Pikavippi 19v – Edulliset pikavipit 19-vuotiaille

Seuraavassa esittelemme lainantarjoajat, jotka myöntävät pikavippiä 19-vuotiaalle nuorelle edullisesti vuonna 2017. Eli mistä siis pikavippi 19v ja millaisia ehtoja nuoren lainalle voi olla?

Yleisiä piirteitä 19-vuotiaan lainaamalle pikavipille on:

 • Pikalainaa tarjoavan yrityksen ikäraja saa olla 18-vuotta
  • (Aivan luit oikein! Myös 19v voi hakea lainaa, jonka ikäraja on 18 vuotta!)
 • Lainaa hakevan 19-vuotiaan pitää olla luottokelpoinen, eikä maksuhäiriömerkintöjä saa löytyä.
 • 19-vuotiaan pikavippaajan täytyy asua Suomessa pysyvästi ja hänen osoitteensa pitää löytyä väestötietojärjestelmästä.

Pikavippi 19v saatavilla olevat lainasummat:

 • 100e
 • 200e
 • 300e
 • 400e
 • 500e

19-vuotiaalle saatavilla olevien muiden pikalainojen lainasummat:

 • Pikavippeihin lukeutuvat kulutusluotot väliltä 500e – 1000e
 • Suuremmat jatkuvat kulutusluotot väliltä 1000e – 5000e
 • Jatkuva tililuotto 5000e – 10000e

19-vuotiaalle tarjottavien lainojen takaisinmaksuaikoja:

 • Pikavipit 100e – 500e: 1kk – 6kk
 • Kulutusluotot 500e – 1000e: 3kk – 36kk
 • Luottotili: 24kk – 36kk

Mistä halvin Pikavippi 19v?

Laina tai pikavippi 19v ei onnistu jokaisesta rahoitusyhtiöstä, sillä useilla lainapalveluilla minimi ikäraja on 20 vuotta, kuitenkin Acta.fi sivustolta saat rahaa helposti tilille. Valinnanvaraa löytyy kuitenkin myös alle 20 vuotiaille lainanhakijoille. Pikavippivertailuumme ovat valikoituneet seuraavat pikalainoja 19-vuotiaille tarjoavat yritykset: Credit24, Epikavippi ja Pikavippi.fi. Näiden lainoittajien joukosta löytyy myös markkinoiden halvin pikavippi 19v – kannattaa kuitenkin muistaa, että lainat saattavat erota kulurakenteeltaan valtavasti ja se mikä on toiselle halpa pikavippi, saattaa toiselle olla vain edullinen pikalaina!

Credit24

Credit 24 on useassa maassa toimiva rahoitusyhtiö. Lainapalvelun kautta voit hakea jopa 3000 euron suuruista joustoluottoa. Credit24:n joustoluoton maksuajan voit valita 1-36 kuukauden väliltä. Luottotililtä voit nostaa rahaa myös tekstiviestitse tai käyttämällä pikalainayrityksen omaa mobiilisovellusta. Uutena asiakkaana voit tehdä ensimmäisen nostosi ilman nostokuluja. Kulujakin maksat ainoastaan vain nostamastasi lainasummasta. Credit24 palvelu on tällä hetkellä yksi suomen suosituimmista joustolimiiteistä, joten voimme suositella sen palveluja kaikille.

 • Ikäraja 19 vuotta
 • Nopea lainapäätös
 • Maksuaikaa 1-36 kuukautta
 • Nopeat rahansiirrot
 • Joustolimiittiä 250-3000 euroa
 • Todellinen vuosikorko 1500e lainalle on min. 50,2% ja maks. 153,63%

Euroloan

Euroloan on puhtaasti kotimainen lainapalvelu. Euroloan myöntää lainaa 19v Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa mallikkaasti. Euroloanilta voi hakea 100-500 euron express pikaluottoa, 1000 – 5000 euron kulutusluottoa sekä 1000 – 10 000 euron suuruista luottotiliä. Express pikaluotto myönnetään jopa kolmessa minuutissa ja muutkin lainasummat saa vielä saman päivän aikana.

 • Ikäraja 19v (18 vuotta)
 • Express luotto 100 – 500 euroa
 • Kulutusluottoa 1000-5000 euroa
 • Luottotili 1000 – 10 000 euroa
 • Nopeat lainapäätökset
 • Laina-aika 3-36 kuukautta
 • Todellinen vuosikorko express lainalle on maksimissaan 50% ja nimelliskorko on 4,75%

Pikavippi.fi

Se aito ja alkuperäinen pikavippi palvelu. Palvelun ikäraja on 18 vuotta, joten myös 19v pikavippi onnistuu hakea tästä yhtiöstä. Pikavippiä myönnetään 100-300 euroa ja rahat saa tilille välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Pikavippi.fi palvelu on yksi markkinoiden edullismipia pikalaina palveluita, varsinkin jos maksat lainasi takaisin 30 päivän kuluessa. Jokaiselle pikavipille saat halutessasi 184 päivää maksuaikaa ja vuosikorko on ainoastaan 49,6%.

 • Ikäraja 19v (18 vuotta)
 • Vippiä 100 – 300 euroa
 • Rahat heti tilille
 • Maksuaikaa jopa 6 kuukautta
 • Todellinen vuosikorko on 49,6%

Mitä pikavipin saaminen edellyttää 19-vuotiaalta?

Tällä sivulla mainitut rahoituslaitokset tarjoavat lainaa tai pikavippiä 19 vuotiaille tai tätä vanhemmille henkilöille. Kaikkien lainojen saamisen edellytyksenä onkin, että ikäsi riittää lainan saamiseen. Kaikissa Suomessa tarjottavissa pikalainoissa on ehtona, että lainanhakija on 18-vuotias Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva luonnollinen henkilö. Jos nuori lainanhakija on iältään 19-vuotias – on hän jo hyvin lähellä, että pikalaina on jo matkalla hänen tililleen. Yleensä tuo nuori henkilö voi saada pikavipin tililleen heti – aivan kuten kaikki yli 19-vuotiaatkin.

Kaiken takana on piilossa – paitsi lainaajan luottotiedot

Pikavippi 19v?

Pikavippi 19v – myös nuoremmat henkilöt voivat saada pikavippejä edullisilla kuluilla.

Kaikista tärkein tekijä jokaisen lainan kohdalla on kuitenkin luottotiedot. Rahoitusyhtiöt arvostavat puhtaita luottotietoja yli kaiken, sillä henkilölle, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti, on varmasti turvallista lainata rahaa. Puhtailla luottotiedoilla tarkoitetaan myös sitä, että sinulla ei saa olla luottotiedoissasi maksuhäiriömerkintöjä viimeiseltä viideltä vuodelta ja olet hoitanut raha-asiasi muutenkin mallikkaasti – kuten kunnon 19-vuotiaan kuuluukin!

Rahoitusyhtiöt tarkistavat hakijan tiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä ja mikäli hakijan luottotiedoista löytyy maksuhäiriömerkintöjä, niin lainahakemus hylätään automaattisesti. Rahan lainaaminen luottotiedottomalle henkilölle on Suomen lain vastaista ja yksikään rehellinen rahoitusyhtiö ei varmasti myönnä lainaa tällaiselle lainan hakijalle. Kannattaa myös tarkistaa ensin luottotietonsa ennen kuin syyttää rahalaitosta ikäsyrjinnästä, koska sillä ei ole mitään merkitystä että hakija on vasta 19-vuotias jos hänen luottotietonsa pursuavat maksamattomien laskujen merkinnöistä.

Erityisesti lainoittajat kiinnittävät huomiota maksuhäiriömerkintöihin, jotka ovat tulleet maksamattomista pikavipeistä.

Saattaa myös olla, että vaikka luottotietosi ovat puhdistuneet mahdollisista maksuhäiriömerkinnöistä, niin tieto maksamattomista vipeistä saattaa vielä viihtyä lainanantajien arkistoissa. Tuo tieto maksuhäiriömerkinnän aiheuttaneista pikalainoista välittyy myös uudelle rahoittajalle – joka hylkää lainahakemuksen luoton puutteen takia. Tämä on yksi niistä pienistä asioista, joita yleensä oppii kantapään kautta, eikä tuon nuoren 19-vuotiaan tarvitse kantaa huolta muista lainaamiseen liittyvistä sudenkuopista, sillä me olemme täällä turvaamassa hänen selustaansa. Se on juuri se syy miksi loimme Acta.fi -sivuston – jotta jokainen tämän maan nuori henkilö voisi nukkua yönsä rauhassa ja laskea lainaamiaan lampaita (rahaa)!

Mitä muita ehtoja lainoilla voi olla?

Lainaehdot myös edellyttävät, että asut vakituisesti Suomessa, sinulla tulee olla myös suomalainen pankkitili, johon lainarahasi siirretään. Jos asut esimerkiksi Ruotsissa tai muussa Euroopan maassa, niin et voi hakea lainaa Suomessa toimivalta rahoitusyhtiöltä, vaikka suomen kansalainen olisitkin.

Rahoitusyhtiöt saattavat tarvita sinulta myös tulotietojasi, mutta tätä kysytään yleensä ainoastaan silloin, kun lainasumma ylittää tuhat euroa. Alle tonnin pikalainat myönnetään yleensä ilman tulotietojen tarkistusta.

19v pikavippi tai laina onnistuu kyllä, mikäli täytät yllä luetellut kriteerit lainan saamiseksi.

Pikalaina 19 vuotiaalle nopeasti tilille

Netissä toimii kymmeniä rahoitusyhtiöitä, joiden kautta voi hakea pikalainaa tililleen salaman nopeasti. Pikavippi 19 vuotiaalle on helposti saaatavilla, sillä useiden lainapalveluiden ikäraja on 18 vuotta. Pikalaina on erinomainen vaihtoehto nuorelle lainanhakijalle, sillä suuriin kulutusluottoihin ikäraja on yleensä korkeampi.

Pikavipin tai lainan hakeminen käy erittäin nopeasti täyttämällä helppo lainanhakulomake. Lomakkeen täyttäminen vie ainoastaan noin viisi minuuttia ja voit tehdä sen helposti omalta tietokoneeltasi tai tabletiltasi. Pikavippejä myönnetään hakijoille ilman vakuuksia tai takaajia, eikä pienten lainojen hakemiseen tarvita edes säännöllisiä kuukausituloja. Lainan myöntämiseen riittää, että olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, eli sinulla on puhdas luottorekisteri eikä sinulla ole maksuhäiriöitä. Lähes kaikki pikalainat ja vipit siirretään tilillesi noin puolen tunnin sisällä siitä, kun olet jättänyt nettihakemuksesi.

19 vuotiaalle pikavippi onkin nopea tapa saada rahaa nopeasti tilille. Pikavippi voi tulla tarpeeseen milloin tahansa ja yleensä vippi otetaan esimerkiksi yllättävän laskun maksamiseen. Nopeasti saatava laina voi olla hyvä ratkaisu myös silloin, kun tilipäiväsi on lähestymässä, mutta tarvitset ylimääräistä rahaa esimerkiksi pientä viikonloppu lomaa varten.

Tarvitseeko lainaan vakuuksia tai takaajan?

Vakuudettomaan kulutusluottoon, johon myös pikavipit lukeutuvat, ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Tämä pätee niin 19-vuotiaisiin vippaajiin kuin vanhempiin kokeneempiin pikalainaajiin – iällä ei ole merkitystä siinä tarvitsetko lainaasi takaajia tai muita vakuuksia. Pikalainojen ominaispiirre on juuri niiden helppous ja vaivattomuus, eikä takaajien tai vakuuksien kirjaaminen ainakaan tekisi lainaprosessista yhtään sujuvampaa. Pikavipin luonteenomaisena piirteenä on juuri se, että ne voidaan maksaa heti tilille – iästä riippumatta!

On kuitenkin olemassa poikkeuksia tuohon juuri luettuun sääntöön, sillä suuremmissa lainoissa on hyvä ottaa mukaan rinnakkaishakija. Tämä lisää lainan saamisen todennäköisyyttä. Suuremmissa lainoissa myös ikä saattaa tehdä tepposet nuorelle 19-vuotiaalle lainanhakijalle, sillä tutkimukset ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että alle 20-vuotiailla on suurempi todennäköisyys ajautua maksuvaikeuksiin. Pikavipit ovat kuitenkin saatavissa jo 19 vuoden iällä – ja me olemme vertaillet parhaat pikalainat vuonna 2017 – juuri sinua varten!

Vertaile aina vippisi ja kulutusluottosi

Jokainen lainasumma tulisi aina vertailla huolellisesti ennen lainan ottamista. Huolellisella lainavertailulla voit säästää lainasi kustannuksissa merkittäviä summia ja pienen pikalainan voit parhaimmillaan saada jopa ilmaiseksi. Lainavertailu kannattaa ehdottomasti, mikäli olet työtön tai opiskelija, sillä silloin jokainen säästetty euro on tärkeä. 19-vuotiaana on suurempi todennäköisyys, että kuulut näistä jompaankumpaan ryhmään ja siksi on myös elintärkeää että myös sinä kilpailutat pikavippisi.

Pikalainavertailu on helppo tehdä itse, kunhan siihen käyttää vain hieman aikaa. Ensimmäisenä sinun tulee miettiä tarkalleen lainasummasi suuruus. Kun lainasumma on selvillä, voit alkaa kartoittamaan rahoituspalveluita, jotka tarjoavat sinulle tarvitsemaasi lainasummaa. Rahoitusyhtiöiden ollessa selvillä, sinun täytyy katsoa mikä ikäraja kyseisellä yhtiöllä on, kaikilta yhtiöiltä ei onnistu kulutusluotto tai pikavippi 19v lainanhakijalle. Sinun täytyy siis karsia listaltasi kaikki yritykset, joiden ikäraja on yli 19 vuotta.

Nyt voit aloittaa varsinaisen lainojen vertailun. Suosittelemme sinua kirjaamaan ylös löytämäsi rahoituspalvelut, tähän voit tehdä esimerkiksi excel taulukon tai voit käyttää perinteistä kynä ja paperi menetelmää.

Jos hakemasi laina on pieni pikavippi, niin sinun tarvitsee oikeastaan ottaa huomioon takaisinmaksettava summa sekä laina-ajan pituus. Yleensä pikavippien laina-aika on ainoastaan 1-2 kuukautta, mutta joistakin yrityksistä saat myös pidemmän laina-ajan. Pikavippi yritysten lainalaskuri antaa lähes 100% arvion lainan kuluista, joten sen avulla vertailu on erittäin helppoa.

Tuhansien eurojen lainasummissa sinun tulee lähettää lainahakemukset jokaiselle rahoitusyhtiölle. Lainahakemusten jättäminen on sinulle ilmaista eikä lainatarjouksestakaan veloiteta sinulta yhtään mitään.

Lainatarjoukset saatuasi suosittelemme sinua lukemaan lainaehdot erittäin huolellisesti. Joissakin lainoissa saattaa olla matala korko mutta lainasta veloitetaan nostopalkkioita, tilinhoitomaksuja tai muita palvelumaksuja.

Luettuasi sopimukset huolellisesti ja kirjattuasi ylös parhaimmat lainatarjoukset, voit vielä vertailla niitä keskenään. Jotkin rahoitusyhtiöt saattavat tarjota lainalle maksuvapaita kuukausia tai lainanlykkäyksiä ilman lisämaksuja. Nämä lisäpalvelut voivat olla tärkeitä varsinkin laina-aikojen ollessa pitkiä, sillä joskus saattaa tulla odottamattomia maksuvaikeuksia. Voihan myös olla, että haluat pitää lomaa, jolloin maksuvapaan kuukauden ansiosta sinulle jää hieman ylimääräistä käyttöösi lomasi aikana.

Valittuasi sinulle sopivimman kulutusluoton, voit helposti allekirjoittaa lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksillasi. Allekirjoitettuasi sopimuksen rahat siirretään tilillesi heti.

Kilpailuta vanhat lainasi lainanvälityspalvelun avulla

Lainan kilpailutuksen voit tehdä myös jonkin netissä toimivan lainanvälitys palvelun kautta. Yksi näistä palveluista on Etua.fi, jonka kautta laina tai pikavippi 19v on mahdollista kilpailuttaa. Sinun tarvitsee jättää ainoastaan yksi lainahakemus tarvittavine liitteineen lainanvälitys palvelun verkkosivuille, jonka jälkeen hakemuksesi lähetetään eteenpäin rahoitusyhtiöille sekä pankeille. Ensimmäiset lainatarjoukset saat sähköpostiisi useasti jo samana päivänä, mutta kaikkien lainatarjousten saamiseen saattaa kestää useampi arkipäivä. Saatuasi kaikki lainatarjoukset, voit helposti valita niistä sinulle edullisimman lainan tai pikavipin.

Kysy apua ilmaisesta lainaneuvonnasta

Laina tai pikavippi 19v saattaa aiheuttaa päänvaivaa, varsinkin jos kyseessä on ensimmäinen lainakerta. Lainan ehtojen tulkitseminen saattaa olla vaikeaa, joten sinun kannattaa ottaa yhteyttä ilmaiseen lainaneuvontaan ennen lainasi ottamista. Useat rahoitusyhtiöt tarjoavat mielellään asiantuntevaa apua lainaan liittyvissä kysymyksissä. Lainaneuvonta auttaa sinua esimerkiksi laskemaan lainallesi sopivan laina-ajan ja he selittävät sinulle kaikki lainasta koituvat kulut ja kustannukset.

Useat lainapalvelut tarjoavat ilmaista lainaneuvontaa, joihin voit olla yhteydessä sähköpostitse tai verkkosivuilla olevan chat palvelun kautta. Laina chat palvelu on käytössä ainakin Credit24 palvelulla.

Mitä seuraa jos et maksa lainaasi?

Otitko pikavipin tai luoton väärään aikaan? Menikö takaisinmaksukykysi arviointi pieleen? Kaikki on vielä korjattavissa, joten älä vielä heitä kirvestä kaivoon.

Maksuvaikeudet eivät ole leikin asia, joten yllättävän maksuvaikeuden sattuessa sinun on oltava välittömästi yhteydessä lainantarjoajan asiakaspalveluun ja selitettävä heille tilanteesi. Suosittelemme sinua tekemään tämän jo ennen laskusi eräpäivää, sillä viivästyneestä laskusta lähetetään aina maksumuistutus, josta tulee lisähintaa vähintään 5 euroa. Yleensä eräpäivän siirto onnistuu helposti, kunhan selität rahoitusyhtiölle asiallisesti tilanteesi ja kerrot heille koska pystyt maksamaan lainasi takaisin. Joissain tapauksissa voit käyttää lainaasi myös maksuvapaan kuukauden. Mikäli et ole yhteydessä lainantarjoajaan edes maksumuistutuksen jälkeen, niin lainasi siirretään automaattisesti perintätoimiston hoidettavaksi.

Perintätoimiston kanssa voit kyllä vielä sopia lainasi takaisinmaksusta ja maksuaikataulusta, mutta tästä seuraa sinulle lisää kuluja. 19v pikavippi tai laina voikin olla suuri virhe, jos laiminlyöt siitä aiheutuvat kulut vielä perinnän jälkeenkin. Mikäli et maksa lainaasi perinnän kautta, niin lainasi siirtyy käräjäoikeudelle. Tästä seuraa sinulle aina vähintään 2-5 vuoden maksuhäiriömerkintä ja pahimmillaan voit menettää kaikki luottotietosi jopa 15 vuodeksi.

Maksuhäiriömerkintä tai luottotietojen menetys ei häiritse ainoastaan uusien lainojen saamista, vaan siitä aiheutuu sinulle myös paljon muita haittoja. Maksuhäiriömerkintä vaikuttaa myös asunnon saamiseen, sillä useat asunnonvälitys palvelut eivät vuokraa asuntoja lainkaan maksuhäiriöiselle henkilölle.

Maksuhäiriömerkinnän saaneelle henkilölle ei myöskään myydä mitään tavaraa tai palveluita laskulla etkä voi ostaa mitään osamaksulla. Merkinnän vuoksi et voi ottaa myöskään matkapuhelinliittymää tai luottokorttia. Luottotietojen menetys voi vaikeuttaa myös työpaikan saantia.

Mieti siis erittäin tarkasti lainantarpeesi ja se miten pystyt maksamaan sen takaisin. 19 vuotiaana otettu satasen vippi voi aiheuttaa kauaskantoiset seuraamukset ja pahimmassa tapauksessa pääset eroon maksuhäiriömerkinnästä vasta yli 30 vuotiaana.

Laske maksukykysi huolellisesti

Jotta välttyisit yläpuolella selitetystä kauhuskenaariosta, niin sinun on laskettava huolellisesti oma taloudellinen tilanteesi. Oman maksukykysi saat selville vähentämällä kuukausittaiset menosi tuloistasi. Tämä kannatta

Oletetaan, että palkastasi jää sinulle verojen jälkeen 1400 euroa käteen. Tästä summasta sinun pitää vähentää pakolliset menosi, kuten vuokra, puhelinlasku sekä muut laskut. Laskujen ja vuokran lisäksi sinun tulee arvioida ruokaan, vaatteisiin sekä autoon liittyvät kustannukset. Olkoon kaikkien näiden menojen yhteenlaskettu summa esimerkiksi 1200 euroa. Nettopalkastasi jää siis kaikkien menojen jälkeen 200 euroa ylimääräistä rahaa, jonka voit käyttää lainasi maksamiseen.

Voit siis maksaa lainaasi kuukaudessa takaisin noin 200 euroa, sinun ei kannata tietenkään vetää budjettiasi liian tiukalle, sillä sinulle saattaa tulla myös muita yllättäviä kustannuksia, jolloin saatat ajautua maksuvaikeuksiin.

Jos olet laskenut takaisinmaksukykysi huolellisesti ja olet varma, että tarvitset lainaa, niin tälle sivulle olemme keränneet parhaat lainantarjoajat, joilta löytyy paras luottotili tai pikavippi 19v tai tätä vanhemmalle henkilölle.