Mistä 100e pikavippi netistä?

Tämän artikkelin avulla saat haettua netin halvimmat 100 euron pikavipit näppärästi. Alapuolella on listattuna tämän hetken parhaimmat vaihtoehdot.

Hyviä vippipaikkoja on useampia, mutta alapuolelta löydät TOP5 parhaat 100€ pikalainat.

Everyday

Everyday

Everyday-palvelun takana oleva OPR-Vakuus Oy on yksi Suomen suurimmista ja samalla luotettavimmista pikavippiyrityksistä. Maksuaikaa on saatavilla keskimäärin 1.5 kuukautta. Halutessasi voit maksaa pikavippisi myös takaisin 20 euron kuukausierissä. Everday-vippipalvelu on tunnettu nopeudestaan ja hyvästä asiakaspalvelusta. Hae oma pikavippisi saman tien ja liity tyytyväisten pikavippaajien joukkoon.

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Salamannopea palvelu
 • Osamaksumahdollisuus
 • Vippikulut 15 euroa (kertamaksulla)

Hae Everyday palvelusta

Vivus

Vivus

Vivus tarjoaa uusille asiakkaille 100 euron pikavipin täysin kuluitta. Tämä huipputarjous kannattaa hyödyntää saman tien, ennen kuin tarjous loppuu. Maksuaikaa vipille on saatavissa 1 kuukausi. Vivus on yksi suurimmista ja vanhimmista pikavippiyrityksistä, voit siis ottaa oman pikavippisi huoletta.

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Rahat tilille varttitunnissa
 • Maksuaikaa 30 vuorokautta
 • Vippikulut 0 euroa (uudet asiakkaat), 15 euroa (vanhat asiakkaat)

Hae Vivukselta

epikavippi

epikavippiepikavipiltä saat pikavippipäätöksen välittömästi. Pikavipin korko määräytyy hakijan luottoprofiilin mukaan ja oman korkosi saat helposti selville jättämällä ilmaisen tarjouspyynnön. Maksuaikaa on sovittavissa ja esimerkiksi voit maksaa vippisi takaisin 20 euron kuukausierissä. epikavipiltä voit nostaa rahaa kellon ympäri 24h vuorokaudessa. epikavippi on toiminut vippimarkkinoilla jo liki 8 vuotta.

 • Ikäraja 18 vuotta
 • Pikavippipäätös välittömästi (~15 minuutissa)
 • Mahdollisuus osamaksuun (päätät itse)
 • Vippikulut määräytyvät luottoprofiilin mukaan

Hae epikavipiltä

Credit24

Credit24Credit24 tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman pikavipin nostomahdollisuuksia. Rahaa voi nostaa netin kautta, tekstiviestillä ja modernisti mobiilisovelluksella. Maksuaikaa on mahdollista saada jopa 3 kuukautta. Ensimmäisen pikavippinoston voit tehdä ilman nostokuluja. Credit24 tarjoaa rahasiirrot todella nopeasti. Maksat korkoa vain lainatusta summasta, mitään muita kuluja ei Credit24:n vippeihin tule.

 • Ikäraja 19 vuotta
 • Rahan nosto myös mobiilisovelluksella
 • Maksuaikaa 100€ vippiin jopa 3 kuukautta
 • Vippikulut kuukauden maksuajalla 4.51 euroa

Hae Credit24 palvelusta

 

Lainasto

LainastoLainastolta voivat 100 euron pikavipin hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteetta. Hakeminen tapahtuu helpolla nettihakemuksella ja vippipäätöksen saat minuuteissa. Allekirjoita sopimus pankkitunnuksiesi avulla ja saat rahat tilillesi saman tien. Lainasto on luotettava ja hyvä luotonmyöntäjä, jolta löytyy pitkä kokemus vippialalta.

 • Ikäraja 18v
 • Rahat nopeasti tilille
 • Maksuaikaa 45 vuorokautta
 • Vippikulut 15 euroa

Hae Lainastolta

 

Muista hoitaa takaisinmaksu ajallaan

Nyt 100e pikavippi superhalvalla

100 euron pikavippi on mukava apu arkeen. Tosin pikalainat on syytä maksaa aina takaisin ajallaan.

Pienetkin pikavipit tulee maksaa ajallaan takaisin. Sadan euron pikavippi kasvaa moninkertaiseksi erilaisten kulujen myötä, jollei velkaa hoideta vippisopimuksen mukaan. Näin pienen pikavipin takia ei kannata hankkia maksuhäiriömerkintää julkisiin rekistereihin. Monet ihmiset eivät ymmärrä tilanteen vakavuutta ja erityisesti nuoret vähättelevät monesti asiaa.  Muista siis maksaa pienetkin lainat pois, 100e pikalaina saattaa nimittäin pahimmillaan vaikeuttaa tulevaisuuttasi huomattavasti.

Maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa montaa käytännön asiaa. Esimerkkejä tästä on muun muassa seuraavat:

 • Uusien pikavippien, pikalainojen tai luottokortin hakeminen ei onnistu
 • Puhelin- tai internetliittymän avaaminen vaatii takuumaksuja
 • Vuokra-asunnon saanti vaikeutuu huomattavasti
 • Työpaikan saanti hankaloituu tai jopa estyy (lähinnä koskee työtehtäviä, joissa käsitellään huomattavia summia käteistä rahaa tai vieraillaan toisten ihmisten asunnoissa)

Jos tarvitset pikavippiä useamman kuukauden maksuajalla, ovat Credit24, epikavippi ja Everyday kaikki hyviä vaihtoehtoja. Jos kuukausi on riittävä laina-aika, on Vivus erittäin hyvä vaihtoehto, erityisesti jos et ole heiltä nostanut pikavippiä aiemmin. Muistathan hyödyntää heidän kuluttoman pikavippitarjouksen heti tänään.

Apua lainanlyhennykseen

Sadan euron lainaa on mahdollista pidemmällä maksuajalla, näin ollen kuukausilyhennykseksi tulee ainoastaan 20 euroa. Yleensä näin pienen lainan hoitamisessa ei tule ongelmia. Monesti niin pienen summan saa lainattua esimerkiksi kavereilta tai ystäviltä.

Apua lyhennykseen voi kysyä myös kunnan sosiaalitoimistolta tai seurakunnilta. Myös Takuu-Säätiöön voi olla yhteyksissä. Myös kuntien velkaneuvojat voivat auttaa rahaongelmissa, kannattaa vain huomioida että monessa kunnassa velkaneuvonta on hyvin ruuhkautunut ja omaa tapaamisaikaa voi joutua odottamaan useamman kuukauden.

Pikavippi 100 euroa – mihin tarkoitukseen sen voi ottaa?

Nykyisin pienlainoja on erittäin helppo saada ja erilaisia vippipalveluita on tarjolla kymmeniä, ellei jopa satoja. Tämän ansiosta myös rahan käyttötarkoitus voi olla käytännössä mikä tahansa, sillä sinun ei tarvitse perustella sitä useinkaan lainapalvelulle. Itseasiassa lähes poikkeuksetta 50, 100 ja 200 euron vipit myönnetään täysin ilman tämän kaltaisia kysymyksiä, joten edes valehtelu ei ole tarpeen.

Yleisiä käyttötarkoituksia 100 euron vipeille ovat muun muassa tuleva viikonloppu ja siitä aiheutuvat kulut, tärkeän ostoksen tekeminen tai velan takaisin maksu ystävälle. Jossakin tapauksessa rahat ovat yksinkertaisesti loppuneet kesken, vaikka huomenna olisi kauan suunniteltu illanvietto ystävien seurassa, kun taas toisella syynä voi olla yllättävä lasku, josta selviäminen ilman lainaa on mahdotonta. Olipa syysi mikä tahansa, niin 100 euron vippi on kuin suunniteltu sinua varten. Sen saat anottua parissa minuutissa, rahat ovat tililläsi jopa vartissa ja laina on kätevä suorittaa takaisin vaikka seuraavasta palkasta. Tärkeää on vain ottaa edellä mainitut seikat huomioon ja hoitaa lainasumma takaisin sovitusti.

Mitä eroja vipeissä tai lainapalveluissa on?

Kovan kilpailun ja uusien säännösten ansiosta erot vippifirmojen välillä ovat pienentyneet huomattavasti, joka tekee palvelun valitsemisesta turvallisempaa kuluttajalle. Ennen vippien todellisissa vuosikoroissa oli jopa satojen prosenttien eroja, joka ei onneksi enää ole normaalia.

Kuitenkin vipeissä ja vippifirmoissa on joitakin ratkaisevia eroja, jotka on hyvä vähintäänkin huomioida lainapaikkaa valittaessa:

 • Miten kulut muodostuvat käytännössä? (esim. nostoprovisiot, korot vai tilinhoitomaksut)
 • Kuinka pitkä laina-aika on mahdollista saada?
 • Onko eräpäivää mahdollista siirtää tai muuttaa?
 • Saako ensimmäisen lainan ilman kuluja?

Ehkä suurin huomioimisen arvoinen seikka on varmasti laina-aika, joka vaihtelee normaalisti 100 euron lainojen kohdalla 1 viikon ja 2 kuukauden väliltä. Tyypillisesti se on kuitenkin neljä viikkoa. Tarkista tämä asia siis ensimmäisenä lainapalvelun sivuilta ja mieti, onko takaisinmaksuaika varmasti sinulle sopiva.

Lisäksi todelliseen loppusummaan vaikuttaa merkittävästi se, kuinka lainan kulut muodostuvat. Vaikka eri vippipalveluiden todelliset vuosikorot ovat 100 euron lainoissa lähes samat, niin erona voi olla muun muassa se, että jossakin on suurempi avausmaksu, tilinhoitomaksu tai nostoprovisio, kun taas kolmannessa kulut muodostuvat lähinnä kuukausikorosta.

Miten tämä sitten vaikuttaa?

Jos aiot maksaa lainasumma takaisin nopeasti, esimerkiksi viikon kuluessa, niin tällöin myöskään korkoja ei luonnollisesti juurikaan kerry. Näin ollen voi olla kannattavaa valita siis se lainapalvelu, jossa on suurin korko, mutta pienemmät kiinteät maksut. Jos taas tiedät laina-ajan venyvät vaikka kuukauden tai kahden mittaiseksi, niin et varmasti halua maksaa korkeaa kuukausikorkoa. Tämän sijasta kannattavampaa voi olla valita hieman korkeampi kuukausimaksu.

Eräpäivän siirto helpottaa elämää maksuvaikeuksien kohdalla

Kuten saatat jo tietää entuudestaan tai olet huomannut palvelujen sivuilta, niin erilaisista myöhästymismaksuista voi kertyä pelottavan suuria summia alkuperäisen lainan päälle. Tämän takia kannattaa siis varmistaa, että lainasumma on järkevä suhteessa tuloihisi ja mahdollisesti tarkistaa, että vippipalvelun kautta on mahdollista siirtää laskun eräpäivää. Tämä on usein maksullinen lisäpalvelu, joka on kuitenkin tärkeä erityisesti, jos pelkäät mahdollisia maksuongelmia.

Eräpäivää siirtämällä saat usein 2 – 4 viikkoa lisää maksuaikaa esimerkiksi yllättävien ongelmien kohdalla, josta veloitetaan usein kiinteä korvaus. Useimmiten eräpäivän siirtäminen on mahdollista yksi tai kaksi kertaa laina-aikana.

Ensimmäinen laina kuluitta?

Vivus ja jotkin muut lainapalvelut myöntävät ensimmäisen 100 euron pikavipin ilman kuluja, jonka ansiosta säästät siis selvää rahaa. Tämän takia ensimmäisen vippisi kohdalla voit valita esimerkiksi Vivuksen ja, jos kyseessä on toinen vippisi, kannattaa katsoa muita vastaavia vippifirmoja. Huomioon kannattaa ottaa, että näiden tarjouksien kohdalla 100 euron laina on kuluton ainoastaan, jos se maksetaan takaisin eräpäivään mennessä. Jos maksu taas myöhästyy, niin siihen lisätään todennäköisesti kaikki normaalit kulut ja korot päälle.

Kannattaako 100 euron pikavipit ja muut pienlainat?

Ehkäpä yksi tärkeimmistä kysymyksistä ennen lainaamista, eli kannattaako 100 euron pikalainaa edes ottaa? Onhan kyseessä melko pieni summa ja raha voisi olla säästettävissä nopeastikin. Kuitenkin joskus tämän kaltaiset lainat ovat oikeasti tarpeen ja me tiedämme sen paremmin kuin kukaan muu, jonka takia teimmekin tämän vippivertailun sinulle.

100 euron pienlainat siis kannattavat, jos rahantarve on oikeasti akuutti ja tiedät pystyväsi maksamaan lainasumman takaisin ajallaan ja oikein. Jos taas rahantarve ei ole oikeasti pakollinen ja voisit yhtä hyvin odottaa uuden hankinnan tekemistä, niin lainaamista kannattaa miettiä uudelleen.

Pikavippi 100 euroa – Usein kysyttyjä kysymyksiä pienlainoista

Tiedät tarvitsevasi 100 euron pikavipin, mutta mieltäsi askarruttaa vielä muutama kysymys? Tähän listasimme joitakin yleisiä ja usein kysyttyjä kysymyksiä, joista voi löytyä ratkaisu myös sinun pulmaasi. Jos sopivaa kysymystä ei kuitenkaan löydy, niin vastauksen saat vain minuuteissa myös lainafirman asiakaspalvelusta.

Kenelle vippejä voidaan myöntää?

Usein pienempiä, esimerkiksi 200, 100 ja 50 euron vippejä voidaan myöntää lähes kenelle tahansa. Lainapäätöksen yhteydessä ainoastaan harvoin tehdään perusteellisiä luottoluokituksia ja niin edelleen. Jos täytät seuraavat (tai edes osan) seuraavista kriteereistä, niin saat todennäköisesti pikalainaa:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on jotakin tuloja (palkka, eläke, kuukausiraha, määräaikainen työ tms.)
 • Sinulla ei ole maksamattomia laskuja valitsemaasi lainapalveluun ja olet hoitanut aikaisemmat lainat ajallaan
 • Julkiset luottotietosi ovat puhtaat (ei maksuhäiriömerkintöjä)

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Vipin siirtonopeuteen vaikuttaa muutamat eri tekijät, joihin voit myös itse vaikuttaa. Näitä ovat esimerkiksi:

 • Huolellisesti täytetty hakemus (tarkista, että olet täyttänyt kaikki kohdat)
 • Mikä pankki sinulla on käytössä? (tunnettujen pankkien tileille siirrot tapahtuvat usein nopeammin)
 • Oletko ilmoittanut tietosi totuuden mukaisesti ja oikein?

Jos lainahakemuksen yhteydessä ei selviä mitään kummallista ja olet ilmoittanut kaikki vaadittavat tiedot, niin rahojen siirto tapahtuu parhaimmillaan alle 15 minuutissa. Nopea siirtoaika on mahdollinen riippumatta siitä, onko haussa 300 euron pikalaina vai pieni 20 euron pikavippi.

Kauanko lainahakemukseen tai luottopäätökseen menee aikaa?

Lainahakemuksella tarkoitetaan luonnollisesti täytettävää hakemusta ja luottopäätös on rahoitusyhtiön lausunta siitä, myönnetäänkö lainaa vai ei.

Usein pikavippihakemuksen täyttö onnistuu vain parissa minuutissa, sillä ne ovat usein hyvinkin yksinkertaisia ja sen yhteydessä sinua pyydetään täyttämään ainoastaan pakolliset tiedot. Usein tarpeen ei ole siis lähettää liitteitä palkkatuloista tai mitään muutakaan, vaan riittää, että perustiedot ovat kunnossa. Kun hakemus on lähetetty niin tulet saamaan päätöksen käytännössä heti. Suurempien, esimerkiksi yli 1000 euron lainojen kohdalla luottopäätökseen voi kulua hieman kauemmin.

Luottokielto, miten saan sellaisen itselleni?

Luottokielto, eli lainauskielto on äärimmäinen toimenpide, joka nimensä mukaisesti estää lainan saannin kokonaan ja lopullisesti. Usein luottokielto annetaan ainoastaan lainanhakijan pyytäessä sitä itse ja se on tarkoitettu tapauksiin, jolloin mikään muu asia ei estä ylivelkaantumista. Usein lainauskielto pyydetään kirjallisena ja se lähetetään suoraan rahoitusyhtiölle allekirjoitettuna. Tämän jälkeen palvelu ei tule myöntämään lainaa edes pyydettäessä ja kielto on usein lopullinen.

Koska luottokieltoa kannattaa harkita?

 • Sinulla on paha uhkapeli-, huume- tai alkoholiongelma
 • Mikään muu keino ei ole auttanut
 • Et pysty kontrolloimaan omaa lainaamista tai raha-asioita
 • Jos sinulta vaaditaan se esimerkiksi lainojen yhdistelylainaa varten

Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus hakea myös valtakunnallista lainauskieltoa, joka pyydetään samaan tapaan, mutta suoraan Suomen Asiakastieto Oy:ltä. Jos haet valtakunnallista kieltoa, niin silloin et tule saamaan lainaa enää miltään yritykseltä, joka käyttää tätä palvelua luottotietojen tarkistamiseen.