Hae halvin 20 euron pikavippi

Vivus

Vivus myöntää lainaa 10 – 2010 euron väliltä ja lainan voit siis valita 10 euron tarkkuudella. Laina-aikaa kaikissa vipeissä on maksimissaan 30 vuorokautta, mutta jos jostain syystä koet, että et Vivus tarjoaa 20 euron vipit halvallapysty maksua lyhentämään kuukauden kuluessa, voit halutessasi siirtää epäivää jopa 30 vuorokaudella. Laina-aika valitetaan myös aina vuorokauden tarkkuudella ja se päätetään lainahakemusta täytettäessä. Vivus siis joustaa tarvittaessa! Hae pikavippi heti 20e Vivuksen kautta ilmaiseksi tai erittäin pienillä kuluilla! Ensilaina on nimittäin kaikille ilmainen eli jos olet ensimmäistä kertaa lainaamassa, voit ottaa enintään 400 euron pikalainan täysin ilman korkokuluja eli ilmaiseksi! Mikään muu yritys ei tarjoa tämänkaltaista mahdollisuutta.

Hae Vivukselta

 

Oletko minimaalisen pikalainan perässä? Pikavippi 20e on lainamuodoista kaikista pienin ja tämä artikkeli keskittyy pääosin 20 euron vippeihin ja mistä niitä saa ja millaisilla kuluilla. Pikavippi 20 euroa on melkoinen harvinaisuus, sillä kovinkaan monet firmat eivät sitä tarjoa. Vaihtoehtoja kuitenkin on riittävästi eli kaikki, jotka etsivät 20 euron pikalainaa sen myös varmasti löytävät. Vippi 20 euroa on yleensä todella lyhyenajan pikavippi ja maksuaika vaihtelee 5 – 30 vuorokauden välillä.

Jostain pystyt ottamaan sen jopa kahdeksi kuukaudeksi, mutta tätä vaihtoehtoa ei välttämättä suositella, sillä tämä on niin pieni summa, että sen pystyy varmasti jokainen lyhentämään nopeasti pois. Ja se onkin tarkoitettu siihen tarkoitukseen, että jos palkka tai opintotuki tulee vasta seuraavana vuorokautena ja jääkaappi ammottaa tyhjyyttään niin voi ottaa pienen vipin ja sitä kautta pärjää sen yhden tai kaksi vuorokautta, eikä tarvitse nähdä nälkää ja rypeä kurjuudessa. Kaikki pikavipit löytyvät osoitteesta pikavippi 400 ja 20 € vipit muualta ja ne ovat siis vertailtuna täällä ja jos pikavippi 20e kiinnostaa, on tämä juuri oikea paikka sinulle. Valitse alapuolelta sopivalta tuntuva lainafirma sopivine lainaehtoineen ja maksuaikatauluineen!

Lainavertailussa 20 euron vipit – mistä halvin?

Tilaa pikavippi 20 euroa heti tilille netistä

Tarvitseko pientä rahoitusta yllättävään laskuun tai jotta selviät seuraavaan palkkaan asti? Pikavippi 20 euroa voi olla ratkaisu!

Pikkuvipeille on melko suppea valikoima ja niitä on tarjolla vain kourallinen. Ainoa potentiaalinen tämän suuruista vippiä myöntävä on sivuston ylläpidon mielestä Vivus, joka on ainoa kohtuullisella korolla lainaa myöntävä. Vivuksella on myös hyvät lainaehdot, joten siksi valitsemme sen sivustollemme. 20 euron pikalainaa ottaessa kannattaa miettiä muitakin vaihtoehtoja, sillä se ei todellakaan ole kaikista järkevin summa lainata.

Se on niin pieni summa, että käytännössä tulee halvemmaksi hakea vaikka 100 euron vippiä sen sijaan, jossa maksuaikataulu on saman pituinen, mutta korkoprosentti huomattavasti pienempi ja se tulee siis suhteessa halvemmaksi.

Jos kuitenkin olet ehdoton ja haluat täsmälleen 20e lainaa niin tämä on ymmärrettävää ja sen ottamisessa ei missään määrin ole mitään vikaa. Kannattaa kuitenkin sumplia asiat fiksusti ja esimerkiksi ei missään nimessä kannata käyttää ilmaista ensilainaa 20e vippiä varten vaan on melkein suotavaa ottaa suoraan 200 – 400 euron pikalaina, koska maksat siitä siis takaisin täsmälleen niin paljon kuin lainaatkin.

Mistä parhaat pienlainat 2017 vuonna?

Pikavipit ovat lähes poikkeuksetta aina vakuudettomia lainoja ja niin on myös Vivuksen myöntämä 20 euron pikavippi. Et tarvitse säännöllisiä palkka/eläketuloja sen saamiseen, vaan sitä pystyy hakemaan kuka tahansa suomalainen, joka on luottokelpoinen ja omaa riittävästi ikää.

Vuonna 2017 on yhä enemmän vaihtoehtoja mistä löytyy vippi ilman vakuuksia, mutta lainoille ei ole kuitekaan niin suurta tarvetta, että niitä tarjottaisiin niin paljoa. Lainavaihtoehdot ovat siis niukassa ja luonnollisesti et tietenkään voi pankeistakaan saada tämän suuruista lainaa, joten jos olet sen tarpeessa, niin ehkä perheenjäsenesi tai kaverisi voivat vipata sen verran rahaa lainaan?

Tämä on ainakin edullisin vaihtoehto ja varmasti kaikista kätevin, vaikka nykyään Internetin kautta lainaaminen onkin lasten leikkiä ja siihen pystyy kuka vaan.

20 euroa tilille 15 minuutissa

Pikavipit tai pikalainat ovat nimensä mukaisesti nopeita ja rahat saat parhaimmillaan tilillesi jo 15 minuutin kuluessa siitä, kun olet jättänyt lainahakemuksesi. Voit hakea 20 euroa lainaa missä tahansa oletkin, sillä rahoitusyhtiöiden sivut toimivat loistavasti myös kaikissa älypuhelimissa. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Pikalainojen kohdalla sinun täytyy syöttää hakemukseen ainoastaan henkilötunnuksesi, tilinumerosi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen tunnistaudut vielä verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen lainarahat siirretään tilillesi. Lainahakemuksen täyttämiseen menee aikaa siis ainoastaan noin 3 minuuttia. Monien palveluiden kautta voit nostaa lainaa tekstiviestillä.

20 euroa työttömälle

Netissä toimivien rahoitusyhtiöiden etuna on, että ne myöntävät lainaa myös työttömille. Työttömille myönnetyt lainat ovat kuitenkin lähes poikkeuksetta alle 400 euron suuruisia, sillä tätä suuremmille lainoille vaaditaan jo säännöllisiä palkka tai eläketuloja. Pienet pikavipit myönnetään kuitenkin ilman tulotietojen tarkistusta ja lainan hyväksymiseksi riittää, että luottotietosi ovat kunnossa.

Työttömälle 20 euroa on iso raha ja sillä ostaa helposti viikon ruokatarvikkeet. Työttömän ei kannattaisikaan koskaan ottaa yli sadan euron vippiä, sillä pienestä työttömyystuesta on vaikea maksaa lainalyhennyksiä takaisin. Joskus saattaa kuitenkin tulla sellainen tilanne vastaan, että pikavippi on vain ainoa vaihtoehto saada rahaa. Työttömälle suositellemme ehdottomasti huolellista lainavertailua ja halvimman lainan etsimistä.

Tällä hetkellä parasta lainaa työttömälle tarjoaa Vivus.fi. Yritys tarjoaa kulutonta ja korotonta ensilainaa 400 euroon saakka. Voit ottaa lainaan myös pienemmän summan, esimerkiksi tarvitsemasi 20 euroa. Vivuksen ensilainaajan tarjous on siis täysin ilmainen ja maksat takaisin sen minkä lainaat. Lainalle saat maksuaikaa 30 päivää, joten se soveltuu erinomaisesti työttömille sekä opiskelijoille.

Jos taas etsit suurempia, 300 euron vippejä, niin kannattaa tarkistaa esimerkiksi Credit24 vippivalikoima, Lainaston rahoituspalvelut ja epikavippin edulliset vipit, jotka kaikki ovat suosittuja palveluita.

Joustoluotto voi olla parempi ratkaisu

Tuleeko sinulla otettua usein pikavippiä 20 euroa – 100 euroa? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin suosittelemme sinulle joustoluottotilin avaamista. Joustoluottotiliä voit käyttää samalla tavalla kuin pikavippiä, mutta usean pikavippi laskun sijaan, sinun tarvitsee maksaa ainoastaan yhdestä lainasta aiheutuvia kustannuksia.

Luottotili on jatkuvassa käytössä ja voit nostaa sieltä rahaa tarpeesi mukaan, joko pienissä erissä tai vaikka koko luoton kerralla. Luottotili on siis kuin sähköinen luottokortti, joka on aina käytettävissäsi. Luottotilin voit avata esimerkiksi Credit24 palvelussa.

Muista maksaa laskusi ajallaan

Vaikka kysymyksessä on ainoastaan pieni lainasumma, niin sinun on silti muistettava maksaa se takaisin ajallaan. 20 euroa muuttuu hyvin nopeasti suuremmaksi summaksi, mikäli jätät sen maksamatta. Maksamattomasta laskusta kertyy lisäkustannuksia maksumuistutusten ja korkojen muodossa. Jos laiminlyöt maksusi maksumuistutusten jälkeen, niin lainasi siirtyy perintätoimiston käsiteltäväksi, jonka jälkeen sinun täytyy maksaa myös perintätoimiston kulut. Pieni vippi muuttuu siis äkkiä erittäin kalliiksi lainaksi.

Pahimmillaan maksamaton lainasi voi aiheuttaa sinulle maksuhäiriömerkinnän tai luottotietojen täydellisen menetyksen. Maksuhäiriömerkinnän saatuasi, et voi hakea uutta lainaa pitkään aikaan, sillä maksuhäiriömerkintä säilyy luottotiedoissasi 2-5 vuotta. Maksuhäiriömerkintä vaikuttaa myös asunnon saamiseen, sillä useat asunnonvälittäjät eivät vuokraa asuntoa maksuhäiriöiselle tai luottotiedottomalle henkilölle.

20 euroa on pieni summa ja sen vuoksi ei todellakaan kannata menettää luottotietojaan. Jos oikeasti tarvitset vain parin kympin lainan, niin suosittelemme sinua kysymään sitä ensin kavereiltasi. Turvaudu pikavippi yrityksiin ainoastaa silloin, jos et yksinkertaisesti saa muutaman kympin lainaa mistään muualta.