200€ pikavipin, mutta huomaatkin jo viikon jälkeen, että tarvitset enemmän rahaa niin toisen päällekkäisen vipin saaminen voi olla hankalampaa ja joissakin tapauksissa jopa mahdotonta. Tästä syystä voi olla fiksua maksaa jopa hieman enemmän kuluja ja ottaa vaikkapa 300 euron vippi tai jopa 500 euron pikaluotto, jos epäilet asian olevan näin. Toki ennen lainaamista sinun tulee varmistaa oma maksukykysi ja, että takaisinmaksu varmasti onnistuu.

Toinen vaihtoehto on myös valita joustava vippi, jonka korottaminen on mahdollista. Tällöin sinulle myönnetään käytännössä oma luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa vipin määrää. Huomioitavaa tosin on, että usein laskun eräpäivä pysyy kuitenkin samana vaikka korottaisin lainasummaa.

Pikavippi ja tililuotto – olisiko joustava laina minulle sittenkin parempi?

Olet ehkä huomannut, että markkinoilla on myös joitakin tililuottoja, joiden kautta voit saada 200 euron pikalainaa. Nämä eroavat perinteisistä helpoista pikavipeistä siten, että saat käyttöösi oman luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa vippejä kuten haluat. Lainaa maksat takaisin sopimuksen mukaan, joka tapahtuu usein joustavissa erissä kuukausittain (minimilyhennys).

Tililuotto on siis ihan näppärä vaihtoehto pikavipille, mutta usein myös loppupeleissä kalliimpi vaihtoehto. Vaikka erilaiset kulut voivat näyttää paperilla pienemmältä, niin niitä usein kertyy varsinkin nostoprovisioiden myötä, jotka pikavipeissä ovat merkittävästi pienemmät (jos niitä on lainkaan).

Esimerkki:

Normaali nostoprovisio tililuotolle on 15%, joka veloitetaan jokaisesta nostosta muiden kulujen lisäksi. Saat käyttöösi 1000 euron luottorajan ja päätät tehdä kuukauden aikana neljä viidenkymmenen euron nostoa. Näin ollen nostoprovisioista kertyy 4 x 7,5€, joka on 30 euroa! Näin ollen maksat ensimmäisen kuukauden osalta 30 euroa nostoprovisioita, vähintään lainan minimilyhennyksen, korot, laskutuslisän ja mahdolliset avauspalkkiot. 200 euron laina tililuotolla ja kuukauden maksuajalla saattaisi kerryttää lainasumman lisäksi kuluja reilusti yli 50 euroa. Pikavippi 200 euroa olisi taas ollut mahdollista saada jopa täysin ilman kuluja.

Voidaan siis sanoa, että 200e vippi on tililuottoa parempi vaihtoehto lähes poikkeuksetta, jos aiot suorittaa lainan nopeasti takaisin.

Hyödynnä uuden asiakkaan edut joka kerta!

Kun olet hakemassa 200 euron vippiä, niin kannattaa aina etsiä sellainen palvelu, joka tarjoaa uudelle asiakkaalle korottoman ja kuluttoman lainan. Näitä palveluita on nykyisin vasta muutama, mutta niitä ilmestyy vähänväliä uusia. Kun olet käyttänyt kaikki tarjoukset ja tarvitset taas uutta pikalainaa, niin voit valita sen palvelun, jossa asiointi oli helpointa tai mikä tarjoaa alhaisimmat kulut.

Korottoman ja kuluttoman ensilainan lisäksi on hyvä vilkaista muut mahdolliset edut, joita eri yritykset saattavat tarjota uusille asiakkailleen. Joissakin tapauksessa se saattaa olla jokin tuote, lyhennysvapaa kuukausi, pidennetty maksuaika, alennus tai lähes mitä tahansa muuta.

Useasti kysyttyä – pikavippi 200€

Heräsikö sinulla kysymyksiä 200 euron pikavippeihin liittyen? Kirjoitimme tähän joitakin todella usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka voivat helpottaa myös sinua.

Kenelle voidaan myöntää 200€ pikavippi?

200€ pikavippi luokitellaan vielä sen verran pieneksi lainasummaksi, että sen voi saada käytännössä lähes kuka tahansa. Riittää, että olet vähintään 18-vuotias, sinulla on osoite Suomessa sekä Suomen kansalaisuus tai vähintään oleskelulupa. Lisäksi hieman palvelusta vaihdellen, hakijalta voidaan vaatia puhtaita luottotietoja, omaa suomalaista puhelinliittymää, verkkopankkitunnuksia tai muuta vastaavaa. Nämä ovat kuitenkin aina selkeästi ilmoitettu kunkin palvelun sivuilla.

En pysty maksamaan lainaa ajallaan, mitä kannattaa tehdä?

Lainaamisessa on kaikista tärkeintä, että se myös hoidetaan ajallaan takaisin. Joka tapauksessa aina se ei vain onnistu. Syy voi olla muut odottamattomat kulut, maksukyvyn yliarviointi tai jokin muu syy. Kuitenkin tämän tapahtuessa on ensisijaisen tärkeää, että otat nopeasti yhteyttä vippipalveluun ja pyrit sovittelemaan asian järkevästi. Joidenkin yritysten kohdalla voit ostaa 30 päivää lisää maksuaikaa tai sopia jostakin muusta ratkaisusta, jonka avulla vältyt turhilta ongelmilta.

En saanut laskua, voinko viivästyttää maksamista?

Laskun puuttuminen ei ole käypä syy maksun viivästymiseen. Useinkaan ei ole merkitystä viivästyykö maksu laskun puuttumisen takia tai muuten vaan, siihen lisätään kuitenkin sama viivästyskorko ja muut kulut. Tästä syystä on hyvä pitää mielessä laskun eräpäivä ja olla oma-aloitteinen vaikka posteljooni olisi jättänyt paperilaskun tuomatta. Voit poikkeuksetta tilata uuden laskun tai pyytä maksutiedot käyttämäsi vippifirman asiakaspalvelusta.

Mitä tapahtuu, jos jätän 200 euron pikalainan maksamatta?

Useat turhat ongelmat ovat alkaneet pikalainojen laiminlyönnistä ja ne tuleekin hoitaa aina ajallaan takaisin. Jos kuitenkin jätät tietoisesti maksut hoitamatta ja jäät vain kotiin odottelemaan seuraamuksia, niin asia etenee tyypillisesti seuraavalla kaavalla:

 1. Eräpäivä ylittyy, lainaan aletaan lisäämään sovitun mukaista viivästyskorkoa
 2. Ensimmäinen maksumuistutus (5-10 euroa)
 3. Toinen maksumuistutus (5-10 euroa)
 4. Laina siirtyy perintäyhtiön hoidettavaksi ja siihen lisätään perinnästä koituvat kustannukset
 5. Lainasumma siirtyy käräjäoikeuden käsittelyyn ja siihen lisätään siitä koituvat kulut (yli 100 euroa)
 6. Laina siirtyy kokonaisuudessaan ulosottoon ja sen laiminlyöjälle kirjataan julkinen maksuhäiriömerkintä
 7. Lopulta 200 euron lainaan on voinut kertyä yli 200 euroa kuluja lainasumman lisäksi ja luoton saaminen on lähes mahdotonta

Tehdäänkö minulle luottotarkastus lainahakemuksen yhteydessä?

Ehdoista ja palvelusta riippuen asiakkaan luottotiedot voidaan usein tarkistaa ennen lainahakemuksen hyväksymistä. Kuitenkaan pienempien lainojen (esimerkiksi 200 euroa), tätä ei ilmeisesti aina tehdä, koska rahojen siirto tapahtuu niin nopeasti. Suurin osa suomalaisista -lainapalveluista ja vippifirmoista käyttävät hyväkseen Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteriä.

Kuinka nopeasti 200 euron vippi on mahdollista saada tilille?

Vivus ja muutamat muut vippipaikat lupaavat jopa alle 15 minuutin käsittelyaikoja, joka on hämmästyttävän nopea. Lainahakemuksen käsittelyyn ja rahojen siirtämiseen ei siis välttämättä kulu tätä kauempaa. Arvio rahojen siirtoon kuluvasta ajasta kannattaa kuitenkin aina tarkistaa suoraan kunkin palvelun sivuilta.

Kuinka paljon korkoja ja kuluja 200 euron pikavippiin tulee?

Muutamien myös tällä sivulla esiteltyjen vippifirmojen kautta voit saada 200 euron pikavipin täysin ilman kuluja. Eli, jos lainaat 200e, niin maksat 200e takaisin kuukauden päästä. Kuitenkin tämä tarjous on lähes poikkeuksetta voimassa vain uusille asiakkaille, ja seuraavaan lainaan lisätäänkin normaali korko ja tilinhoitomaksu. Normaalisti todellinen vuosikorko pikavipeille on noin 300 – 450%. Esimerkiksi melko normaalilla 446% todellisella vuosikorolla ja tilinhoitomaksulla 200 euron lainaa maksettavaa tulisi noin 30 euroa kuukaudessa.