Pikavippi 18v – 18-vuotiaan täydellinen lainaopas

Pikavippi 18v, onko se mahdollista? Tiesitkö, että useat lainayhtiöt tarjoavat pikavippejä jo 18-vuotiaille? 18 vuotta täyttänyt henkilö on Suomessa juridisesti oikeustoimikelpoinen, joten hän voi myös saada lainaa heti. Vuoden 2013 lakimuutoksen johdosta moni pikavippiyhtiö nosti ikärajan 20 ikävuoteen, mutta useat yritykset tarjoavat edelleen erityisesti pienempiä lainoja 18 vuotta täyttäneille. Olemme koonneet oppaan pikalainoista 18-vuotiaita varten, jossa erittelemme 18v lainapalvelut ja niihin liittyvät erikoispiirteet.

Olemme koonneet esittelyymme 5 sopivinta lainapalvelua, jotka myöntävät pikavippiä 18v:

  • Euroloan
  • Lainasto
  • Reissuvippi
  • Pikavippi.fi
  • Omalaina.fi

Pikavippi 18v ikärajalla – kuinka paljon voi saada lainaa?

Yleisin juuri 18 vuotta täyttäneille tarjottu laina on pikavippi eli pienlaina. Pikavippi on lyhytaikainen, vakuudeton kulutusluotto, jonka suuruus vaihtelee yleensä 50 ja 500 euron välillä. Kulutusluotto on kertaluonteinen laina, joka myönnetään nopeasti ja sen saa useimmiten käyttöönsä heti.

18-vuotiaan on mahdollista saada yleensä noin 50 – 400 euroa kertaluottoa, mutta sitä suurempien kulutusluottojen saamiseen vaaditaan yleensä vähintään 20 vuoden ikää. Yli tuhannen euron laina luokitellaan kulutusluotoksi tai pikalainaksi, johon vaaditaan yleensä vakituista työpaikkaa ja säännöllisiä tuloja. Tästä syystä useimmat lainayhtiöt eivät tarjoa yli 1000 euron kulutusluottoa alle 20-vuotiaille, joilla ei ole vielä säännöllisiä tuloja.

Pikavippi 18v eroaa perinteisestä kulutusluotosta lyhyen laina-ajan ja pienempien lainojen puolesta. Pikavipeillä on muuta kulutusluottoa lyhempi laina-aika, yleensä kahden viikon ja kuuden kuukauden väliltä, mutta joillakin yrityksillä jopa vuoden.

Pikavippien kertyessä kannattaa harkita luottotiliä, joka on jatkuvassa käytössä oleva kulutusluotto. Euroloan on Suomessa toimivista lainayhtiöistä ainoa, joka tarjoaa luottotiliä 18-vuotiaille. Luottotilin etuina ovat lainojen pidempi maksuaika ja pikavippejä alhaisemmat korot, jotka kertyvät vain käyttämäsi luoton mukaisesti.

Pikavippipalvelut, jotka tarjoavat lainaa 18-vuotiaille

18-vuotiaille pikavippejä tarjoavien pikalainayritysten määrä on laskenut lakimuutoksen myötä, mutta monet suositut ja luotettavat yhtiöt tarjoavat silti lainaa myös juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneille. Luottoriskin katsotaan olevan alle 23-vuotiaissa suurempi, minkä vuoksi lainayritykset usein lainaavat vain pienempiä summia.

Muutamat yritykset tarjoavat jo 18-vuotiaille myös yli 1000 euron lainoja ilman vakuuksia. Vertailemalla löydät juuri omaan tarpeeseesi sopivan lainantarjoajan.

Euroloan

Suomalaisen Euroloanin kautta voit saada lainaa poikkeuksellisesti jopa 5000 euroa ilman vakuuksia jo 18-vuotiaana. Luottopäätöksen saat muutamassa minuutissa ja rahat siirtyvät pankkitilillesi välittömästi noston tehtyäsi – ympäri vuorokauden. Euroloan sopii sinulle, jos tarvitset pienen pikavipin sijaan suurempaa kertalainaa. Euroloanin kautta voit nostaa tarvittaessa myös pienempiä, muutaman sadan euron pikavippejä helposti. Lainan hakeminen on todella helppoa, sillä voit nostaa sitä myös tekstiviestillä.

Voit myös avata maksuttoman luottotilin, jonka kautta voit nostaa rahaa aina tarpeen mukaan. Tilin avaaminen on täysin ilmaista ja maksat sen käytöstä vain lyhennyseriä.

Luottotilin korko kertyy ainoastaan käyttämäsi luoton mukaisesti ja maksaessasi luottoa takaisin vapautat sitä jälleen käyttöösi. Luottotili toimii siis luottokortin tavoin.

Euroloan tarjoaa nyt vain uusille asiakkaille lainaa jopa 5000 euroa ilman perustamis- ja kuukausimaksua vain 10,4% todellisella vuosikorolla. Lainan takaisinmaksu on helppoa ja yksinkertaista: maksat kiinteän summan joka kuukausi 12 tai 24 kuukauden ajan. Maksuajan pituus riippuu lainasumman suuruudesta.

  • Lainaa 100 – 5000 euroa jo 18-vuotiaille
  • 12 – 24 kuukauden maksuaika
  • Luottotilin avaaminen maksutonta
  • Lainaa ympäri vuorokauden luottotilin kautta
  • Edullista kulutusluottoa uusille asiakkaille
  • Maksuton luottotili
  • Pikavippi 18v saatavilla

Lainasto

Lainaston kautta voit saada 18-vuotiaana pikavippilainaa enintään 400 euroa. Voit nostaa lainaa netin kautta tai tekstiviestillä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Lainasto korostaa toiminnassaan vastuullisuutta: yritys tarjoaa lainaa vain hakijoille, joilla on säännölliset tulot ja yrityksen arvion mukaan mahdollisuus maksaa laina takaisin tavoiteajassa. Maksuaikaa on kuitenkin runsaasti, sillä Lainasto tarjoaa jopa vuoden takaisinmaksuajan.

Voit valita, maksatko pikalainasi takaisin kertasuorituksena vai osissa. Osamaksuvaihtoehdossa takaisinmaksu tapahtuu kuudessa erässä kahden kuukauden välein, jolloin joka toinen kuukausi on sinulle maksuvapaa. Voit nostaa uuden pikalainan, kun olet maksanut edellisen pois moitteettomasti.

  • Pikalainaa 100 – 400 euroa
  • Maksuaikaa jopa 12 kuukautta
  • Takaisinmaksu kertasuorituksena tai osissa
  • Ikäraja: pikavippi 18v

Reissuvippi

Reissuvipin kautta voit hakea nopean pikavipin jopa vuoden maksuajalla ja joustavilla lainaehdoilla. 18-vuotiaat voivat saada enintään 300 euroa pikavippilainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Täysin vakuudettomien lainapäätösten ansiosta saat lainan tilillesi todella nopeasti.

Reissuvipin pikavippien kulut ovat todella pienet ja lainan todellinen vuosikorko on moniin muihin lainantarjoajiin verrattuna matala. Jos lainaat 200 euroa, 48,90% todellisella vuosikorolla maksat vuoden kuluessa kuluja vain 75 euron edestä, joten loppusummaksi tulee yhteensä 275 euroa.

  • Pikavippi 18v 100 – 300 euroa
  • Maksuaikaa jopa 12 kuukautta
  • Lainahakemus maksuton
  • Todellinen vuosikorko on 48,90%

Pikavippi.fi

Suomen tunnetuin pikalainoja myöntävä yritys tarjoaa pieniä pikavippejä kaikille yli 18-vuotiaille. Lainan hakeminen Pikavipin kautta on todella nopeaa ja helppoa, sillä voit hakea vippiä myös tekstiviestillä, jos olet hakenut lainaa jo aiemmin.

Voit saada netin tai tekstiviestin kautta tilillesi 100, 200 tai 300 euroa asiakaspalvelun aukioloaikoina klo 8-22 välillä. Laina maksetaan takaisin kuuden kuukauden kuluessa.

  • Pikavippi 18v: 100 – 300 euroa
  • Maksuaikaa puoli vuotta
  • Lainahakemus maksuton

Omalaina.fi

Täysin suomalaisen lainapalvelun Omalainan kautta voit hakea kulutusluottoa tai pienempää pikavippiä jo 18-vuotiaana. Voit saada lainaa jopa 15 000 euroa ja maksaa sen takaisin 1-10 vuoden sisällä, mutta useimpiin lainoihin tarvitaan vähintään 20 vuoden ikä.

Palvelu etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen. Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja turvallista. Voit hakea sitä vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden. Saat parhaimmillaan lainan tilillesi jo saman päivän aikana.

  • Pikavippi 18v: 10 – 15 000 euroa
  • Maksuaika 1-10 vuotta

Lainaa nopeaan rahantarpeeseen

Pikavipin etuna on sen nopeus: lainan saa nostettua nopeasti ja helposti suoraan netin kautta. Parhaimmillaan saat lainan tilillesi jo saman päivän aikana, ympäri vuorokauden. Pikavippi sopii sinulle, jos haluat kertaluottoa pieniin tarpeisiin, etkä halua sitoutua jatkuviin luottosopimuksiin.

18-vuotiaana rahantarve kasvaa elämäntilanteiden muuttuessa nopeasti. Tarvitsetko rahaa esimerkiksi opintojesi rahoittamiseen? Pikavippi voi olla kätevä apu äkilliseen rahantarpeeseen tai kalliiden hankintojen, kuten uuden auton tai 18 vuotta täyttäneen kotoa muuttaneen opiskelijan ensimmäisen kodin kalusteiden rahoittamiseen. Pesukoneen hajotessa ja palkkapäivän häämöttäessä kaukana täytyy joskus turvautua nopeaan lainaan, jotta vaatteet tulevat pestyiksi ja budjetti pysyy hallinnassa.

Moni epäröi ottaa pikalainaa, sillä pikavipistä maksettava korko mielletään usein suureksi.

Todellisuudessa pikavippi otetaan vain lyhyeksi ajaksi, jolloin maksettava todellinen vuosikorko näyttää suuremmalta kuin lainaa lopulta jää maksettavaksi.

On kuitenkin järkevää tehdä huolellisia laskelmia omasta taloudellisesta tilanteesta ennen kuin ottaa lainaa, jotta välttyy maksuvaikeuksilta. Monet pikavippiyhtiöt ovat tiukentaneet lainaehtojaan ja vaativat pikavippejä suurempiin kulutuslainoihin yleensä asiakkailta osoituksen maksukyvystä. Vaikka 18 vuotta täyttäneille tarjottuihin pikavippeihin yleensä riittävätkin vain puhtaat luottotiedot, et voi yleensä saada uutta lainaa, jos et ole maksanut edellistä takaisin määräajassa. On molempien edun mukaista, että maksut tulevat maksetuksi ajallaan.

Maksukykysi voit laskea vähentämällä kuukausittaiset menosi nettotuloistasi. Kun vähennät käteen jäävästä palkastasi pakolliset kuukausittaiset menosi, voit laskea, kuinka suureen lainaan sinulla on varaa.

Kuinka lainaa haetaan?

Äkillisessä rahantarpeessa saat pikavipin todella nopeasti käyttöösi, sillä et tarvitse siihen takaajia, eikä sinun tarvitse täyttää hankalia sopimuksia. Riittää, että rekisteröidyt lainasivustolle pankkitunnuksillasi ja täytät verkkohakemuksen. Verkkopankkitunnistautumista tarvitaan henkilöllisyytesi ja mahdollisten maksuhäiriöidesi tarkistamiseksi.

Lainan hakeminen netistä on todella helppoa, sillä sinun ei tarvitse neuvotella pankkisi kanssa, mihin tarkoitukseen haet lainaa, vaan voit itse päättää lainantarpeesi ja sinulle sopivan käyttötarkoituksen – oman tietokoneesi avulla. Saat rahat käyttöösi nopeasti, sillä useimpien rahoitusyhtiöiden kautta voit saada rahat tilillesi saman päivän tai jopa tunnin aikana.

Useimpien rahoitusyhtiöiden sivuilta voit hakea lainaa vuorokauden jokaisena tuntina, mutta lainat maksetaan yleensä tilillesi päiväaikaan, sillä vuonna 2010 voimaan astuneen uuden lain mukaan pikavippejä ei saa enää maksaa kello 23-7 välillä.

Poikkeuksen tästä muodostavat kuitenkin tililuotot, joiden kautta voi nostaa lainaa myös yöllä, kuten tavallisella luottokortillakin. Euroloan-rahoitusyhtiö tarjoaa tätä palvelua tililuoton kautta myös 18-vuotiaille.

Voit maksaa lainan takaisin joustavasti osamaksulla tai nopeasti kertamaksulla. Saat päättää itse, milloin haluat maksaa lainan takaisin rahoitusyhtiön määräaikojen puitteissa.

Kilpailuta lainasi

Kilpailuttaminen lainojen välillä oli aiemmin huomattavasti vaikeampaa, mutta nykyisin voit vertailla lainantarjoajia netissä helposti ja nopeasti. Lainanvälityspalveluiden kautta voit kilpailuttaa lainan useiden eri rahoitusyhtiöiden sekä pankkien kesken löytääksesi parhaan lainatarjouksen. Jätät vain lainahakemuksen ja lainanvälityspalvelu välittää sen eteenpäin.

Palveluntarjoajamme kautta voit vertailla helposti eri rahoitusyhtiöitä, jotta löydät itsellesi sopivan lainan. Sivuiltamme löydät helposti pikavipit, jotka sopivat myös 18-vuotiaille. Kirjoitat vain hakukoneeseen lainantarpeesi ja palvelu etsii sinulle ikääsi ja tarpeeseesi sopivan lainan eri rahoitusyhtiöiden tarjoamista vaihtoehdoista – nopeasti ja vaivattomasti.

Voit nyt vertailla myös lainojen todellisia vuosikorkoja netissä aiempaa helpommin. Korot vaihtelevat muutamasta kymmenestä useisiin satoihin, joten lainantarjoajien huolellinen vertailu kannattaa. Lainan takaisinmaksussa on myös suurta vaihtelua; jotkut rahoitusyhtiöt tarjoavat pikavipeillekin jopa vuoden maksuaikaa.

Mitä 18-vuotiaalta lainanhakijalta vaaditaan?

Alle 1000 euron lainoihin edellytetään hakijalta yleensä vain puhtaita luottotietoja, joten 18-vuotias voi saada pieniä 100 – 400 euron pikavippejä todella helposti myös ilman vakituista

Pikavippi 18v? Mistä pikalainaa 18-vuotiaalle?

Mistä Pikavippi 18v?

työpaikkaa. Yli 1000 euron lainoihin yleensä edellytetään säännöllisiä tuloja tai muuta todistusta maksukyvystä.

Luottotiedottomalle ei voi Suomen lain mukaan antaa lainaa, joten maksuhäiriömerkinnät estävät myös pikalainan saamisen. Lainayhtiöt tarkistavat aina hakijan luottotiedot, joten jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, et voi saada lainaa. Voit tarkistaa omat luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:ltä, jos et ole varma omista tiedoistasi.

Lainan saadaksesi sinun tulee myös asua vakituisesti Suomessa ja sinulla on oltava suomalainen pankkitili, jolle rahat voidaan siirtää. Tiliä luodessasi saat yleensä varmistuskoodin puhelimeesi, joten tarvitset myös henkilökohtaisen matkapuhelinliittymän saadaksesi lainaa. Prepaid-liittymä ei tähän tarkoitukseen sovi.

Autolaina ensimmäisen auton ostoon 18-vuotiaalle

Täysi-ikäisenä on usein edessä ensimmäisen auton osto. Pienillä tuloilla säästäminen autoa varten voi olla haastavaa, mutta pienen lainan avulla voit hankkia esimerkiksi edullisen käytetyn auton.

Autolainan saaminen 18-vuotiaana voi olla vaikeaa, sillä useimmat rahoitusyhtiöt eivät tarjoa autolainaa alle 21-vuotiaille. Euroloanin kautta sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada jopa 5000 euron vakuudeton laina, jolla saa jo hyvän käytetyn auton. Euroloanin laina voi auttaa erityisesti silloin, kun sopiva auto sattuu kohdallesi ja sinun on ostettava se nopeasti, mutta et ole saanut vielä säästettyä tarpeeksi rahaa sitä varten.

Euroloanin 5000 euron pikaluotto myönnetään erittäin nopeasti ja rahat ovat käytössäsi noin puolen tunnin kuluessa siitä, kun olet jättänyt lainahakemuksesi, joten auto voi olla sinun jo saman päivän aikana. Lainan saaminen edellyttää sinulta ainoastaan puhtaita luottotietoja ja hakemiseen tarvitset pankkitunnuksiasi.

Pikavipistäkin voi olla apua, jos sopivan auton sattuessa kohdallesi sinulta puuttuu säästöistäsi muutama satanen. Tuolloin maksat lainasta Euroloanin lainaan verrattuna korkeampaa korkoa, mutta toisaalta myös takaisin maksettava summa on pienempi ja 18-vuotiaalle usein sopivampi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko 18-vuotias hakea useimpia markkinoilla olevia kulutusluottoja?

Ei. 18-vuotias voi hakea yleensä pääasiassa pieniä pikavippejä, koska yli 1000 euron kulutuslainoihin vaaditaan yleensä yli 20 ikävuoden lisäksi vakituinen työpaikka ja säännölliset tulot.

Luottotiliä ei myöskään yleensä myönnetä 18-vuotiaille, mutta poikkeuksen tekee Euroloan, joka tarjoaa tiliä myös juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneille 5000 euron ylärajalla.

Voinko saada lainaa, jos luottotietoni eivät ole kunnossa?

Et. Suomen lain mukaan lainaa ei voida tarjota henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintöjä.

Olen 18-vuotias, eikä minulla ole vielä vakituista työpaikkaa. Voinko saada lainaa ilman säännöllisiä tuloja?

Kyllä. Pieniä, muutaman sadan euron pikavippejä voit saada pelkillä puhtailla luottotiedoilla jo 18-vuotiaana. Sinun täytyy kuitenkin maksaa lainasi takaisin määräajassa.

Miksi lainahakemukseni evättiin?

Maksuhäiriömerkintä on yleensä esteenä lainan saamiselle, joten tarkista, onko sinulla merkintää luottotiedoissasi. Useimmat rahoitusyhtiöt eivät myöskään tarjoa suuria kulutusluottoja 18-vuotiaille, joten voi olla, että hakemasi summa on liian suuri. Jos täytät ikäkriteerin ja olet hakenut rahoitusyhtiön tarjoamaa sopivaa summaa, mutta saanut silti kielteisen päätöksen, virhe voi olla myös lainahakemuksessa.